reklama

Październik 2008

reklama
Kaka82 kawy nie pijam i coli też nie - piłam tylko dużo wody.
Mierzyłam 113/65 a puls 121.

Ewela nie denerwuj się obroną - będzie dobrze, trzymam kciuki.
Ale to fakt bo ja też chodziłąm jak bomba zegarowa przed egzaminem.

Ewela postaraj się wyluzować...mi zawsze najlepiej wchodzi do głowy z samego rana. Ostatnio jednak muszę uczyć się po pracy, więc kłądę się na godzinkę a potem siadam do anglika. We wtorek mam egzamin ustny i pisemny. Jak nie zdam na 75% to będę musiała zapłacić za cały kurs więc powinnam się stresować a ja podchodzę do tego lekko - uczę się i tyle, a co będzie to będzie.

Mój suwaczek przeskoczył a ja nawet nie zauważyłam od razu:-D:-D:-D:-D:-D

WOW aż jestem w szoku. Ale to leci:szok::szok::szok:
Z egzaminem to pójdzie Ci lekko jak prawko za I-szym razem zdałaś:-p

Motylku, Zawadko. Udanego wypoczynku:tak:

Dorotka ciesze sie ze juz lepiej. I widac po postach ze szczesliwsza jestes:tak:

Ewela ja sobie wyobrażam twój stres ja chyba przez tydz przed egz na prawko z wc nie wyjde:baffled:
gosiak podziwiam małzeństwa na odległość:-D ja bym nie potrafiła:no:

A ja wąłsnie obżeram sie znów pierożkami:-p i dziś planuje wieczór filmowy i może truskaweczki z b. śmietaną:-p

Magdziunia mi też czasem serce kołacze jak szalone już nawet wpierałam sobie że mam arytmie:baffled: na szczęście to nie to tylko normalne zachowanie w ciąży naszego serduszka a wiec i tobie napewno nic nie jest!!
Ja sobie dziś zmiksowałam truskawki na mus i zamroźiłam a zaraz będe się nimi zajadała ale najpierw zje paróweczki które właśnie sobie ugrzałam:rofl2::rofl2:

Kaka 82 mi tez lepiej wchodzi rano, ale kazdy ranek miałam zajęty bo biegałam na uczelnie załatwiałam wszystko, wiec zanim wróciłam do domku to juz było popołudniu no i obiad i zawsze zostawały wieczory:-(jak juz byłam zmęczona, ale juz wszystko pozałatwiałam wiec teraz ostro sie biore hihihihi od 5 rano bo i tak spac niemoge:tak: Staram sie niestresowac bo dzidzia biedna, a moja znajoma miała miec teraz obrone i niepodeszła do egz bo była w 7miesiącu i wylądowała w szpitalu, szkoda mi jej

Czarna narobiłaś mi smaka na pierożki ... mniam, mniam ... a ja miałam kupić dziś jakieś.
Ale wolę sama zrobić - może w tygodniu się skuszę.

Kaka82 - powoli przechodzi. Być może ucisk na jakąś tętnicę i dlatego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry