majeczka02
Fanka BB :)
Witajcie Kochane w ten piękny dzionek!
Dorotko tak się ciesze,ze Twoja dzidzia zdrowa i rośnie:-) Serdecznie gratuluję coreczki-nie pamietam...ale czy Twoje przeczucie było na dziewczynkę?
Antuanet24 tak sie ciesze,ze z Wami dobrze.. Uważaj na siebie Kochana. Dobrze,ze mialaś zapiete pasy-tu sprawdza sie adapter! Pamiętajcie kochane o pasach. Ja w autku akurat mam takie które przebiegaja pod brzusiem i pomiedzy piersiami. Jesli takich nie macie- to adapter!
Ewela24 najwazniejszy jest dzidziuś-reszta sama sie ulozy...zobaczysz jak maluszek bedzie już na swiecie. Wszyscy beda chceli zobaczyć to Cudo-a takie malenstwo kruszy serducha
Dalej sie tym wszystkim nie przejmuj i dabaj o Was:-)
Jutro jade na morfologię i analize moczu. A w środę na wizytę do mojej Gin. Nie moge się doczekać na polowkowe usg. Dziś wg @ wybił 20 tydzień ciąży! Powiedzcie czy ktoraś z Was ma taki malutki brzuszek jak ja? Moja ciotka która dawno mnie nie widziala-powiedziała mi,że sie poprawiłam...hehe...nie wie jeszcze,żejestem w ciąży. Mój brzuszek jest nie za duży- nisko (niektorzy tak nisko maja sadełko
) Moja mama ostatnią ciąża (mna) miala maly brzuszek nisko-prawie do mońca ciąży...a moze to dziewczynka? Nie wiem...nie mam przeczuć...może niedlugo sie dowiem
Ściskam WAS Mamuski:-)
Dorotko tak się ciesze,ze Twoja dzidzia zdrowa i rośnie:-) Serdecznie gratuluję coreczki-nie pamietam...ale czy Twoje przeczucie było na dziewczynkę?
Antuanet24 tak sie ciesze,ze z Wami dobrze.. Uważaj na siebie Kochana. Dobrze,ze mialaś zapiete pasy-tu sprawdza sie adapter! Pamiętajcie kochane o pasach. Ja w autku akurat mam takie które przebiegaja pod brzusiem i pomiedzy piersiami. Jesli takich nie macie- to adapter!
Ewela24 najwazniejszy jest dzidziuś-reszta sama sie ulozy...zobaczysz jak maluszek bedzie już na swiecie. Wszyscy beda chceli zobaczyć to Cudo-a takie malenstwo kruszy serducha
Dalej sie tym wszystkim nie przejmuj i dabaj o Was:-)Jutro jade na morfologię i analize moczu. A w środę na wizytę do mojej Gin. Nie moge się doczekać na polowkowe usg. Dziś wg @ wybił 20 tydzień ciąży! Powiedzcie czy ktoraś z Was ma taki malutki brzuszek jak ja? Moja ciotka która dawno mnie nie widziala-powiedziała mi,że sie poprawiłam...hehe...nie wie jeszcze,żejestem w ciąży. Mój brzuszek jest nie za duży- nisko (niektorzy tak nisko maja sadełko
) Moja mama ostatnią ciąża (mna) miala maly brzuszek nisko-prawie do mońca ciąży...a moze to dziewczynka? Nie wiem...nie mam przeczuć...może niedlugo sie dowiemŚciskam WAS Mamuski:-)