reklama

Październik 2008

Cześć dziewczyny, u nas piekielnie gorąco. Poszłam na spacer tylko na godzinkę. Dobrze, że Jasiek był w miarę grzeczny bo nie musiałam za bardzo za nim biegać a co gorsza nosić. Waży już 15 kg....
A jak mowa o kilogramach to mi przybyło niecałe 3. Pewnie dlatego, że jem prawie same owoce. Chociaż jak mdłości mi przeszły to mogę szybko nadrobić zaległości, o ile właśnie tak można to nazwać.

Dziewczynki już pytałam kilka razy ale nie zauważyłam odpowiedzi, jak się dostać na zamknięty. Mam doła a tu nie chciałabym się uzewnętrzniać.

Na razie uciekam zupkę przygotować, ale na pewno jeszcze zajrzę...

a i widziałam w telewizorni, że idą deszcze. W końcu :)

reklama
Beza co do wątku zamkniętego to najlepiej do Czarnej napisać na priv
Czarna juz mam dostępdo wątku zamknietego troche sie wtedy zgapiłam... dzięki
A tu podaje stronke dla dziewczyn które sie martwia o ruchy naszych dzidziusiów ja przeczytałam i odrazu mi lepiej http://www.ebrzuszek.pl/

A zapomniałam ja mam już 5 kg na + (waże 57kg ) i sie zastanawiam czy to dużo czy nie
O dopiero teraz zobaczyłam ,że suwaczek mi przeskoczył na 6 miesiąc

Ostatnia edycja:
Dziewczynki już pytałam kilka razy ale nie zauważyłam odpowiedzi, jak się dostać na zamknięty. Mam doła a tu nie chciałabym się uzewnętrzniać

Panienko juz wysłałam do moderatorki priva o udostepnienie do wątku zamkni etego. Tak wiec co jakis czas sprawdzaj jak dalej nie bedzie znów do niej napisze:tak:
Andzia GRATULUJE 6 OKIENKA:))))
A u mnie była pan do praleczki i naszczescie pompa OK ale troche zapchana i za samo przeczyszczenie 50 zł:(
A teraz siedze z dziecmi bo pilnuje małago bratanka (2 m starszy od Laury) Porzadki porobione obiadek zjedzony. Czas na kawkę i net:))

Ostatnia edycja:
Jak M był w wojsku to często mówił: obiad zjedzony, dzień zaliczony"

A ja już nieługo do domku. Dobrze, ze jest chłodniej ...jeszcze 2 dni i laba.

Pozdrawiam Was wszystkie:)

Och, jak tu domowo sie zrobilo, gdy zaczelyscie pisac o ciastach, kawce i necie :) Mniam :) U mnie, no coz, pogoda troszke lzejsza, wiec jest czym oddychac :) Wczoraj byla gigantyczna burza i wszystko przegonila ;)
Od tej soboty zostanie mi 5tyg. do domku. :) Juz sie nie moge doczekac :tak: Moj Piotrus pewnie tez :))))))))) Trzymajcie sie cieplo Dziewczyny, pomimo pewnych przeszkod. Wiem, ze dacie sobie rade :))))

U nas chłodniej ale ani kropli deszczu:(

Po pracy połaziłam po Lumkach ale albo wszystko było za małe albo za duże:baffled:

Właśnie robie sobie tościki na obiad i chyba jeszcze skocze na ryneczek po czereśnie;-)

Widzę, że przerzucamy się z truskawek na czereśnie ... później będą jagody i moje ulubione śliwki.
Już nie mogę się doczekać knedli ... a język ucieka mi do ... :zawstydzona/y:;-)

Madziunia masz rację:) Knedle i ja uwielbiam...jak będę miała wolne namówie mame na robienie pierogów z owocami...truskawkami, jagodami...mniam.
Ale sie dzidzia ożywiła po tych czereśniach hehehe

Kupiłam sobie dzisiaj staniczek. W tej chwili pasuje mi tylko jeden - zielony, a potrzebowałam coś pod białą bluzkę;-) Kupiłam też lnianą sukienkę za 24zł z regulowanym rozmiarem. Do polatania w upały jak znalazł;-)

Nio ja mam w domu reszte truskawek i cale wiadro czeresni zaraz pojde sie zajadac:tak:.Moja OLIWCIA ozywiona nawet miedzy posilkami :-D:-D:-D.
Ja tez bylam dzis w lumpkach i kupilam tylko takie bialy kaftanik gruby z welny sliczny jak na chrzciny taki niedzielny hihihih;-).

KAKA to zakupy udane :tak:

MADZIU a ty jak sie czujesz?????????????????????

CZARNA ciesze sie ze z pralka lepiej hihih:tak:

reklama
Czarna nie używała Calgonu i ma;-) baba placek. Moja pralka na razie chodzi choc trochę głosno:angry:

Jaki ja mam wielki bebech po tych czereśniach:zawstydzona/y:

Piatek i wizyta u gina coraz blizej a ja się boję...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry