reklama

Październik 2008

reklama
Z mojego dzisiejszego wyjazdu do Poznania nici. M zabrał jeszcze kogoś z grupy więc stwierdziłam, że to bez sensu bo nigdzie sami nie pójdziemy a tylko żeby się przejechać w jedną i w drugą to żadna zabawa.
Poczekam aż wróci i pojedziemy do rodziców;-) a do tej pory może się zbiorę i zrobię ciasto z truskawkami i się trochę pouczę. U nas w jednej cukierni można było kupić gotowy spód biszkoptowy taki domowej roboty -bo ja akurat biszkopta to nie umiem:baffled: Robie tylko takie kruche ciasto:tak:

Ale zescie naplodzily od wczoraj jak mnie nie bylo hihihihi:tak:

Ewela nie stresuj sie tak tym egzaminem pomysl sobie co ma byc to bedzie :tak:
choc wiem ze to nie takie latwe ale sie postaraj dla dzidzi:tak:
A napisz co z ta twoja kolezanka w 7 miesiacu mam nadzieje ze jej dzidzi sie nic nie stalo ???????????????????????????????
I juz 3 mam kciuki za egzamin ;-)

Kaka ty tez pieknie zdasz i 3 mam kciuki:tak:
i GRATULUJE PRZESKOCZENIA SUWACZKA :-D

U mnie jest dzis na suwaczku 20 tydzien szok :szok::szok::szok:
Ale sie ciesze .Mnie dzis dzidzia strasznie z rana skopala,normalnie jeszcze tak mocno i wyraznie nie kopala nigdy jakby ktos ze mna byl to by to widzial bo to byla seria kopniaczkow silnych i wysoko :-D:-D:-D:-D.
Zaraz ide jesc sniadanie wiec moze dzidzi znow pokopie a ja tak uwielbiam te kopniaczki :tak:.

My z M mamy dzis w planach isc na 18 do kosciola bo jutro o 6 trzeba wstac i po 7 juz jechac na to usg do chorzowa i jak wrocimy to pewnie bedziemy padnieci zeby jeszcze isc do kosciola a tak dzis o 18 jest msza niedzielna :tak:

Madziu jak tam dzis twoje serduszko ???????????????????

Kaka szkoda ze z wyjazdu nici ale masz racje jak nigdzie z M bys nie poszla to po co jechac dla jechania samego :-)
Podziwiam was z tym ciastem bo ja totalna dupa z pieczenia i nawet nie probuje :-)

Oj Dorotko staram sie niestresować ale jest ciezko, juz na sama mysl mam motylki w brzuchu ze stresu hihihi a później pewnie z kibelka niewyjde :-pze stresu, to jest dla mnie bardzo wazne bo mi nigdy nauka nieprzychodziła łatwo:-(i tyle przeszłam na tych studiach, zawsze sobie wysoko płotki stawiałam:tak:hihih a jak zdam to bede Pani mgr. inż:tak:
a co do kolezanki to raczej znajoma niemam z nią kontaktu. życze miłego dnia i wracam do nauki:tak:

reklama
Witajcie! U mnie remont pełna parą-już widac efekty-ale jeszcze sporo pracy...
W sumie to nic nie robię odpoczywam czasem pomogę mamie przygotować jedzonko dla pracowników:tak:Wszyscy o mnie dbaja i mi dogadzaja...
Ale mnie od kilku dni cos nie pokoi (pisałam o tym w watku o snach) Dobrze,ze niedlugo wizyta wszystko sie wyjasni...
Ostatnio byłam z mama na zakupach kupiliśmy dla maluszka sporo ubranek:-) Rozejrzałysmy się już za łóżeczkim. Kupimy je po remoncie. Tak samo wózek:tak:Stęsknilam się za Wami-Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry