reklama

Październik 2008

Z mojego dzisiejszego wyjazdu do Poznania nici. M zabrał jeszcze kogoś z grupy więc stwierdziłam, że to bez sensu bo nigdzie sami nie pójdziemy a tylko żeby się przejechać w jedną i w drugą to żadna zabawa.
Poczekam aż wróci i pojedziemy do rodziców;-) a do tej pory może się zbiorę i zrobię ciasto z truskawkami i się trochę pouczę. U nas w jednej cukierni można było kupić gotowy spód biszkoptowy taki domowej roboty -bo ja akurat biszkopta to nie umiem:baffled: Robie tylko takie kruche ciasto:tak:
Trza było pisać z mojego przepisu zawsze wychodzi
Moj suwaczek jeszcze nie przeskoczyl ale pewnie zaraz przeskoczy na 20 tydzien hihihihih :-)
Gratuluje półmetku
Witajcie! U mnie remont pełna parą-już widac efekty-ale jeszcze sporo pracy...
W sumie to nic nie robię odpoczywam czasem pomogę mamie przygotować jedzonko dla pracowników:tak:Wszyscy o mnie dbaja i mi dogadzaja...
Ale mnie od kilku dni cos nie pokoi (pisałam o tym w watku o snach) Dobrze,ze niedlugo wizyta wszystko sie wyjasni...
Ostatnio byłam z mama na zakupach kupiliśmy dla maluszka sporo ubranek:-) Rozejrzałysmy się już za łóżeczkim. Kupimy je po remoncie. Tak samo wózek:tak:Stęsknilam się za Wami-Buziaki

Fajniutko ze robota idzie do przodu. I wklej foty ciuszków

Ja dopiero miałam czas aby tu wpaść ale zaraz lece dalej z malutka na podwórko.
Od rana biegi najpier porzadek potem zakupy i obiadek, bo szlismy na dzien dziecka z M pracy. Potem ja leciałam na prawko. Pozniej wrociłam zrobiłam ciasto bo cos truskaweczki mi marnieją:-p I dopiero zasiadłam do obiadku:laugh2::laugh2:
Dobra idu kawke zrobic i z malutka do piaskownicy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaka i jak tam twoje nogi po odpoczynku ???????

Czarna ty to sie nabiegasz z ta twoja mala :tak:

Moj M przemeblowal dzis sypialnie i juz jest tak przemeblowana jak bedzie dzidzia bo juz jest miejsce na lozeczko ale teraz stoi tam wielki kwiat hihihi:-D
Bylismy na zakupach a teraz ogladamy mecz tzn M oglada bo ja nie przepadam :no:
Czekam az bedzie koniec pierwszej polowy bo M ma mi zrobic jajecznice z pieczarkami hihihi

Hej ja tez dzis jestem padnieta:-(rano sie uczyłam potem sprzatanie, musiałam mamie pomódz, az mi słabo było taka duchota, a miał przyjechac wojek i moja babcia, upiekłam ciasto z masą jogurtową i bitą smietaną i z truskawkami, pychotka:-pZrobilismy grilka i przyjechał tylko wujek:-(moja babcia nieprzyjechała ze wzgledu na mnie bo sie dowiedziała ze jestem w ciązy i niechce sie do mnie odzywac. byłam jej ukochaną wnuczką i teraz ją zawiodłam, w sumie to ona mnie wychowała, płakać mi się chce. jak wujek powiedz ze neichce nic mowic na ten temat ze chodzi obrazona to uciekłam od stołu:-(ona sie do mnie nieodezwie:-(
jeszcze jestem zła bo chciałam pogadac z chłopakiem a tu wiadomośc ze pojechał na ryby i wróci ok 24 cos mi sie wierzyc niechce,

No suwaczek mi się udał za to ze zdjęciem mam problem chybaże teraz mi sie pokaże:confused:
Ciekawe jak tam motylek radzi sobie w podróż??
Dorotka ja zaraz znikam zrobić kolacje więc jakbym Cię już nie złapała to życze Ci jutro powodzenia na badaniu abyś poznała płeć dzidzi i dostała sie na to 4d!!!
Ale dziś piękny dzień!!!:-D:-D:-D

Czarna bo zaczne zaraz na ciebie bluzgac;-):-pKobieto ja nie wiem jak ty to robisz:tak::tak::tak::tak:Jak czytam co ty robisz jakie masz plany, to czuje sie jak wyrodna matka, bo ja w takie upaly to lezalabym tylko i szczerze mowiac nic nie robila, a ty poprostu przez caly czas cos:-p:laugh2::rofl2:Ja poprosze recepte na taka energie;-)
A my dopiero co wrocilismy od tesciow, i nie powiem jakos dzisiaj wyjatkowo milo i sympatycznie bylo, mielismy jutro Zosi jechac buty kupic, ale babcia zrobila wnusi prezen i kupila jej sliczne skurzane buciki wiec jeden wydatek mniej:-)
w bloku slychac tylko jakies wrzaski zastanawialam sie o co chodzi, dopiero maz mnie uswiadomil ze przeciez zaczely sie te mecze, ja mam jednak szczescie bo moj m. nie jest kibicem i za bardzo go pilka nozna nie pociaga, wiec mam w domu spokoj;-)
Życze dobrej nocki i kolorowych snow

Hej ja tez dzis jestem padnieta:-(rano sie uczyłam potem sprzatanie, musiałam mamie pomódz, az mi słabo było taka duchota, a miał przyjechac wojek i moja babcia, upiekłam ciasto z masą jogurtową i bitą smietaną i z truskawkami, pychotka:-pZrobilismy grilka i przyjechał tylko wujek:-(moja babcia nieprzyjechała ze wzgledu na mnie bo sie dowiedziała ze jestem w ciązy i niechce sie do mnie odzywac. byłam jej ukochaną wnuczką i teraz ją zawiodłam, w sumie to ona mnie wychowała, płakać mi się chce. jak wujek powiedz ze neichce nic mowic na ten temat ze chodzi obrazona to uciekłam od stołu:-(ona sie do mnie nieodezwie:-(
jeszcze jestem zła bo chciałam pogadac z chłopakiem a tu wiadomośc ze pojechał na ryby i wróci ok 24 cos mi sie wierzyc niechce,
Napewno jest Ci przykro z powodu babci. Ale moze potzrebuje oswojenia się z myslą ze zostanie prababcią:confused: A twój facet moze faktycznie jest na rybkach:confused:
Wiecie co próbuje wkleic nowy suwaczek i nie chce mi sie pokazac tylko ten czerwony krzyzyk! moze wie ktoras jak mi pomoc :((
Minisia ja widze suwaczek a za nim jest krzyżyk:rofl2: on tez miał byc suwaczkiem???????
Czarna bo zaczne zaraz na ciebie bluzgac;-):-pKobieto ja nie wiem jak ty to robisz:tak::tak::tak::tak:Jak czytam co ty robisz jakie masz plany, to czuje sie jak wyrodna matka, bo ja w takie upaly to lezalabym tylko i szczerze mowiac nic nie robila, a ty poprostu przez caly czas cos:-p:laugh2::rofl2:Ja poprosze recepte na taka energie;-)
A my dopiero co wrocilismy od tesciow, i nie powiem jakos dzisiaj wyjatkowo milo i sympatycznie bylo, mielismy jutro Zosi jechac buty kupic, ale babcia zrobila wnusi prezen i kupila jej sliczne skurzane buciki wiec jeden wydatek mniej:-)
w bloku slychac tylko jakies wrzaski zastanawialam sie o co chodzi, dopiero maz mnie uswiadomil ze przeciez zaczely sie te mecze, ja mam jednak szczescie bo moj m. nie jest kibicem i za bardzo go pilka nozna nie pociaga, wiec mam w domu spokoj;-)
Życze dobrej nocki i kolorowych snow
Hehehe nie ma recepty. Poprostu robie wsio tak jak robiłam do tej pory. Moja mała od poczatku była nauczona dużo przebywac na swierzym powietrzu. I jak widze jak stoi na balkonie lub pod drzwiami i mówi dada dada to aż mi sie serducho kraja. A z reszta tak jakos wychodzi. Lubie działac spontanicznie i jak tylko siły pozwalaja to robie to co lubie:-p

A mój M to wielki kibic wiec u mnie mecze na pierwszej tapecie:laugh2: A ja piknie wystroiłam balkonik w flagę, szalik i koszulkę. A co!!!:-p:-p:-p Sie bedzie jutro działo a prawdopodobnie meczyk PL bedziemy oglądac w knajpie;-)

Czarna ona się nieosfoi ja ją znam, uwaza ze sobie zycie zmarnowałam i jest bardzo konserwatywna, ze jak to przed slubem, co ludzie powiedzą:-(pozatym nieakceptuje Mariusza. jak mówiłam rodzicom o ciązy tak tego nieprzyzawałam jak ją, niedawno miała bardzo silny zawał boje sie o nią. od rodziny z mojej strony nikt sie niecieszy i kazdy mnie wytyka wiec niemam wsparcia, naszczescie moja mama juz sie pogodziła z tym i jest ok:tak:

Witajcie wieczorowo:-)
Nie odzywałam się dzisiaj cały dzień, bo pół dnia spędziłam w szpitalu:crazy: Miałam wypadek samochodowy...I jak mnie wzięli to musiałam kolejno przejść ginekologa, chirurga, neurologa i ogólnego. Na szczęście dzidziusiowi nic nie jest:tak: Rusza się, serduszko bije tak więc dzięki Bogu.
A debilizm niektórych kierowców nie zna granic! Adapter pasów uratował nasze maleństwo...
Idę odpoczywać, pozdrawiam ciepło.

reklama
Witajcie w niedzielny poranek - bardzo wczesny niedzielny poranek :-)
Ja spać nie mogę od 2:30 a to wszystko przez drapiące gardło i suchy kaszel :crazy:

Antuanet24 - Boże dobrze, że się nic Wam nie stało.
Ale ile stresu przy tym było ... matko jak pomyślę, to mnie aż ciarki przechodzą.
To fakt niektórzy kierowcy jeżdżą jak wariaci i nie zwracają na nikogo uwagi.
Uważają, że są sami na drodze :wściekła/y::crazy:

Ewela bardzo mi przykro, że masz taką sytuację.
To przecież najbliźsi powinni wspierać Ciebie, rozmawiać i przede wszystkim cieszyć się z Twojego błogosławionego stanu.
Ech ... jednak wierzę, że będzie dobrze - jak urodzisz, to maluszek rozkocha wszystkich Twoich bliskich w sobie.
Tego życzę Tobie z całego serduszka.

Zmykam i odezwę się później.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry