Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny, u nas piekielnie gorąco. Poszłam na spacer tylko na godzinkę. Dobrze, że Jasiek był w miarę grzeczny bo nie musiałam za bardzo za nim biegać a co gorsza nosić. Waży już 15 kg....
A jak mowa o kilogramach to mi przybyło niecałe 3. Pewnie dlatego, że jem prawie same owoce. Chociaż jak mdłości mi przeszły to mogę szybko nadrobić zaległości, o ile właśnie tak można to nazwać.
Dziewczynki już pytałam kilka razy ale nie zauważyłam odpowiedzi, jak się dostać na zamknięty. Mam doła a tu nie chciałabym się uzewnętrzniać.
Na razie uciekam zupkę przygotować, ale na pewno jeszcze zajrzę...
a i widziałam w telewizorni, że idą deszcze. W końcu
Beza co do wątku zamkniętego to najlepiej do Czarnej napisać na priv Czarna juz mam dostępdo wątku zamknietego troche sie wtedy zgapiłam... dzięki
A tu podaje stronke dla dziewczyn które sie martwia o ruchy naszych dzidziusiów ja przeczytałam i odrazu mi lepiej http://www.ebrzuszek.pl/
A zapomniałam ja mam już 5 kg na + (waże 57kg ) i sie zastanawiam czy to dużo czy nie
O dopiero teraz zobaczyłam ,że suwaczek mi przeskoczył na 6 miesiąc
Panienko juz wysłałam do moderatorki priva o udostepnienie do wątku zamkni etego. Tak wiec co jakis czas sprawdzaj jak dalej nie bedzie znów do niej napisze Andzia GRATULUJE 6 OKIENKA)))
A u mnie była pan do praleczki i naszczescie pompa OK ale troche zapchana i za samo przeczyszczenie 50 zł
A teraz siedze z dziecmi bo pilnuje małago bratanka (2 m starszy od Laury) Porzadki porobione obiadek zjedzony. Czas na kawkę i net)
Och, jak tu domowo sie zrobilo, gdy zaczelyscie pisac o ciastach, kawce i necie Mniam U mnie, no coz, pogoda troszke lzejsza, wiec jest czym oddychac Wczoraj byla gigantyczna burza i wszystko przegonila
Od tej soboty zostanie mi 5tyg. do domku. Juz sie nie moge doczekac Moj Piotrus pewnie tez )))))))) Trzymajcie sie cieplo Dziewczyny, pomimo pewnych przeszkod. Wiem, ze dacie sobie rade )))
Widzę, że przerzucamy się z truskawek na czereśnie ... później będą jagody i moje ulubione śliwki.
Już nie mogę się doczekać knedli ... a język ucieka mi do ... ;-)
Madziunia masz rację Knedle i ja uwielbiam...jak będę miała wolne namówie mame na robienie pierogów z owocami...truskawkami, jagodami...mniam.
Ale sie dzidzia ożywiła po tych czereśniach hehehe
Kupiłam sobie dzisiaj staniczek. W tej chwili pasuje mi tylko jeden - zielony, a potrzebowałam coś pod białą bluzkę;-) Kupiłam też lnianą sukienkę za 24zł z regulowanym rozmiarem. Do polatania w upały jak znalazł;-)
Nio ja mam w domu reszte truskawek i cale wiadro czeresni zaraz pojde sie zajadac.Moja OLIWCIA ozywiona nawet miedzy posilkami .
Ja tez bylam dzis w lumpkach i kupilam tylko takie bialy kaftanik gruby z welny sliczny jak na chrzciny taki niedzielny hihihih;-).