Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorotko dziś jest Twój 20tydz i 3 dzień ciązy-liczony od @ czy od usg?

nieiwem co nosze pod serduszkiem:-(bo gin powiedział ze jeszcze na tym etapie na 100%niemoze stwierdzić i niebedzie mnie nastawiał:-(i smutno mi:-(ale wazne ze dzidzia jest zdrowa, jak sie połozyłam to tak zaczeła kopac hihihi i było widac jak daje nogami na zmiane
i wkładała paluszki do buzi tak słodko, musze czekac na nastepną wizyteMoje drogie ja jeszcze czekam na pieniazki z zusu za kwieciendzwonie tam dopytuje sie a oni karza mi tylko czekac...takze jestem bardzo ciekawa kiedy wyplaca mi pierwsza wyplate, bo nie powiem ale dodatkowe 1000 zl miesiecznie to sporo pieniedzy, i nie powiem ze teraz na wakacje by sie przydaly.
Wlasnie mnie szlag trafia, cos tak mnie tknelo i zadzwonilam do Zusu. rozmawialam z jakas inna baba i okazalo sie ze oni wyslali mi pieniadze 16 maja na konto!!!!!!!!!!!!najlepsze jest to ze ja zadnych pieniedzy nie dostalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Juz poprostu nie wyrabiam, szlag mnie trafia bo oni upomna sie o 5 groszy, ale jak komus musza zaplacic to ty czlowieku czekaj i jeszcze jeden mowi tak drugi siak ze najlepiej by bylo strzelic jednemu i drugiemu![]()
Hej dopiero co wróciłam do domu:-(jestem padnieta nic dzis sie nieuczyłamnieiwem co nosze pod serduszkiem:-(bo gin powiedział ze jeszcze na tym etapie na 100%niemoze stwierdzić i niebedzie mnie nastawiał:-(i smutno mi:-(ale wazne ze dzidzia jest zdrowa, jak sie połozyłam to tak zaczeła kopac hihihi i było widac jak daje nogami na zmiane
i wkładała paluszki do buzi tak słodko, musze czekac na nastepną wizyte
W czwartek dowiem się czy zdałam.
Ale tak mnie jakoś naleciało, że nie mogłam się oprzeć.