reklama

Październik 2008

Ewela24 nie martw się "humorami" swojej babci, napewno szybko oswoi się z myślą prababci i będzie kochała dzidziusia tak samo mocno jak Ciebie. Po prostu znalazła się w nowej sytuacji i daj jej troszkę czasu.
dorota123456789 życzę żebyś się dostała na to USG 4 D i wreszcie poznała kto mieszka pod Twoim serduszkiem.
magdziunia a na gardło próbowałaś herbatę z miodem i cytryną? JA ostatnio jak miałam chrypkę, to po kilku dniach takiego napoju przeszło...
kaka82 ale z tą mizerią narobiłaś mi smaka, wczoraj przed 24 robiłam mizerię-tak mnie naleciało...:szok:
Nasz synio oczywiście już od 5:30 aktywny, tak więc ze spania nici- nastawiłam już rosołek, wzięłam prysznic, smażyłam naleśniki z jabłkami a teraz oglądam TV. Mój M jeszcze śpi, ale jak wstanie wybierzemy się do kościółka a później gdzieś poza miasto może... Zyczę Wam udanej niedzieli.

reklama
Czarna ona się nieosfoi ja ją znam, uwaza ze sobie zycie zmarnowałam i jest bardzo konserwatywna, ze jak to przed slubem, co ludzie powiedzą:-(pozatym nieakceptuje Mariusza. jak mówiłam rodzicom o ciązy tak tego nieprzyzawałam jak ją, niedawno miała bardzo silny zawał boje sie o nią. od rodziny z mojej strony nikt sie niecieszy i kazdy mnie wytyka wiec niemam wsparcia, naszczescie moja mama juz sie pogodziła z tym i jest ok:tak:

Ja też myśle, ze babcia potrzebuje czasu...a jak już zobaczy Wasze Maleństwo to napewno złosć jej przejdzie:tak: Może napisz list do Babci, napisz jak ją kochasz i jak jej teraz potrzebujesz.

Witajcie wieczorowo:-)
Nie odzywałam się dzisiaj cały dzień, bo pół dnia spędziłam w szpitalu:crazy: Miałam wypadek samochodowy...I jak mnie wzięli to musiałam kolejno przejść ginekologa, chirurga, neurologa i ogólnego. Na szczęście dzidziusiowi nic nie jest:tak: Rusza się, serduszko bije tak więc dzięki Bogu.
A debilizm niektórych kierowców nie zna granic! Adapter pasów uratował nasze maleństwo...
Idę odpoczywać, pozdrawiam ciepło.

Bzzzz co za kierowcy:angry: Cieszę sie, ze nic sie nie stało.

Chyba miałąm wczoraj lenia bo nic nie upiekłam a dzisiaj wpadnę na gotowca do mamusi:)

Życzę udanej niedzieli:)

Witam w niedzielny poranek!! jak u Was bo u nas słonce tak ostro swieci że nie da sie wytrzymac na dworze a do tego duszno!! My jedziemy dziś na festyn taki opóźniony dzień dziecka:rofl2:
Antuanet dzięki bogu że nic sie Wam nie stało!!! ja też uważam że niektorzy kierowcy nie maja wyobraźni!!ile ja sie nawyzywam po drodze na nich, nie wiem czy w ciazy tak nerwowz sie zrobilam ale niektorzy to naprawde maja prawko za maslo!!!
A na moje suwaczki i zdjecie nie mam sil wczoraj byl dzis nie ma!!! ale sie nie poddam!!!

... a miał przyjechac wojek i moja babcia, upiekłam ciasto z masą jogurtową i bitą smietaną i z truskawkami, pychotka:-pZrobilismy grilka i przyjechał tylko wujek:-(moja babcia nieprzyjechała ze wzgledu na mnie bo sie dowiedziała ze jestem w ciązy i niechce sie do mnie odzywac. byłam jej ukochaną wnuczką i teraz ją zawiodłam, w sumie to ona mnie wychowała, płakać mi się chce. jak wujek powiedz ze neichce nic mowic na ten temat ze chodzi obrazona to uciekłam od stołu:-(ona sie do mnie nieodezwie:-( ...
Ewela nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z dziewczynami. Potrzeba czasu. Wiadomość o ciąży, to często jest zaskoczenie i trzeba się z tym oswoić. Babcia zobaczy prawnuka/prawnuczkę, to pewnie jej serce zmięknie.

A zapomnialam wam napisac, ze jak moja tesciowa dowiedziala sie ze bedziemy mieli syna, to wpadla w taki zachwyt ze teraz dzwoni codziennie i pyta sie jak sie czuje itd:-D:-DMoj maz to ostatni facet w rodzinie, wiec teraz bedzie dziedzic:-D:-D:-D:-D:-D:-DKtos kto "przedluzy" nazwisko itd:-D Oj juz nie wazne z jakiego powodu sie ciesza mi wystarczy to ze w koncu sa zadowoleni z wnuka:>

Moja teściowa jest tak napalona na parkę, że czasem mam poczucie, że jak będzie dziewczynka, to mnie obarczą winą :confused:. U niej jest syn i córka, mojej siostrze "zazdrości" chłopca i dziewczynki, że jak się ostatnio z nią widziała, to oświadczyła, że u nas też tak musi być :baffled:. Ech ludziom się czasem nie dogodzi, a mnie w związku z takim stawianiem sprawy coraz bardziej chce się dziewczynki :rofl2:

Witajcie wieczorowo:-)
Nie odzywałam się dzisiaj cały dzień, bo pół dnia spędziłam w szpitalu:crazy: Miałam wypadek samochodowy...I jak mnie wzięli to musiałam kolejno przejść ginekologa, chirurga, neurologa i ogólnego. Na szczęście dzidziusiowi nic nie jest:tak: Rusza się, serduszko bije tak więc dzięki Bogu.
A debilizm niektórych kierowców nie zna granic! Adapter pasów uratował nasze maleństwo...
Idę odpoczywać, pozdrawiam ciepło.

Bogu dzięki, że wszystko w porządku. Nie zazdroszczę zszarganych nerwów :no:. Dobrze, że kompleksowo potraktowali sprawę. Uważajcie na siebie :tak:

Antuanet24 jak sie ciesze że wszystko w porzadku
Ewelka staraj się nie denerwować, jak nie teraz to po urodzeniu pokacha prawnusie

U nas wczorajszy dzien sie udał. dzis pospalismy dłużej oczywiśćie z przerwa mna nakarmienie i wywalenie koni na łąkę, teraz juz stajnia zrobina i zaraz wybywamy znów z domu, najpierw do tesciow na obiad, potem jakis spacer, wieczorem teatr.

ANTUANET ciesze sie strasznie ze nic sie wam nie stalo.Normalnie kamien z serca:tak:.Ja tez dzis jak jechalam autobusem to widzialam kierowce wariat tak zmienial pasy ,normalnie jechal slalomem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

EWELA 3 mam kciuki aby twoja babcia pogodzila sie szybko z prawnukiem i wogole aby twoja rodzina sie przekonala do waszego dziecka.Mysle ze jak sie juz urodzi to wszyscy beda kochac to dzidzi:tak:

Ja juz wrocilam:-D.Akcja fajna,bardzo duzo ludzi :tak:
Wiec tak usg robila mi jakies 20 min i mam tylko 2 zdjecia kolorowe czyli 4d a reszte czarnobiale i nie wiem co na wiekszosci jest bo jak mi robila to nic nie moglam zobaczyc wiec pierwszy raz widzialam na plycie:rofl2:.

Dzidzia bardzo ruchliwa.Babka sie smiala ze dzidzia tancuje.Wsio jest oki,pomiary dobre i to bedzie
DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D

Normalnie jestem taka szczesliwa :-)
Moja coreczka ma 22,5 cm i wazy 390 gram :-)
Teramin porodu z @ na 25 pazdziernik a z usg na 21 pazdziernik.
Z tych zdjec to ja tam polowy nie rozumiem bo wiecie na zdjeciu sa rozne czesi ciala dzidzi ale kilka wiem i najladniejsze jest jak tak z gory sie na nia patrzy i widac oczka piekne i duze i nosek zadarty do gory :-)
Jestem taka szczeliwa :-) ale strasznie zmeczona a moja KSIEZNICZKA jest
dzis bardzo ruchliwa :-)

Czarna wpisz mi do listy CORECZKE OLIWIA

Ostatnia edycja:
Dorotko GRATULUJE:tak:córci Oliwia to piękne imię tez mi sie podoba;-)fajnie Ci.
Z moja rodzina i babcaa to niechodzi o to ze niekochają dziecka tylko, ze ja tak przed slubem ze wstyd i takie tam. Ja sie tym nieprzejmuje bo dla mnie to nic strasznego, całkiem normalne, tylko przykro jest jak sie niema wsparcia i jest ta swiadomosc że obgadują.
Miłego dnia papa

reklama
Dorota1-9 gratulacje i ciesze sie ze z twoja coreczka wszystko jest wpoirzadeczku. Tylko tak sobie mysle ze my mamy podobny czas ciazy a moje malenstwo wazy 290 gram a twoja mala o cale 100 wiecej!!Kawal baby:rofl2:

My wrocilismy wlasnie z nad wody, zocha w siodmym niebie byla ,wytaplala sie w wodzie po wszystkie czasy:-)Ja sie spieklam w cieniu:-)
Teraz jak jechalismy zaczal deszcz padac i cale szczescie bo juz nie wyrabialam na takim upale, teraz jest przynajmniej fajne chlodne powietrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry