reklama

Październik 2008

reklama
:-(No właśnie nic na zachodzie. Ja byłam w pracy zawiozłam zwolnienie, poplotkowałam z koleżankami. Teraz wcinam ciasto. U mnie wczoraj były naleśniki ale zapiekane z serem.
Dorotka I humorek lepszy, trzymam kciuki za was i obys się załapała na usg
motylek6 spokojnej drog i miłego pobytu w PL
zawadka udanego urlopu

dorota123456789 cieszę się że ze swoim M się dogadaliście:-) A co do USG 4D jak się chodziłam dowiadywać u nas, to babka powiedziała że powyżej 20 tygodnia najlepiej więc będziesz się łapać... U nas akcja 22.06 więc jeszcze się załapię-jeśli pójdę napewno zdam relacje na BB.
mirabelka73 no przecież w ciąży ma się zachcianki, więc mały grzeszek jest wybaczony;-) Szkoda że te zachcianki ostatnio są zbyt często u mnie...
motylek6 życzę szczęśliwej podróży- uważajcie na siebie oraz miłego pobytu w Polsce wśród rodziny i przyjaciół.
Mój M zaraz przyjedzie i jedziemy na działkę :) A potem mamy iść na kolację bo dziś mija 6 lat od momentu jak zaczęliśmy się spotykać;-)

Zawadka milego urlopu zycze:tak:

Motylku jeszcze raz spokojnej podrozy i milego pobytu w polsce:tak: i czekamy tu na Ciebie ;-)

Antuanet nio mam nadzieje ze sie zalapie jak byloby od 20 tyg to akurat bo wlasnie w niedziele bede miala 20 tyg i 1 dzien hihihih:-D

Ja bylam z psem na spcerze .Bylam sie i dzidzie dotlenic :-D
Teraz ide pozmywac i zjesc placki ziemniaczane z sose mniam :-D

Skad wiedzialas ??????????????????? hihihi:-p:-p:-p
Fiku miku bo to najlepszy sposób:-p Mój ulubiony. Chyba sie z moim M pogryze:zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dobra na ZAMKNIETYM opisalam godzenie sie z M :-)

I wiecie co jesli chodzi o te badania usg to my chyba pojedziemy teraz w niedziele do chorzowa bo to niedaleko :-)Tylko poczytalam tam ze usg 4 d jest od 22 tygdonia ja bede miala 20 ale cos poczytalam ze wczesniej to normalne usg robia ale chce pojechac bo tam pogadac mozna
z innymi ludzmi :-) i moze nawet jakbym zalapala sie tylko na normalne usg to moze plec bym sie dowiedziala :-)
SUPER jak masz możliwosć to pewnie ze korzystaj:tak:
buuuuuuuuuuu w lodzi juz bylo:-(:-(:-(:-(:-(a szkoda bo gdybym wiedziala wczesniej napewno bym sie wybrala:-(:-(:-(:-(
Czarna u ciebie to cos nowego ze masz lenia:-pJa w przeciwienstwie do ciebie, moje "aktywne" dni zdazaja sie tak czesto jak tobie dzien lenia:-D
Dorota1-9 mam nadzieje ze teraz dobrze juz bedzie caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaly czas:tak:
Hehehe nauczyłam sie ze sama sobie zapodaje kopa. Tak wiec mój leń szybko uciekł:-p
dorota fajnie że się wybieracie, kawałek drogi macie, ale warto. Spotkasz też sporo ciężarnych, fajnie tak sobie pogadać, no i specjaliści różni będą. Dobrze że wyjeżdżacie szybciej, pewnie sporo chętnych będzie, a czytałam że jak już dostaniemy numerki i wyznaczoną godzinę to wystarczy 20-30 min. przed czasem podejść. Szkoda tylko że w tak niewielu miejscach w Polsce ta akcja, zachód całkowiecie pominęli
To jest Dyskryminacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedę protestować:crazy::-D

A ja wkońcu zrobiłam te moje pierozki i juz sie nimi objadłam. A dla M zrobiłam z truskaweczkami, bo mi ciasto zostało:-p
Ide teraz z malutka na podwórko
Buziam

a ja byłam udalo mi sie na 12 w czwartek umówić do dentysty, juz się boje tym bardziej ze dla mnie nowa, a wieczorem jedziemy na spodkanie ze znajomymi, w domku posprzatane, i piatek jakos mija

Witam Was w i zazdroszcze tym co jada na usg4D ja mam za daleko:(((
Motylku już jedziesz ale i tak życze szczesliwej podróży, uwarzaj na maluszka i siebie!!
Czarna fajnie zmieniłaś swoja stronke aż mnie kusi na zmiany:))

Co tu tak pusto :szok::szok::szok:

Czarna i bez klocenia sie moze byc milo hihihi:-D:-D:-D

Ja badzo milo spedzilam wieczor z M i jeszcze sie nie skonczyl teraz idziemy na
spcer z psem a pozniej pewnie jakis film:tak:.Mnie od rana glowa pobolewa i raz bardziej boli a raz mniej.I tam na dole jak kiedys mnie bolalo to od kilku minut mnie pobolewa ale nie tak jak wtedy jest oki daje rade.Dzidzia kopie wiec jest oki:tak:
MILEGO WIECZORKU
A mnie moj M przyniosl mi czeresnie KOCHANY jest jak chce i wogole jest mily i czuly :tak:a ja od razu jestem szczesliwa:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry