reklama

Październik 2008

Witajcie Kochane w ten piękny dzionek!
Dorotko tak się ciesze,ze Twoja dzidzia zdrowa i rośnie:-) Serdecznie gratuluję coreczki-nie pamietam...ale czy Twoje przeczucie było na dziewczynkę?
Antuanet24 tak sie ciesze,ze z Wami dobrze.. Uważaj na siebie Kochana. Dobrze,ze mialaś zapiete pasy-tu sprawdza sie adapter! Pamiętajcie kochane o pasach. Ja w autku akurat mam takie które przebiegaja pod brzusiem i pomiedzy piersiami. Jesli takich nie macie- to adapter!
Ewela24 najwazniejszy jest dzidziuś-reszta sama sie ulozy...zobaczysz jak maluszek bedzie już na swiecie. Wszyscy beda chceli zobaczyć to Cudo-a takie malenstwo kruszy serducha:tak: Dalej sie tym wszystkim nie przejmuj i dabaj o Was:-)
Jutro jade na morfologię i analize moczu. A w środę na wizytę do mojej Gin. Nie moge się doczekać na polowkowe usg. Dziś wg @ wybił 20 tydzień ciąży! Powiedzcie czy ktoraś z Was ma taki malutki brzuszek jak ja? Moja ciotka która dawno mnie nie widziala-powiedziała mi,że sie poprawiłam...hehe...nie wie jeszcze,żejestem w ciąży. Mój brzuszek jest nie za duży- nisko (niektorzy tak nisko maja sadełko:rofl2:) Moja mama ostatnią ciąża (mna) miala maly brzuszek nisko-prawie do mońca ciąży...a moze to dziewczynka? Nie wiem...nie mam przeczuć...może niedlugo sie dowiem
Ściskam WAS Mamuski:-)

reklama
Dzidzia bardzo ruchliwa.Babka sie smiala ze dzidzia tancuje.Wsio jest oki,pomiary dobre i to bedzie
DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D

Normalnie jestem taka szczesliwa :-)
Moja coreczka ma 22,5 cm i wazy 390 gram :-)

Dorotka no to super. Nie masz pojęcia jak sie cieszę i Wasze przeczucia się sprawdziły:tak::tak::-D
390g to kawał kobity;-)

Z moja rodzina i babcaa to niechodzi o to ze niekochają dziecka tylko, ze ja tak przed slubem ze wstyd i takie tam. Ja sie tym nieprzejmuje bo dla mnie to nic strasznego, całkiem normalne, tylko przykro jest jak sie niema wsparcia i jest ta swiadomosc że obgadują.
Miłego dnia papa

Przyzwyczają się;-)

Jutro jade na morfologię i analize moczu. A w środę na wizytę do mojej Gin. Nie moge się doczekać na polowkowe usg. Dziś wg @ wybił 20 tydzień ciąży! Powiedzcie czy ktoraś z Was ma taki malutki brzuszek jak ja? Moja ciotka która dawno mnie nie widziala-powiedziała mi,że sie poprawiłam...hehe...nie wie jeszcze,żejestem w ciąży. Mój brzuszek jest nie za duży- nisko (niektorzy tak nisko maja sadełko:rofl2:) Moja mama ostatnią ciąża (mna) miala maly brzuszek nisko-prawie do mońca ciąży...a moze to dziewczynka? Nie wiem...nie mam przeczuć...może niedlugo sie dowiem
Ściskam WAS Mamuski:-)

Ja też jutro z rana robię sobie badanka:)
A kiedy cioci powiesz że jesteś w ciąży??

Byłam na działce i przeszłam sie nad jezioro. Sapałam jak mały parowóz ehhhe jest strasznie parno i duszno - czekam na zapowiedziane deszcze.

Dziekuje dziewczynki:-D

MAGDASF1 ty robilas usg kilka dni temu a ja dzis i moze twoja dzidzia dzis wazy podobnie jak moja:tak:.NIo kawal KSIEZNICZKI z mojej coreczki :-D:-D

Majeczko nio ja mialam przeczucie ze to bedzie dziewczynka i sie spelnilo :tak:.
Spelnil sie test przed terminem @ i tez mam nisko brzuszek ale nie taki maly hihi:-D:-D

Tym ktore jeszcze nie wiedza kto taki mieszka pod waszym sercem zycze abyscie sie tego jak najszybciej dowiedzialy.

Ja mam za tydzien w poniedzialek usg polowkowe i nie przyznam sie mojemu gin ze znam plec i zapytam go o to i zobaczymy co on mi powie :tak:

Ide ogladac mecz MILEJ NOCKI :-D

Dorotka GRATULUJE!!!!!!!!!!!
zdrowej i dużej córeczki!!!!!! a imie cudne!!sama tak chciałam dać na imie ale moj M wybral WERONISIE tez mi sie podoba wiec nie robie weta:-p

Coś dziwnego dzieje się u mnie na tej stronce ... jak piszę to nie działają ani 'buźki", ale nie mogę pogrubić teksru, a nawet jak enterem chce oddzielić linijki, to też nie działa .... :-( nie wiem co mi się stało z tym :-( :-( :-(Dziewczyny ...a nie wiecie jak to jest z pasami w samochodzie???? lepiej zapinac czy nie ???? Różne słyszałam opinie i sama nie wiem co jest lepsze dla dzidzi... Pozdrowionka :-)

reklama
Ja właśnie zdawałam na kurs prawa jazdy i wykładowca mówił że wg prawa kobiety w ciąży nie muszą zapinać pasów ale z jego doświadczenia wynika że podczas wypadku więcej szansy na przeżycie mamy i dziecka mają te kobiety, które pasy zapinają!
Ale oczywiście pas nie może przebiegać przez brzuch czy piersi dlatego w sprzedaży są tzw. adaptery. W naszym aucie pasy przebiegają poniżej brzucha tak całkiem nisko więc maleństwa nie uciskają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry