Magdasf1
Kura domowa;)
Dzien dobry wszystkim :-)Ja juz nie wyrabiam w takie upaly a dopiero wszystko przed nami...Musze dzisiaj szybciutko sprzatnac domek, ugotowac jakis obiadek i zaczne sie szykowac, bo umowilam sie z kolezankami z bylej pracy, juz sie nie moge doczekac bo dawno sie nie widzialysmy,poza tym w koncu jakas rozrywka bedzie, bo jak narazie to moja jedyna rozrywka jest przebywanie z mezem i Zocha. To oczywiscie baaaaardzo fajna rozrywka , ale takie oderwanie sie na chwileczke od zycia domowego to super sprawa
A ja jak pozbylam sie mojego paskudnego uczulenia, tak od wczoraj znowu wraca i juz nie wiem co mam robic, bo jedyne co moge brac to wapno
ktore juz chyba na mnie nie dziala, niby mam jeszcze jakas masc nagietkowa, ale jak tylko czuje zapach to od razu mnie mdli
Milego dzionka zycze i duzo cienia

A ja jak pozbylam sie mojego paskudnego uczulenia, tak od wczoraj znowu wraca i juz nie wiem co mam robic, bo jedyne co moge brac to wapno
ktore juz chyba na mnie nie dziala, niby mam jeszcze jakas masc nagietkowa, ale jak tylko czuje zapach to od razu mnie mdli
Milego dzionka zycze i duzo cienia

.Ta woda smakuje mi wlasnie w upaly na sloncu a w domu to juz nie tak bardzo ale bede sie zmuszala.W takiej ksiazce co tam mi dali wczoraj to pisalo ze mamy pic woden nwet jak nie czujemy w danym momencie pragnienia bo na serio woda jest bardzo potrzebna dzidziusiowi w brzuszku a pisze tez tam ze niestety ciezarne pija wody za malo
.
.Oczywiscie juz kilka kopniaczkow zapodala mi dzisiaj