reklama

Październik 2008

Jest tutaj tak goraco, ze nie idzie wyjsc na zewnatrz!!!! Wczoraj doszlo do 100st F, czyli prawie nasze 40 C. Wspanialym dodatkiem do takiej pogody jest wilgtnosc powietrza. Wyszlam wczoraj z Julka na najblizsze hustawki, to mialam wrazenie, ze zaraz zabraknie mi powietrza... Juz sie nie moge doczekac lata w Polsce, nad jeziorem lub na dzialeczce (moze nad morze?)!!!! Dobrze, ze dzis mam wolne :) Pozdrawiam GORACO!!!!!!

reklama
Dorotko ładnie wyglądasz:-)
czarna mi tak potrafi zrobić zmywarka, i wtedy walka z filtrami:-(
Ja zaraz zmykam do miasta, mam fajna sukienusie ale podszewka jest ciasna, więc musze kupić podszewkę i zawieść sukienke do krawcowej. Od wieczora zostaje bez auta:-(:-(:-(, bo zderzaki idą do lakierowania. Na rower nie wsiąde, na konia też:-), więc jestem uziemiona, co prawda zostaje bus ale nim nie umiem parkować, ojca auto też w naprawie bo miał stłuczke:-(, zostaje tylko auto mamy:-(, a ja nawet do spożywczaka mam daleko, zalety mieszkania na wsi.

Udało mi sie odwirować pranie w ratach i oczywiscie wycierając co chwilka podłogę:baffled: bo inaczej nie odprowadzało wodo:crazy: Pozniej z M nad nia popracujemy:rofl2: bo ja juz mam dosc jestem mokra (spocona)jak świnia idu sie umyjać:-p

Czesc dziewczyny !! Kolejny piekny dzien :-) sloneczko, cieplutko, po prostu cudownie !!
Dorotka - super z ta akcja...ja moze sie wybiore w sobote do Bielska... i moze wtedy zobacze wreszcie jaka plec ma moje malenstwo :-) Bardzo fajne zdjecia!!

Co do wody to ja jej pije bardzo duzo ...zawsze pilam duzo wody, a teraz jescze wiecej ... dobrym sposobem jest noszenie zawsze przy sobie malej butelki z woda... Jak mam dosc samej wody, to dolewam do niej troche soku z kartonu i tez jest dobra!! zreszta podobno jak sie duzo pije, to jst szansa na mniejsze badz nawet brak rozstepow, ale co do tego to watpie w to troche ...

A mnie dzidzia od rana kopie jak szalona :) w sobote i niedzieel byla spokojna, a teraz wariuje :-) Ehh...ale jestem ciekawa tej plci... jakies mam takie przeczucie ze dziewczynka, nie wiem czemu :-)
Pozdrowionka

Dorotko ładnie wyglądasz:-)
czarna mi tak potrafi zrobić zmywarka, i wtedy walka z filtrami:-(
Ja zaraz zmykam do miasta, mam fajna sukienusie ale podszewka jest ciasna, więc musze kupić podszewkę i zawieść sukienke do krawcowej. Od wieczora zostaje bez auta:-(:-(:-(, bo zderzaki idą do lakierowania. Na rower nie wsiąde, na konia też:-), więc jestem uziemiona, co prawda zostaje bus ale nim nie umiem parkować, ojca auto też w naprawie bo miał stłuczke:-(, zostaje tylko auto mamy:-(, a ja nawet do spożywczaka mam daleko, zalety mieszkania na wsi.

wspólczuje. Moi rodzice sie tak wyprowadzili na zadupie (sorki za okreslenie) i wiecznie teraz problem z zakupami itp

Ja już wreszcie w domu! Wczoraj z M poszliśmy do kościoła, apotem pojechaliśmy do jego rodziny do Starachowic. I tak popołudnie zleciało...Wieczorem stwierdziliśmy że od razu pojedziemy do Warszawy, bo musieliśmy wziąść upoważnienie z jego firmy na zgłoszenie szkody:baffled: Bo ten samochód,który rozbiłam w sobotę to firmowy jego...Ale szef powiedział tylko, że dobrze że mi nic się nie stało i chciał mnie zawieźć do jakiejś kliniki ginekologicznej w Warszawie:szok: Ale powiedzieliśmy, że tutaj u nas byliśmy w szpitalu i, że wszystko OK. Zanim się przebiliśmy przez Warszawę to zleciało trochę, korki na każdym kroku.
dorota123456789 gratuluję córeczki:-) Dbaj o siebie i malutką.A fotki fajne, miło zobaczyć kogoś w rzeczywistości.
czarna79 mam nadzieję, że pralkę da się naprawić po przyzwoitym koszcie. Nie martw się, teraz robią takie badziewia, zeby często się psuły i trzeba było je naprawiać:baffled:
magdzinia to ładnie się załatwiłaś z tą anginą. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie bo ta pogoda nie zachęca do leżenia w łóżeczku.
U nas też gorąco, ale M już odpalił klimatyzator po sezonie zimowym i jest temperatura do zniesienia w mieszkaniu. Idę coś posprzątać:tak:

Czarna mam nadzieje ze jakos z M udao wam sie cos zrobic z ta pralka bo przy 2 dzieciach to pralka niezbedna:rofl2:

Madziu ja mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz :tak:

Kaka nie martw sie tylko idz prywatnie na badania powiec jakie ,zaplac i bedziesz miala troche jasniejsza sytuacje;-).

Dziekuje dziewczyny za mile slowa o zdjeciach ale ja sie sobie nie podobam brrrr hihihi.Poszukam jeszcze jakiesgos zdjecia jak nie bylam wystrojona i moze wam przesle.Ale niestety narazie w ciazy nie moge wam przeslac ale jak tylko bedzie sie dalo to napewno kiedys pokaze brzusio :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry