czarna79
Fanka BB :)
Trza było pisać z mojego przepisu zawsze wychodziZ mojego dzisiejszego wyjazdu do Poznania nici. M zabrał jeszcze kogoś z grupy więc stwierdziłam, że to bez sensu bo nigdzie sami nie pójdziemy a tylko żeby się przejechać w jedną i w drugą to żadna zabawa.
Poczekam aż wróci i pojedziemy do rodziców;-) a do tej pory może się zbiorę i zrobię ciasto z truskawkami i się trochę pouczę. U nas w jednej cukierni można było kupić gotowy spód biszkoptowy taki domowej roboty -bo ja akurat biszkopta to nie umiemRobie tylko takie kruche ciasto
![]()
Gratuluje półmetkuMoj suwaczek jeszcze nie przeskoczyl ale pewnie zaraz przeskoczy na 20 tydzien hihihihih :-)
Witajcie! U mnie remont pełna parą-już widac efekty-ale jeszcze sporo pracy...
W sumie to nic nie robię odpoczywam czasem pomogę mamie przygotować jedzonko dla pracownikówWszyscy o mnie dbaja i mi dogadzaja...
Ale mnie od kilku dni cos nie pokoi (pisałam o tym w watku o snach) Dobrze,ze niedlugo wizyta wszystko sie wyjasni...
Ostatnio byłam z mama na zakupach kupiliśmy dla maluszka sporo ubranek:-) Rozejrzałysmy się już za łóżeczkim. Kupimy je po remoncie. Tak samo wózekStęsknilam się za Wami-Buziaki
Fajniutko ze robota idzie do przodu. I wklej foty ciuszków
Ja dopiero miałam czas aby tu wpaść ale zaraz lece dalej z malutka na podwórko.
Od rana biegi najpier porzadek potem zakupy i obiadek, bo szlismy na dzien dziecka z M pracy. Potem ja leciałam na prawko. Pozniej wrociłam zrobiłam ciasto bo cos truskaweczki mi marnieją
I dopiero zasiadłam do obiadku

Dobra idu kawke zrobic i z malutka do piaskownicy;-)
Ostatnia edycja:
Robie tylko takie kruche ciasto

Ja poprosze recepte na taka energie;-)
Miałam wypadek samochodowy...I jak mnie wzięli to musiałam kolejno przejść ginekologa, chirurga, neurologa i ogólnego. Na szczęście dzidziusiowi nic nie jest