reklama

Październik 2008

Dziewczyny jaka dziwna polityka jest u nas w slozbie zdrowia masakra.Dzwonilam dzis do tej nowej przychodni i ona mi powiedziala ze ja musze sie tam w przychodni 4 lekarzy zapytac czy moge sie do nich zdeklarowac jak sie zgodza to wtedy w rejestracji mnie zdeklaruja :crazy:
Jak powiedzialam babce ze jestem w ciazy i chce aby gin mnie prowadzil i bylam u niego kiedys to on powiedzial ze jak chce aby on mne prowadzil w ciazy to musze sie do tej przychodni zdeklarowac wiec wtedy babka powiedziala ze jutro na miejscu to zrobimy.Wtedy wtracila sie polozna jak uslyszala ze ja ciezarna.Powiedziala ze musze przyjsc na stwierdzenie ciazy a jak jej powiedzialam ze jestem w 20 tygodniu to juz doszla do wnioslku ze to zalezy od lekarza czy bedzie chcial mnie prowadzic a ja bez jej slow to juz wiedzialam ze ide najpierw pogadac co i jak :tak:.Szok tyle zamieszania ale na szczescie nie musze tam dzis dreptac bo to daleko i jak gin sie zgodzi to jutro na miejscu to zalatwie:rofl2:
Ładny kocioł tam maja. Normalnie kocham ta biurokracje:baffled:
Witam :tak:hihihi ide dzis do gina na 13 mam nadzieje ze w koncu sie dowiem co nosze pod serduszkiem, juz sie niemoge doczekac:-D, miłego dnia pozdrawiam
Trzymam kciuki pewnie juz jesteś po:-p Czekamy na wieści
Dorotko dziękuję troszkę lepiej - leki zaczynają działać.
Gardło mniej boli, ale kaszel jest.
Zdróweczka życze najważniejsze ze leki działają:tak:
A ja już po ustnym i przed pisemnym . Na ustnym zdobyłam 11 punktów na 12:-D
Upał okropny - może po pracy wybiorę się do lumpeksu bo jakąs długą i przewiewną sukienkę;-)
No proszę jaka zdolna bestia. Gada marudzi a zdaje wzorowo.GRATULUJE
Ps moze podasz sie za mnie na PJ:-p

Moje drogie ja jeszcze czekam na pieniazki z zusu za kwiecien:baffled::baffled::baffled::baffled: dzwonie tam dopytuje sie a oni karza mi tylko czekac...takze jestem bardzo ciekawa kiedy wyplaca mi pierwsza wyplate, bo nie powiem ale dodatkowe 1000 zl miesiecznie to sporo pieniedzy, i nie powiem ze teraz na wakacje by sie przydaly.
Macie jedym słowem przechlapane z tym ZUS-em ja nie lubie takich spraw załatwiać telefonicznie. Bo zawsze zbywaja i bajki opowiadają:crazy:

Ja jak zwykle zabiegana.
Dziś przepchałam wąż od pralki i własnie wstawiłam pranie jak sytuacja z wczoraj sie powtórzy trza bedzie fachowca wzywac:-(:crazy:

reklama
Witam Was!! ja wróciłam właśnie z targu i z miasta jestem padnieta!!! Upał nie do zniesienia jak jutro też tak będzie to nigdzie się nie ruszam.Teraz biore się za obiadek ziemniaczki, fasolka, kalafiorek i jajeczko;-)
Martwie się w te upały o moja dzidzie ale od czasu do czasu daje o sobie zna wiec jestem spokojniejsza:tak:Popołudniu jade z dziecmi nad jeziorko to sie wyszaleja!!
Jeśli chodzi o wątek to ja również jestem za:rofl2:
Dorotko jak dziś mąż? martwi mnie ta sytuacja myśle że musisz być stanowcza!!
Ewela pewnie juz wiesz co nosisz po serduszkiem życze ci tego i czekamy na wiesci!!!
Buźka do wieczorka:blink::blink:

MAGDASF1 ja tez nie mam aktualnych zdjec ale co tam tez wygladam inaczej ale jakies wyobrazenie sie ma o tej drugiej osobie :tak:DZIEKUJE ZA KOMPLEMENT

KAKA Gratuluje ustnego i powodzenia na pisemnym ;-)

Ja juz o 13 wrocilam od znajomej.Kupilam sobie truskawki i odpoczelam sobie juz bo jakos sie zmeczylam tym spacerem:tak:.

A moja OLIWCIA kopie dzis co chwile i to MOCNO :-D:-D:-D

Magdasf1 wspolczuje z tym ZUSEM musisz sie jeszcze gdzies dowiedziec czy napewno wyslali to na konto czy to nie jest tylko taka gadanina .Zycze ci abys dostala w koncu ta kase.Ja tez sie naczekalam na pierwsza kase 2 miesiace a teraz ponad miesiac :-(

Czarna tys zdolna jest z ta pralka mam nadzieje ze juz pochodzi ona ok :-)

A co do naszych dzieciaczkow w te upaly to ja se mysle ze od wiekow rodza sie dziedzie i od wiekow kobiety chodza w ciazy w taka pore jak sa upaly.Moim zdaniem dzidzia jest chroniona przed az taka cieplota i my musimy tylko duzo pic aby bylo dzidzi oki.Ja mysle ze dzidzie nie odczuwaja tych upalow tak jak my :-) wiec napewno nic im nie bedzie :-) Nie my pierwsze chodzimy a lato w ciazy hihih i nie ostatnie :-)

Cześć dziewczynki, mnie te upały i pyłki wykańczają, więc nawet do kompa nie chce mi się siadać. A wieczorami żyję meczami :-) należę do mniejszości kobiet które uwielbiają piłkę nożną.
Andzia21 gratuluję córeczki :-)
dorota jeszcze raz gratulacje, poza tym wyglądasz tak jak pisałaś bardzo młodo i dziewczęco, tylko tak trzymać :tak: Mam pytanko co do tej akcji żywca dla ciężarnych - według Ciebie godzinę przed rozpoczęciem trzeba być na miejscu żeby się załapać?
Kaka gratuluję egzaminu ustnego, super wynik :-) teraz trzymamy kciuki za pisemny
minisia u mnie dziś podobny obiadek, tylko zamiast fasolki ogórki małosolne
czarna mam nadzieję że to był tylko wąż, nasza pralka około dwóch miesięcy temu zastrajkowała, a nowa jakaś tam część była tak droga że zdecydowaliśmy się kupić nową

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry