reklama

Październik 2008

Witajcie :-)
Ja dziś nalatałam się od samego rana a teraz odpoczywam sobie na łóżeczku przy laptopie.
Dziś miałam małą sesję zdjęciową z psiapsiółką w parku i wkleję zdjęcia w odpowiednim wątku.

Dorotko cieszę się, że z M już wszystko w porządku.
Ale przez te przytulanki stres poszedł w niepamięć ... i dobrze.
Fajnie masz z tym usg darmowym, ja sprawdzę na tej stronce i może uda się i mi. Zobaczymy.

Motylku życzę udanego pobytu w Polsce i spokojnej podróży. Uważaj na siebie kochana.

Zawadka udanego urlopiku i relaksuj się do woli.

reklama
No widze że jesteście a na moim kompie jakas awara ciagle pokazywalo mi ze ja mialam osttni post ten po 17!!!
Dorotka super że sie pogodziliscie oby tak juz pozostalo!!

W koncu koniec tygodnia (pracy)!!!! Uporalam sie juz z jedzonkiem dla rodzinki, wieksza czescia mieszkania do sprzatniecia, wiec mam chwile, zeby sobie poczytac, co tam u Was slychac. I widze, ze wiekszosc, jak nie wszystkie w swietnym nastroju. Mnie tez glowa pobolewa, ale to przez pogode, ma byc bardzo goraco z burzami i duza wilg. powietrza. Chyba w ten weekend zostane w domu :) Zostalo mi 6tygodni do powrotu do Polski....
Buziaki Drogie Mamusie :****

Madziunia a co Ci tak serce kołacze

Ja właśnie napchałam się mizerią. Nie mogę powiedzieć ze zjadłam bo naprawdę się napchałam ale taką miałam ochotę;-) Jutro moze pojadę do Poznania a pojutrze do rodziców na działeczkę:) W poniedziałek robię sobie badanka a we wtorek mam egzamin z anglika wrrr

Dzieki Magdziunia!!! Tak, wiem, ze zleci, ale w ciazy jakas taka niecierpliwa sie zrobilam :) Mam o tyle zle, ze moj Piotr jest w Polsce. Teraz jestem w Stanach od 7. kwietnia, a dwa poprzednie lata widywalismy sie 4-5 mies. w roku. Ale juz bedzie lepiej, bo zamierzam rodzic w Polsce, a potem tylko na chwile w styczniu wpadne do rodzicow pokazac wnusia :))) Mimo wszystkiego jestem szczesliwa :))))

Kaka82 - gratulację przeskoku suwaczka.
No właśnie nie wiem czemu tak kołacze to serducho mi.
Ani się nie zdenerwowałam ani nic .. hmmm ... sama już nie wiem - zaraz zmierzę sobie ciśnienie.

Zmierzyłam i mam 113/65 a puls 121.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, sorki że sie nieodzywam:-(ale mam nerwa juz od 3 dni i chodze jak bomba zegarowa, to juz ze stresu przed obroną dokładnie za tydzien, te pytania niewchodzą mi zbyt dobrze:-(i sie stresuje. w domu juz nikt sie do mnie nieodzywa bo sie boją:tak:juz bym chciała miec to za sobą. za tydzień przyjezdza moj chłopak i se odpoczne psychicznie;-)
Dorotko ciesze sie ze sie pogodziłaś z M a an ból głowy najlepszy jest sex:tak:
Ja dzis byłam na badaniach, ale juz niemam bakterii w moczu:tak:bo był przezroczysty i robiłam test na glukoze, wcale niejest taka okropna jak wszyscy mowią, wypiłam duszkiem:tak:
Ciesze sie ze wam sie układa i wszystko jest oki. powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry