reklama

Październik 2008

witajcie
JA też już nie śpię, dziś i tak dłużej pospałam-gdzieś o 6:15 poczułam mojego maluszka:tak: U nas też skwar się szykuje, aż nic się nie chce robić a co mówiąc uczyć...
dorota123456789 zakręcona trochę ta przychodnia Twoja:confused: Ale trzymam kciuki żeby Cię miło przyjęli i żebyś miała tam dobrą opiekę.
ppatqa leż teraz dużo i odpoczywaj bo po rozwiązaniu to będziesz marzyła żeby w drzemkę sobie uderzyć.
Ja wcinam śniadanko...a później pewnie pojadę na działkę :tak:

reklama
Madziu DZIEKUJE a Ty jak sie czujesz ??????????

Antuanet to jeszcze nie jest moja przychodnia.Chce do niej nalezec tylko ze wzgledu na gina bo zaraz po moim ( a moj nie przyjmuje na NFZ ) to jest jedyny lekarz u nas do ktorego moge pojsc .I wiecie co jak tak gadalam z tymi babkami to pomyslalam sobie ze moze mi sie nie udac do niego dostac i ze to jest bezsensu ze place skladki a nie moge isc na kase do normalnego gina do takiego do ktorego chce isc.To jest paranoja.

Dzwonilam tez do ZUSU o kase zapytac i tam to dopiero jest paranoja.Moj list z nr konta maja juz dawno ale ostatnio kase wyplacili mi do 8 maja i teraz jutro wysla poszta na adres kase za od 8 maja do 30 maja
A pozniej na konto do 23 czerwca PRANOJA .Juz sie boje jakie grosze ostane jak tak na raty mi to wysylac beda i nie moge zrozumiec dlaczego tych co maja wyslac mi jutro nie moga wyslac juz na konto ?????????

Ide teraz do kolezanki na ploty bo nie chce mi sie siedziec dzis w domu:tak:
Od jutra ma sie pogoda pogorszyc wiec musze wykorzystac pogode i wyjsc z domu :tak:
Do pozniej

reklama
Hej! Ja tez jestem za wateczkiem z foteczkami na zamknietym. I ja pokażę swoją buzkę:-) Bedziemy mogły się troszeczke ujawnic:tak:
U mnie dziś też słoneczko. Staram sie nie wychodzić bez potrzeby w taki upał-to zle na mnie działa. Jutro nareszcie wizyta u ginki:tak:Ale na usg musze jeszcze sobie poczekać...
Nie nastawiam się bardzo czy się dowiem kto tam sobie jest. Bo jak się nastawie,a maluszek sie nie pokaże ...
Wiecie co...ostatnio jak byłam na wadzę u Gin to nawet pół kg mi nie przybyło-to przez to ,ze przed ciazą przytyłam 10kg:szok: A to dlatego,ze od zawsze bylam na diecie-a jak zaczelismy starać sie o dzidzie to sobie odpuscilam...Mąz mowi,ze nie lubi mnie takiej koscistej(wystaja mi wtedy moje biodra) tylko przy taką przy kosci-bo wtedy jestem bardziej kobieca...ehh niczym sie nie przejmuje-żeby tylko dzidzia była zdrowa:-):tak:
Milego dzioneczka dla Wszystkich mamuś:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry