reklama

Październik 2008

reklama
hej ja juz po obiadku i nawet pospalam troche
minisia Jak ci fajnie z jeziorkiem, my chcielismy jechac w poniedziałaek nad morze, ale zobaczymy jaka pogoda bedzie, bo zapowiadaja ochłodzenie
dorota u mnie też dalej truskawki sa na tapecie

Ppatqa ja to bym mogla non stop jesc truskawki :-)

Ja bylam z mama w lumpeksie i kupialam OLIWI 3 ubranka ale 1 typowo na dziewczynke taki sliczny bialy kaftanik z serduszkiem po srodku i kokardka taka maluska na raczce z boku i wogole taka dziewczeca .Jutro idziemy do innego lumpu :-)

Mojego M jeszcze nie ma i nie wiem o ktorej wroci moze kolo 21 :-(
A mnie sie nudzi niemilosierni chyba poczytam OLIWI ta ksiazke o kubusiu puchatku :-)

Hej dopiero co wróciłam do domu:-(jestem padnieta nic dzis sie nieuczyłam:no: nieiwem co nosze pod serduszkiem:-(bo gin powiedział ze jeszcze na tym etapie na 100%niemoze stwierdzić i niebedzie mnie nastawiał:-(i smutno mi:-(ale wazne ze dzidzia jest zdrowa, jak sie połozyłam to tak zaczeła kopac hihihi i było widac jak daje nogami na zmiane:tak:i wkładała paluszki do buzi tak słodko, musze czekac na nastepną wizyte

Ewela najwazniejsze ze wsio jest oki i nacieszylas sie widokiem malenstwa :-)
Ale troche dziwny ten twoj gin bo przeciesz wiadomo ze na 100 % to nie jest ale mogl ci cos powiedziec i przeciesz nie jedna z nas wiedziala juz plec wczesniej niz ty jestes :-(
Moze to zalezy od lekarza a moze on sam przez to ze dzidzia sie wiercila to moze on sam nie zauwazyl wiele i nie chcial gadac .

Powiedział ze jąderka mogą sie jeszcze chowac, ze na dzien dzisiejszy dziewczynka ale zobaczymy przy nastepnej wizycie, wiec ja sie nienastawiam na dziewczynke zobaczymy:tak:wazne ze zdrowa moja dzidzia

Moje drogie ja jeszcze czekam na pieniazki z zusu za kwiecien:baffled::baffled::baffled::baffled: dzwonie tam dopytuje sie a oni karza mi tylko czekac...takze jestem bardzo ciekawa kiedy wyplaca mi pierwsza wyplate, bo nie powiem ale dodatkowe 1000 zl miesiecznie to sporo pieniedzy, i nie powiem ze teraz na wakacje by sie przydaly.

Zus potrafi dobić człowieka...

Wlasnie mnie szlag trafia, cos tak mnie tknelo i zadzwonilam do Zusu. rozmawialam z jakas inna baba i okazalo sie ze oni wyslali mi pieniadze 16 maja na konto!!!!!!!!!!!!najlepsze jest to ze ja zadnych pieniedzy nie dostalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juz poprostu nie wyrabiam, szlag mnie trafia bo oni upomna sie o 5 groszy, ale jak komus musza zaplacic to ty czlowieku czekaj i jeszcze jeden mowi tak drugi siak ze najlepiej by bylo strzelic jednemu i drugiemu:angry:

I jeszcze tej kasy nie ma??...może wcale nie wysłali.

Hej dopiero co wróciłam do domu:-(jestem padnieta nic dzis sie nieuczyłam:no: nieiwem co nosze pod serduszkiem:-(bo gin powiedział ze jeszcze na tym etapie na 100%niemoze stwierdzić i niebedzie mnie nastawiał:-(i smutno mi:-(ale wazne ze dzidzia jest zdrowa, jak sie połozyłam to tak zaczeła kopac hihihi i było widac jak daje nogami na zmiane:tak:i wkładała paluszki do buzi tak słodko, musze czekac na nastepną wizyte

Może nie był pewny i wolał Cię nie nastawiać. Jak mówi że będzie płec taka a taka na 50% to tak jakbyś nic nie wiedziała. Byłam dzisiaj w Lumpeksie i śłiczne są ciuszki ale typowo pod chłopca albo pod dziewczynkę wiec nic nie kupiłam.

Psemny był o wiele trudniejszy i mam pewne obawy czy załapię się na te 75%:baffled: W czwartek dowiem się czy zdałam.

Ja dziś po pracy zabiegana aż mi nogi w d...wchodzą. Kupiłam sobie wymarzony toster z gofrownicą i na kolacje już tościki były - pycha.

Upał mnie dobija. Do końca pracy zostały mi 3 dni:)

Ewela24a jednak cos wiesz, gratuluje że zdrowe, nieprzejmuj się my też nie wiemy dzidzia ani w 16 tyd, ani w 20 nie chciała pokazać co ma między nogami, więc czekamy. Wiemże chciałbys kupować juz ciuszki i wiedzieć dla kogo- ja mam tak samo.
Kakaa ty masz w piatek usg? Podziwiam ce ze jeszcze pracujesz- ja nie dawalam rady, a przecież przed ciążo pracowałam rano na państwowym a wieczorem przy koniach i nie byłam zmęczona jak wracałam o 21, byłam dopiero jak wracałam po 24, a teraz w tej państwowej juz padałam.

Ja się poleniłam popołudniu- M wróci dopiero wieczorem bo pojechał z towarem do Hamburga. Już obrałam mu truskawki dam mu z lodami bitą śmietaną, i zaraz ide kombinować coś na kolacje, ale jeszcze nie mam pomysłu.

Dorotka Ja teraz tez siedze z truskawkami, ale jutro usze załatwić sobie auto i skoczyc po arbuza bo mam na niego ochote.

reklama
Ewela24 bardzo się cieszę ze Twoj dzidziuś dobrze się miewa mimo upałów:-)
ppatqa ja dzisiaj rozszabrowałam pół arbuza, i teraz latam do wc ciągle:blink: Ale tak mnie jakoś naleciało, że nie mogłam się oprzeć.
Magdasf1 dziwię się, że tak różnie Wam ZUS kaskę wysyła. JA w tym miesiącu miałam już w piątek, a zawsze tak przed 10 mamy. Mam nadzieję, że szybko dotrze do Ciebie.
czarna79 a jak pralka? Dało się naprawić?
Kaka82 gratuluję egzaminu, napewno zdasz-tylko kwestia na ile %. A te 3 dni szybko zlecą i już od soboty będziesz mogła odpocząć.
Ja z M siedzę na działce, i się obijam-normalnie zero nauki, nie wiem jak zdam ten sobotni egzamin. Jutro lecę na badania z rana, a we czwartek do gina swojego. Tylko nie wiem czy mu się przyznać o tym wypadku, bo mnie opierniczy, że nie dbam o siebie...Jak myślicie pokazać mu kartę informacyjną ze szpitala?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry