Antuanet24
Październikowe mamy'08
Ewela24 nie martw się "humorami" swojej babci, napewno szybko oswoi się z myślą prababci i będzie kochała dzidziusia tak samo mocno jak Ciebie. Po prostu znalazła się w nowej sytuacji i daj jej troszkę czasu.
dorota123456789 życzę żebyś się dostała na to USG 4 D i wreszcie poznała kto mieszka pod Twoim serduszkiem.
magdziunia a na gardło próbowałaś herbatę z miodem i cytryną? JA ostatnio jak miałam chrypkę, to po kilku dniach takiego napoju przeszło...
kaka82 ale z tą mizerią narobiłaś mi smaka, wczoraj przed 24 robiłam mizerię-tak mnie naleciało...
Nasz synio oczywiście już od 5:30 aktywny, tak więc ze spania nici- nastawiłam już rosołek, wzięłam prysznic, smażyłam naleśniki z jabłkami a teraz oglądam TV. Mój M jeszcze śpi, ale jak wstanie wybierzemy się do kościółka a później gdzieś poza miasto może... Zyczę Wam udanej niedzieli.
dorota123456789 życzę żebyś się dostała na to USG 4 D i wreszcie poznała kto mieszka pod Twoim serduszkiem.
magdziunia a na gardło próbowałaś herbatę z miodem i cytryną? JA ostatnio jak miałam chrypkę, to po kilku dniach takiego napoju przeszło...
kaka82 ale z tą mizerią narobiłaś mi smaka, wczoraj przed 24 robiłam mizerię-tak mnie naleciało...

Nasz synio oczywiście już od 5:30 aktywny, tak więc ze spania nici- nastawiłam już rosołek, wzięłam prysznic, smażyłam naleśniki z jabłkami a teraz oglądam TV. Mój M jeszcze śpi, ale jak wstanie wybierzemy się do kościółka a później gdzieś poza miasto może... Zyczę Wam udanej niedzieli.
Miałam wypadek samochodowy...I jak mnie wzięli to musiałam kolejno przejść ginekologa, chirurga, neurologa i ogólnego. Na szczęście dzidziusiowi nic nie jest
Cieszę sie, ze nic sie nie stało. 
Zrobilismy grilka i przyjechał tylko wujek:-(moja babcia nieprzyjechała ze wzgledu na mnie bo sie dowiedziała ze jestem w ciązy i niechce sie do mnie odzywac. byłam jej ukochaną wnuczką i teraz ją zawiodłam, w sumie to ona mnie wychowała, płakać mi się chce. jak wujek powiedz ze neichce nic mowic na ten temat ze chodzi obrazona to uciekłam od stołu:-(ona sie do mnie nieodezwie:-( ...

. U niej jest syn i córka, mojej siostrze "zazdrości" chłopca i dziewczynki, że jak się ostatnio z nią widziała, to oświadczyła, że u nas też tak musi być
. Ech ludziom się czasem nie dogodzi, a mnie w związku z takim stawianiem sprawy coraz bardziej chce się dziewczynki
. Dobrze, że kompleksowo potraktowali sprawę. Uważajcie na siebie