reklama

Październik 2008

Obsesje na punkcie wagi pewnie ma każda z nas...będziemy się wspierać jak już będziemy na diecie:)

Ja dziś czuję się całkiem nieżle...tylko guzik od spodni wpija mi się w brzuch heh

A co do włosów...powinnam myć dwa razy dziennie. Szybko się przetłuszczają i wogóle się nie układają - makabra:no:

reklama
Hehehe waga w pierwszej nie wspomne ile przytyłam :zawstydzona/y: w drugiej nie jestem pewna ale koło 16/18. I cieżko było się tego pozbyć, walczyłam diety, cwiczenia itp. Co prawda wagowo prawie zjechałam ale pozostała oponka i bioderka troche. Teraz zaczynam z wagą 56/57. I sama jestem ciekawa. Zaznaczam ze należe do osób drobnych więc każdy kg jest zaraz widoczny:wściekła/y::wściekła/y::-(

Agamir wiele dziewcząt chudnie wiec spokojnie maleństwu napewno niezaszkodzisz.

hej,

ja chyba potrzebuje wsparcia teraz... wlasnie zadzwonila do mnie polozna (nie moja bo moja pracuje tylko w srody) i kazala szybko przyjsc i oddac krew...jeszcze raz. W zeszla srode bylam na pobieraniu krwi. Spytalam czy to znaczy ze jakies badania wyszly zle, a ona na to ze szpital zglosil ze jedna z fiolek byla zle opisana... Ja bylam przy opisywaniu tych fiolek i moja polozna zapewniala ze wszystko w porzadku, szczegolnie, ze moje nazwisko jest bardzo polskie wiec bardzo trudne dla Anglikow i byla super ostrozna i dokladna w opisywaniu tych fiolek...
oj oj gubie sie w zlych domyslach a tak pragne aby ta wersja ze zlym opisem byla prawdziwa...
trzymajcie kciuki pazdziernikowe mamusie, wlasnie sie wybieram :szok:

Dzieki za miłe słowa czarna ( a ajk masz na imie) bo dzieciaki ładnie nazwałąs. Ne przejmuje sie waga bo u nas wszystkie kobiety w rodzinie sa szczupłe a jesli wdam sie w moja mame to beda sie mnie pytac skad mam dziecko bo po mojej mamie nic nie było widac przytyłą tylko 8 kg

agauk Jestem myślami z Tobą. napewno wszytsko szybko się wyjaśni. Trzymam ciuki za ciebie i fasolke

agamir dziękuje. W sumie każdy sie dziwi że takie imoinka wybrałam. Ale ja nie lubie poprostu prostych imion i mody na nie. Co nie znaczy ze krytykuje je. Poprostu każdy ma swój gust i wybiera to co mu się podoba:tak:;-)
A moje imię to Magda(lena):cool2:
I szczęściara z Ciebie jak przejełaś geny po mamusi:tak:
Dobra spadam sprzatnąc troche chatkę bo siedze tylko w tym necie (czyt. Allegro) Ale bynajmniej wybrałam prezent dla Laury na zająca bo Niki już dostała:-p I nawet juz wynalazłam kołyske dla szkraba małego:cool2: (chyba wariuje)

Czarna przesadza - ma bardzo ładne włosy:)

MKołyska dla dziecka fajna rzecz - sama kilka widziałam na allegro ale łóżeczko chyba praktyczniejsze:sorry2:

Kaka82 ja mam tak samo z włosami, i już nic nie pomaga, zgroza.

Wczoraj udało mi sie po pracy poćwiczyć a dziś jak tylko przyszłam zjadłam rosół i poszłam spać, wstalam przed chwilą tylko dlatego że miałam na głowie karmienie koni ( w zady maja chyba zegarek wbudowany), jakby nie to to spałabym dalej, a jeszcze teraz musze ruszyc sie z domu i kilka rzeczy pozałatwiać a jedyne co mi sie chce to spać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry