reklama

Październik 2008

reklama
A mi właśnie udało sie poćwiczyć:-), czy macie kłopoty z cerą i tłustymi włosami, nie moge sobie z tym poradzić, myje włosy codziennie ale niewiele to daje.

Mi natomiast strasznie włosy wypadają:wściekła/y::wściekła/y: Tak tez miałam z Laurunią. Normalnie łysa zostane a chciałam zapuszczać:-(;-)

A mi dziś się słabo zrobiło w sklepie. Normalnie musiałam się przytrzymać półki i kilka głębszych wdechów wziąść czułam jak odpływam i ciemno mi się zaczeło robić. Normalnie szok w trampkach, jeszcze takiej jazdy nie miałam.:cool2:

Dzień dobry wszystkim :) notuję dalsze zmiany mojej osobowości, zaczyna mnie to przerażać :) staję się zupełnie inną osobą. Zmienia mi się charakter :) Wczoraj np. nie wydarłam się na chamską obsługę w sklepie:) mam nadzieję, że mi tak nie zostanie:)

czarna myślisz że te włosy to przez ciąże? ja składalam to na karb przesilenia wiosennego, bo trochę krócej trwa. Jeśli to ciąża to faktycznie, w październiku powitam dziecko w peruce.

czesc dziewczyny serdecznie witam.Ja od 3 dni nie wychodze z łazienki nie ma mowy o jedzeni. Nie dawałam juz rady siedziec w pracy i poszlam do lekarza i dostałam zwolnienie i leze ale i tak co chwile kosciuszko mnie wola. koszmar

takie mocne masz nudnosci???? bo jezeli tak to lekarz powinien zalecic ci tabletki, ktore naprawde ulatwiaja zycie w tych trudnych momentach. ja takie bralam w pierwszej ciazy... bo jak sie duzo wymiotuje to jest to zle dla malenstwa!
juz cieszylam sie, ze tym razem nudnosci mnie omina - niestety dzisiaj juz kibelek odwiedzony....

lekarz kazal poczekac jeszcze dwa dni i jesli nic nie bedzie lepiej to mam sie zgłaszac rano do szpitala na kroplowki. koszmar

a moze masz grype zoladkowa??? w zasadzie jej objawy to albo wymioty albo no wiecie posiedzenia na kibelku... ja mialam jakies 2 tyg temu, naszczescie trwalo to ze 4 dni i czasami biegalam na kibelek, zarazilam sie od synka. natomiast moj maz strasznie wymiotowal, odwodnil sie i na kroplowke musialam go wiesc... mi lekarz zalecil pic duzo wody zeby sie nie odwodnic i powiem szczeze, ze pilam cole albo pepsi malymi lyczkami - pomagalo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry