reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny zycze miłego dzionka u mnie słoneczko chocjest troszke chłodniej i dzieki za to bo upały to dla mie koszmar w tym roku . Byłam u lekarza wyniki z krwi koszmar dalej na lekach i przytyłam tylko w ciagu miesiaca 800 gr wiec dalej nie waze nawet tyle co przed ciaza i dalej zwolnienie . Wczoraj cały dzien spalismy i dzis mały Antos szaleje i kopie mnie. Powiedzcie jak wkleic zdjecia.

reklama
Czesc dziewczyny zycze miłego dzionka u mnie słoneczko chocjest troszke chłodniej i dzieki za to bo upały to dla mie koszmar w tym roku . Byłam u lekarza wyniki z krwi koszmar dalej na lekach i przytyłam tylko w ciagu miesiaca 800 gr wiec dalej nie waze nawet tyle co przed ciaza i dalej zwolnienie . Wczoraj cały dzien spalismy i dzis mały Antos szaleje i kopie mnie. Powiedzcie jak wkleic zdjecia.

Agamir na stronie MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE U LEKARZA
na str 66 MAJECZKA bradzo dokladnie mnie wyjasnila jak sie wkleja zdjeia:tak:.
Mnie ta podpowiedz pomogla

Dzieki MAJECZKO :tak:

witam , ja juz po zakupach, i wizycie w banku. Wczorajsze spotkanie udalo sie suuuuper, dawno sie tak dobrze nie bawilam i bylam naprawde bardzo pozno w domu, az moj m. dzwonil czy napewno wroce;-)
Ja niestety nie mam aktualnych zdjec, tylko z zeszlego roku a teraz wygladam calkiem inaczej, bo troszke w ciagu roku mi sie przytylo.Dorota 1-9 jak moge tak szczerze, to dla mnie wygladasz bomba na zdjeciach gdzie jestes z bratem i mezem, poprostu zastanawiam sie jak mozesz sie sobie nie podobac:rofl2:
milego dnia zycze

A ja już po ustnym i przed pisemnym . Na ustnym zdobyłam 11 punktów na 12:-D
Upał okropny - może po pracy wybiorę się do lumpeksu bo jakąs długą i przewiewną sukienkę;-)

U mnie jest to samo, dostarczyłam pismo do zusu ok 10 maja, a kase majową przyniósł mi listonosz na przełomie maj-czerwiec i co ja mam teraz leciec a kasą do banku by wrzucic na konto, mam nadzieje że nastepna przyjdzie na konto.
Kaka82gratuluje i tzrymam kciuki

Moje drogie ja jeszcze czekam na pieniazki z zusu za kwiecien:baffled::baffled::baffled::baffled: dzwonie tam dopytuje sie a oni karza mi tylko czekac...takze jestem bardzo ciekawa kiedy wyplaca mi pierwsza wyplate, bo nie powiem ale dodatkowe 1000 zl miesiecznie to sporo pieniedzy, i nie powiem ze teraz na wakacje by sie przydaly.

Ja nie wiem co za bajzel w tym zusie mają
Ja wróciłam ze spacerku, byłam w agroturystyce, zobaczyc co tam u nich słychać. U mnie koniki teraz stoja w stajni przez ten upał, chodzą rano i popołudniu. Kiedy będzie padać deszcz bo tu znowu 3 tyg bez deszczu, a dopiero coś w sobote zapowidają

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie mnie szlag trafia, cos tak mnie tknelo i zadzwonilam do Zusu. rozmawialam z jakas inna baba i okazalo sie ze oni wyslali mi pieniadze 16 maja na konto!!!!!!!!!!!!najlepsze jest to ze ja zadnych pieniedzy nie dostalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juz poprostu nie wyrabiam, szlag mnie trafia bo oni upomna sie o 5 groszy, ale jak komus musza zaplacic to ty czlowieku czekaj i jeszcze jeden mowi tak drugi siak ze najlepiej by bylo strzelic jednemu i drugiemu:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry