• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Motylku nio 3 mamy kciuki za podroz do polski :tak: I jak tylko bedziesz mogla to pisz co u Ciebie;-)

Czarna juz jestem :-D
Juz u mnie lepiej nio wczoraj sie godzilismy WIECEJ NA ZAMKNIETYM :-D
ale powiem tylko tyle ze nasze godzenie skonczylo sie przytulankami :-D.
To byly nasze pierwsze PRZYTULANKI od kad jestem w ciazy :tak::-D:-D:-D

Dobra na ZAMKNIETYM opisalam godzenie sie z M :-)

I wiecie co jesli chodzi o te badania usg to my chyba pojedziemy teraz w niedziele do chorzowa bo to niedaleko :-)Tylko poczytalam tam ze usg 4 d jest od 22 tygdonia ja bede miala 20 ale cos poczytalam ze wczesniej to normalne usg robia ale chce pojechac bo tam pogadac mozna
z innymi ludzmi :-) i moze nawet jakbym zalapala sie tylko na normalne usg to moze plec bym sie dowiedziala :-)

buuuuuuuuuuu w lodzi juz bylo:-(:-(:-(:-(:-(a szkoda bo gdybym wiedziala wczesniej napewno bym sie wybrala:-(:-(:-(:-(
Czarna u ciebie to cos nowego ze masz lenia:-pJa w przeciwienstwie do ciebie, moje "aktywne" dni zdazaja sie tak czesto jak tobie dzien lenia:-D
Dorota1-9 mam nadzieje ze teraz dobrze juz bedzie caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaly czas:tak:

dziewczyny dzięki za informację o tej akcji z 4D, będę miała bardzo blisko, ale wyczytałąm że maksymalnie 70 kobiet przyjmą a zapisy w dniu badań, na szczęście blisko plaży i mola, jak się nie dostanę to sobie posiedzę nad zatoką :-)
beza witaj ponownie :-)
zawadka miłego wypoczynku nad morzem, pogoda zapowiada się piękna :tak:
motylek szczęśliwej podróży Wam życzę, jak najmniej korków i pamiętaj żeby często robić chociaż krótkie przerwy na świeżym powietrzu, a poza tym miłego pobytu w kraju :-)
Antuanet nie przejmuj się wyrzutami sumienia, ja przedwczoraj miałam naleśniki z musem ze świeżych truskawek a na to...bita śmietana, mnie to dopiero powinno gryźć sumienie ;-) ale co tam, zachcianka, mężowi tylko musiałam "wkręcić" że śmietana light, bo jego brzusio rośnie razem z moim :-D
dorota, czarna rzeczywiście dobrze wyczuła to Wasze godzenie:tak:, ale to na pewno było dobre zakończenie dla Was obojga

Mirabelka ja sie wybieram w niedziele na to usg do chorzowa a tam bedziemy musieli jechac autobusami i tramwajami ale ja chce tam juz byc kolo 9 wiesz aby sie zmiescic w tych 70 osobach bo na darmo to nie chce jechac nawet jakbym nie kwalifikowala sie do 4d to powinno zrobic mi normalne usg i wogole pogadac sobie na te rozne tematy.M sie zgodzil abysmy pojechali i juz jestem podekcytowana hihihi.Prze 8 po 7 tzreba bedzie wyjezdzac z domu hihihi

reklama
dorota fajnie że się wybieracie, kawałek drogi macie, ale warto. Spotkasz też sporo ciężarnych, fajnie tak sobie pogadać, no i specjaliści różni będą. Dobrze że wyjeżdżacie szybciej, pewnie sporo chętnych będzie, a czytałam że jak już dostaniemy numerki i wyznaczoną godzinę to wystarczy 20-30 min. przed czasem podejść. Szkoda tylko że w tak niewielu miejscach w Polsce ta akcja, zachód całkowiecie pominęli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry