reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny !! Nie wiem dlaczego, ale moj suwaczek "nie odlicza"... wczoraj "zostalo 141 dni", a dzisiaj znow mam te 141.... nie wiecie co to moze byc ?? W ktorym tygodniu zaczynaja sie mdlosci ?? Jak sobie z nim radzicie w pracy ?? Ja poki co mam spokoj, ale to dopiero 5 tydzien ...
Ppatqa tylko mi ten bol brzucha nie mija... dzisiaj to myslalam ze zwariuje z bolu, a mialam tez bardzo ciezki i bardzo dlugi dzien w pracy (11 godzin) i to moglo sie tez do tego przyczynic... na szczescie nastepne dni powinny byc troszke latwiejsze, wie moze i bole mina..

Hej! Mnie mdzli juz od 3 tygodnia - wlasnie ten stan sklonil mnie, abym test zrobila, mimo ze do miesiaczki mialam jeszcze 1 dzien;)), nie wymiotuje i to jest swietne;))
Slyszalam, ze mycie zebow pomaga na mdlosci, no i jak przy pierwszej ciazy mialam naprawde straszne nudnosci i wymiotowalam - codiennie z samego rana gnalam do kibelka... moj gin przepisal mi wtedy jakies tabletki na wymioty, niestety nie pamietam nazwy i wiem, ze bardzo sporadycznie je bralam.
hmmm troche chyba zacofana jestem, ale jak mam suwaczek wstawic??? probwalam tam gdzie podpis, ale bez efektu jak widac:P

Niezapominajka232 - dzięki za informację, jaki póki co nie mam żadnych mdłości. Suwaczka możesz wkleić tam gdzie podpis (ja tak zrobiłam), skopiuj cały kod, razem z nawiasami. Jeżeli kopiujesz ze stronywww. suwaczki. pl to skopiuj ten pierwszy kod.

Aniaaa mi porządne mdłości zaczęły się na początku siódemgo tygodnia,ale to zależy indywidualnie od kobiety-każda ma inaczej;-)Moja znajoma jest 12 tydzień ciąży i jeszcze do niej nie dociera że jest w ciąży: zadnych mdłości, wymiotów. Więc może i Ciebie ominą szerokim łukiem,czego oczywiście Ci życzę;-)
Poza tym dzis byłam u lekarza i powiedział, ze jest absolutnym przeciwnikiem brania witamin w I trymestrze (bo tylko firmy farmaceutyczne na tym zarabiają)a te witaminy jak każde inne leki oddziaływują na płód,dlatego dostałam naturalne wskazówki na wymioty m.in. owsianka,kwas z ogórków i sucharki....Następna wizyta-w poniedziałek.Bilans dnia: 2 razy rozmowa w toalecie :-)

Witam właśnie dowiedziałam się że będę październikową mamusią. Zostanę nią już po raz drugi.:tak:Bardzo się cieszę ale też mam w sobie sporo obaw.Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.:-D

Witam jakoś strasznie mało aktywna jestem.... Dopadł mnie straszny leń, co jest dla mnie po prostu tragiczne, bo ja żyję ruchem i pędem.. Nie mam siły na nic.. Chętnie bym z Wami pogadała, popytała, ale zupełnie nie mam siły i jakby mi się nie chce. Najchętniej to zaprosiłabym Was do siebie na te pogaduchy....

reklama
A w ogóle to co myślicie o tworzeniu nowych wątków? Jak wchodzę po paru dniach to widzę długaśny wątek i dopaaaaaadaaaaaaaa mnieeeeee leeeeeeeen

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry