Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde faktycznie nie wesoło masz. Ale w sumie masz juz swoje lata(tzn pełnoletnia) wiec chyba wiesz co robisz. A z doświadczenia wiem ze jak dzidziuś sie pojawi na tym świecie. Nikt nawet nie piśnie ze jest nie ślubne tak padną z zauroczeniaCzarna ona się nieosfoi ja ją znam, uwaza ze sobie zycie zmarnowałam i jest bardzo konserwatywna, ze jak to przed slubem, co ludzie powiedzą:-(pozatym nieakceptuje Mariusza. jak mówiłam rodzicom o ciązy tak tego nieprzyzawałam jak ją, niedawno miała bardzo silny zawał boje sie o nią. od rodziny z mojej strony nikt sie niecieszy i kazdy mnie wytyka wiec niemam wsparcia, naszczescie moja mama juz sie pogodziła z tym i jest ok![]()

aż mnie ciary przeszły jak to czytałam. Na szczescie wszytko jest dobrze. BuziamWitajcie wieczorowo:-)
Nie odzywałam się dzisiaj cały dzień, bo pół dnia spędziłam w szpitaluMiałam wypadek samochodowy...I jak mnie wzięli to musiałam kolejno przejść ginekologa, chirurga, neurologa i ogólnego. Na szczęście dzidziusiowi nic nie jest
Rusza się, serduszko bije tak więc dzięki Bogu.
A debilizm niektórych kierowców nie zna granic! Adapter pasów uratował nasze maleństwo...
Idę odpoczywać, pozdrawiam ciepło.
Dorotko tak to juz jest ze sie zamartwiamy. Ale w słuchiwanie i zamartwianie sie na zapas też zbyt dobrze na nas nie wpływa. Wiadomo nasze dzidzie jak my zcasem maja leniwsze dniMadziu ja to wiem i jestem szczesliwa ale wiesz czlowiek glupi to by chcial aby dzidzia na kazdym kroku dawala znac o sobie a tak nie jest niestety :-(
My jako mamy jestesmy przwrazaliwione i sie martwimy a ja jestem na tyle glupia ze mi sie humor pogarsza jak Oliwcia malo kopie a pozniej jak kopie to sie juz lepiej czuje.
Madziu i u ciebie sie dzidzia rozkreci :-)

. Jazdy odwiedzinki potem wyjścia na mecz. Dziś tez od rana jazdna wiec delikatnie powiedziane mam co robić
A i jeszcze robiłam iterwencje w mojej spółdzielni bo w naszej pisakownicy brak pisaku i dzieci nie maja jak sie bawić wiez trza było działać

Majeczko nio ja mialam przeczucie ze to bedzie dziewczynka i sie spelnilo.
Spelnil sie test przed terminem @ i tez mam nisko brzuszek ale nie taki maly hihi![]()
Zaszłyśmy z mama przy okazji do smyka i kupilyśmy cudne skaretki dwie pary-takie grubsze-przesłodkie! Chciałysmy kupic jakies ciuszki-ale wszystkie te materialy były twarde i takie nie mile w dotyku-a niby bawełna;-) mam już (na szczescie) zaufany sklep. Tam bawełna to bawełna na 100% milusia w dotyku-może nie najtansza-ale kilka nowych ubranek trzeba kupic. Chce żeby były dobre jakosciowo i żeby skora maluszka oddychała w tych ubrankach:-) Wieczorkiem pójde zerwać dla siebie truskaweczki-w taka pogodę szybciutko sie dojrzewaja-codziennie zbieram ich sporo i sie objadam-pysia
i wcale nie mniejsze:-):-):-):-)