dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
NIo szkada ze w tak niewielu mijescowosciach jest taka akcja
Ciekawe czy sie dostaniemy hihiihihi

Ciekawe czy sie dostaniemy hihiihihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i czekamy tu na Ciebie ;-)

Fiku miku bo to najlepszy sposóbSkad wiedzialas ??????????????????? hihihi![]()
Mój ulubiony. Chyba sie z moim M pogryze

SUPER jak masz możliwosć to pewnie ze korzystajDobra na ZAMKNIETYM opisalam godzenie sie z M :-)
I wiecie co jesli chodzi o te badania usg to my chyba pojedziemy teraz w niedziele do chorzowa bo to niedaleko :-)Tylko poczytalam tam ze usg 4 d jest od 22 tygdonia ja bede miala 20 ale cos poczytalam ze wczesniej to normalne usg robia ale chce pojechac bo tam pogadac mozna
z innymi ludzmi :-) i moze nawet jakbym zalapala sie tylko na normalne usg to moze plec bym sie dowiedziala :-)

Hehehe nauczyłam sie ze sama sobie zapodaje kopa. Tak wiec mój leń szybko uciekłbuuuuuuuuuuu w lodzi juz bylo:--
-
-
-(a szkoda bo gdybym wiedziala wczesniej napewno bym sie wybrala:-
-
-
-(
Czarna u ciebie to cos nowego ze masz leniaJa w przeciwienstwie do ciebie, moje "aktywne" dni zdazaja sie tak czesto jak tobie dzien lenia
Dorota1-9 mam nadzieje ze teraz dobrze juz bedzie caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaly czas![]()
To jest Dyskryminacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedę protestowaćdorota fajnie że się wybieracie, kawałek drogi macie, ale warto. Spotkasz też sporo ciężarnych, fajnie tak sobie pogadać, no i specjaliści różni będą. Dobrze że wyjeżdżacie szybciej, pewnie sporo chętnych będzie, a czytałam że jak już dostaniemy numerki i wyznaczoną godzinę to wystarczy 20-30 min. przed czasem podejść. Szkoda tylko że w tak niewielu miejscach w Polsce ta akcja, zachód całkowiecie pominęli

.Mnie od rana glowa pobolewa i raz bardziej boli a raz mniej.I tam na dole jak kiedys mnie bolalo to od kilku minut mnie pobolewa ale nie tak jak wtedy jest oki daje rade.Dzidzia kopie wiec jest oki
a ja od razu jestem szczesliwa