reklama

Październik 2008

Beza moze wzdęcia, a moze i tak być ze cos już Ci rośnie. Podobno przy drugiej szybciej rosnie:tak: (mi troche pozniej) tak mówiły dziewczyny na innych wątkach.;-)
Ja jestem ciekawa jak mnie teraz wysadzi przy trzecie ciąży. Normalnie już się boje:szok::szok::szok:

reklama
czarna i tak laseczka będziesz to nie ma co przeżywac:tak:
jej jak ja czekam na zdjęcia waszych brzuchali:sorry2:
rośnijcie kobietki rośnijcie

A co do wątków...zgadzam się z przedmówcami. i tak już się zaczyna robić balagan na forum...jest kilka takich samych wątków, ktore proponuję zbić w całość...

a u mnie z mdlosciami to jakos tak dziwnie, jak zrobilam pierwsze usg i fasolka byla zbyt mala zeby juz sie cieszyc bo tylko pecherzykiem byla, to nerwy siegaly zenitu, czy sie uda i nagle zaczely sie mdlosci, zwlaszcza podczas jazdy samochodem, choc i tak w ciagu dnia, to trwalo tydzien, a potem od poniedzialku do czwartku nic... cisza, zadnych obiawow :( myslalam juz ze oszaleje, a jeszcze tydzien trzeba bylo czekac na kolejne usg :( bylam pewna ze fasolka nie chce byc z nami :( i nie wytrzymalam zamiast czekac do wtorku pobieglam w sobote na usg majac nadzieje bo w piatek znowu zaczelo mnie mdlic momentami... no i ja widzialam :) bije jej maciupenkie serduszko :) az sie poplakalam :)

wczoraj znowu mnie mdlilo i te napady glodu :( a dzis cisza :( zadnych oznak :(

choc brzuch mnie czasem pobolewa :( ale zadnych mdlosci :( i jesc sie nie chce :( chcialabym wiedziec co sie dzieje z fasolka :(

Sa_raa ale mi słodzisz:-D:-D:-D
Kaka82 ja tam jestem niecierpliwa i zaraz gadam.
Balb skoro widziałas serducho to juz nie masz sie co zamartwiac kobito. Główka do góry.

Cześć ja czuje sie dzisiaj troche zmeczona, do tej pory mdłści brak, w pracy usypiam i latam do kibelka, trudno mi się skupic na robocie.
Czy któraś z was też czeka z powiedzeniem rodzinie do świąt?

dzieki mordoklejka (a nick to od krówek może :) )
bylam u lekarza tu u mnie w Anglii i niestety dowiedzialam sie ze moge brac tylko paracetamol... zadnych kropli ani tabletek na gardlo :( ...
przynajmniej mdlosci mnie nie mecza :)

reklama
od krówek oczywiscie...mieszkam jakies 200 mertrów od najpelszej fabrki krówek w polsce...az cud ze sie jeszcze w drzwi mieszcze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry