reklama

Październik 2008

To juz 23 tydz. lekarz mowi ze jest w sam raz jak na swoj tydzien ale ja w ciagu miesiaca przybyłam tylko 700 gr wiec lekarz mnie troszke objechal ze za malo jem i dostalam kolejne tablety. Maly wierci sie w moim malym brzuchu i czuje kazdy jego ruch?

reklama
Fakt - każda z nas drży o swoje maleństwa. Ale nie możemy popadać w paranoję.

Dorotko pij ile wlezie. Ja wróciłam od lekarza internisty i mam wirusową anginę - ech musiało przyplątać się to cholerstwo - przepraszam za wyrażenie.
Dbam o siebie a tu ... klops.
:baffled::baffled::baffled::wściekła/y:

URL]

to jest zdjecie ze slubu po prawej stronie z bukietem to ja :-D w srodku maz a po lewej moja przyjaciolka

URL]

A tu nasz pierwszy taniec ;-)

Agamir jak tylko znajde chwilke wpisze do listy:zawstydzona/y:

Dorotka nono no jak milutko ze umiesz wklejac fotki:tak: i fajnie wkoncu zobaczyc Twoja buzkę;-)

A ja mam wk..... najpier rozmowa z Mama. Brak słów. A teraz pralka. Chyba poszła sie je..... Normalnie przepraszam za te wyrazy ale złość mną kieruje. Juz wyczyściłam filtr i hugo nadal wody nieodprowadza:baffled: Ide dalej z nia walczyc:crazy:

reklama
Oj CZarna, wspolczuje. Ja dwa lata temu upralam zaslonke, w ktorej byly metalowe wstawki (podobne do tych, co wisza w kuchni na male firaneczki). Przedziurawilam kolnierz i woda lecialo jak oszalala. Dopiero po 3tyg. pan ze sklepu od pralek sprowadzxil mi ten kolnierz.... Ilez ja sie wtedy napralam recznie.... Takze wspolczuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry