czarna79
Fanka BB :)
Ładny kocioł tam maja. Normalnie kocham ta biurokracjeDziewczyny jaka dziwna polityka jest u nas w slozbie zdrowia masakra.Dzwonilam dzis do tej nowej przychodni i ona mi powiedziala ze ja musze sie tam w przychodni 4 lekarzy zapytac czy moge sie do nich zdeklarowac jak sie zgodza to wtedy w rejestracji mnie zdeklaruja
Jak powiedzialam babce ze jestem w ciazy i chce aby gin mnie prowadzil i bylam u niego kiedys to on powiedzial ze jak chce aby on mne prowadzil w ciazy to musze sie do tej przychodni zdeklarowac wiec wtedy babka powiedziala ze jutro na miejscu to zrobimy.Wtedy wtracila sie polozna jak uslyszala ze ja ciezarna.Powiedziala ze musze przyjsc na stwierdzenie ciazy a jak jej powiedzialam ze jestem w 20 tygodniu to juz doszla do wnioslku ze to zalezy od lekarza czy bedzie chcial mnie prowadzic a ja bez jej slow to juz wiedzialam ze ide najpierw pogadac co i jak.Szok tyle zamieszania ale na szczescie nie musze tam dzis dreptac bo to daleko i jak gin sie zgodzi to jutro na miejscu to zalatwie
![]()

Trzymam kciuki pewnie juz jesteś poWitamhihihi ide dzis do gina na 13 mam nadzieje ze w koncu sie dowiem co nosze pod serduszkiem, juz sie niemoge doczekac
, miłego dnia pozdrawiam
Czekamy na wieściZdróweczka życze najważniejsze ze leki działająDorotko dziękuję troszkę lepiej - leki zaczynają działać.
Gardło mniej boli, ale kaszel jest.

No proszę jaka zdolna bestia. Gada marudzi a zdaje wzorowo.GRATULUJEA ja już po ustnym i przed pisemnym . Na ustnym zdobyłam 11 punktów na 12
Upał okropny - może po pracy wybiorę się do lumpeksu bo jakąs długą i przewiewną sukienkę;-)
Ps moze podasz sie za mnie na PJ

Macie jedym słowem przechlapane z tym ZUS-em ja nie lubie takich spraw załatwiać telefonicznie. Bo zawsze zbywaja i bajki opowiadająMoje drogie ja jeszcze czekam na pieniazki z zusu za kwieciendzwonie tam dopytuje sie a oni karza mi tylko czekac...takze jestem bardzo ciekawa kiedy wyplaca mi pierwsza wyplate, bo nie powiem ale dodatkowe 1000 zl miesiecznie to sporo pieniedzy, i nie powiem ze teraz na wakacje by sie przydaly.

Ja jak zwykle zabiegana.
Dziś przepchałam wąż od pralki i własnie wstawiłam pranie jak sytuacja z wczoraj sie powtórzy trza bedzie fachowca wzywac:-
, miłego dnia pozdrawiam