reklama

Październik 2008

Dzien dobry wszystkim :-)Ja juz nie wyrabiam w takie upaly a dopiero wszystko przed nami...Musze dzisiaj szybciutko sprzatnac domek, ugotowac jakis obiadek i zaczne sie szykowac, bo umowilam sie z kolezankami z bylej pracy, juz sie nie moge doczekac bo dawno sie nie widzialysmy,poza tym w koncu jakas rozrywka bedzie, bo jak narazie to moja jedyna rozrywka jest przebywanie z mezem i Zocha. To oczywiscie baaaaardzo fajna rozrywka , ale takie oderwanie sie na chwileczke od zycia domowego to super sprawa:tak:
A ja jak pozbylam sie mojego paskudnego uczulenia, tak od wczoraj znowu wraca i juz nie wiem co mam robic, bo jedyne co moge brac to wapno:errr:ktore juz chyba na mnie nie dziala, niby mam jeszcze jakas masc nagietkowa, ale jak tylko czuje zapach to od razu mnie mdli:hmm:
Milego dzionka zycze i duzo cienia:rolleyes:

reklama
Co do wody mineralnej niegazowanej, to u mnie nie ma mowy, na sam zapach takiej wody wszystko podchodzi mi do gardla, dlatego pije malogazowana wode mineralna z dodatkiem soku z cytryny (sama go tam wyciskam), moze to mniej zdrowo ale coz jakis kompromis musi byc...poza tym wypijam jej naprawde sporo bo ok 3 litrow dziennie, bo to jedyny napoj ktory chetnie pije. Kiedys wypijalam 7 kaw dziennie, teraz od czasu do czasu wypijam jedna i to naprawde od wielkiego dzwonu.;-)

Witajcie - ja znów dziś nie mogłam spać.
Rano poszłam zapisać się do internisty i wizytę mam na 12.30
Boję się, że mogę zaszkodzić dzidzi.

Ach zauważyłam, że od kilku dni przy naciśnięciu na sutki wycieka kilka kropelek płynu.
Czy też już u Was zaczyna się pojawiać przyszłe mleko.

Ja pijam wapń raz dziennie na wzmocnienie. Przy tym przeziębieniu to jest wskazane.

Minisia no ja od dzis zaczynam pic ta wode i nie wiem ile jej bede wypijac.Bo ja mam tak ze jak jestem na dworze i jest cieplo to pije ta wode ale jak juz wroce do domu jak chwile juz jestem w domu to nie chce mi sie juz pic wody:baffled:.Ta woda smakuje mi wlasnie w upaly na sloncu a w domu to juz nie tak bardzo ale bede sie zmuszala.W takiej ksiazce co tam mi dali wczoraj to pisalo ze mamy pic woden nwet jak nie czujemy w danym momencie pragnienia bo na serio woda jest bardzo potrzebna dzidziusiowi w brzuszku a pisze tez tam ze niestety ciezarne pija wody za malo:crazy:.

Magdasf1 zycze milego dnia w gronie kolezanek :tak:

Ja zaraz musze isc do tej nowej przychodni gdzie jest ten nowy gin bo w srode do niego ide wiec musze pozalatwiac wsio.

A ja jestem taka glupia i sobie cos wkrecam bo dzis moja coreczka nie jest tak aktywna jak wczoraj:no:.Oczywiscie juz kilka kopniaczkow zapodala mi dzisiaj
ale jakos mniej sie rusza.Ja wiem ze to nic zlego bo przeciesz nie moze sie non stop ruszac tak jak wczoraj ale ja sobie zaraz w swojej glupiej glowie cos tworze jakies zle mysli a przeciesz czuje dzis co jakis czas pojedyncze kopniaczki i jestem zadowolona ale wiecie czlowiek jest glupi i ze nawet jak nie chce to se cos wkreca.
Ale ja wiem ze jest oki :tak:Jeszcze caly dzien i moze sie rozkreci OLIWIA :tak:
Sory ze tak smuce :baffled:

Ostatnia edycja:
Dorotko wszystko jest dobrze z Oliwcią - najważniejsze, że się rusza.
Ale mnie też nachodzą takie dziwne myśli.
Ja od kilku dni czuję pojedyncze kopniaczki a raczej ppukanie w okolicach pępka.
Ale byłabym spokojniejsza widząc na usg czy jest ok.
Jednak byłąm 1,5 tyg. temu.
Nie ma co przesadzać - pójdę za miesiąc. A do tego czasu maluszek się rozkręci na maxa i będzie kopać.

Madziu ja to wiem i jestem szczesliwa ale wiesz czlowiek glupi to by chcial aby dzidzia na kazdym kroku dawala znac o sobie a tak nie jest niestety :-(
My jako mamy jestesmy przwrazaliwione i sie martwimy a ja jestem na tyle glupia ze mi sie humor pogarsza jak Oliwcia malo kopie a pozniej jak kopie to sie juz lepiej czuje.
Madziu i u ciebie sie dzidzia rozkreci :-)

U mnie też dzidzia ma nieraz mniej aktywny dzień i też wtedy martwie sięczy wszystko z małą ok.
Ale wczoraj wieczorem to znów nie dała mi spać bo tak mocno kopała:-D
Ale coś mi się tak wydaje że kobiety w ciąży myślą prawie wyłącznuie o swoich maleństwach i czasem się niepotrzebnie nakręcają jak np mało się rusza.Ale widać taka rola przyszłych mam:rofl2:

ja pije dużo, wode, wody smakowe żywca i veroni, pozatym herbatki owocowe i ziołowe, soczki, stała zachcianka jest orenżada czarwona. Jak twierdzi M mam zawsze ze soba wodopój:-)

dorotko moja rusza sie ostatnio rano i wieczorami, w dzień przeważnie jest spokój

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry