reklama
czarna79 z M coż narazie spokoj ale czuej ze balansujemy na cienkiej linie i wszystko moze gruchnac w kazdym moemncie
ojjjjj życze lepszych dni i szybkiej poprawy;-)
Ale jakby co wiesz ze my tu jestesmy.

Ppatqa no niedziwie sie ze sie tak czujesz

A moja starsza gwiazda dzis jest na wycieczce w Toruniu
mam troche odpoczynku
Andzia 21
Październikowe mamy'08
dorota bardzo dobrze ,ze Ci przysłali wkońcu pieniążki. Ja to nie wiedziałam ,że firma wypłaca powyżej 20 osób dzieki za uświadomienie... U mnie w pracy pracuje sporo ponad 20 osób bo w samej warszawie mamy 4 markety... ja sobie kupiłam długie spodnie rurki sa troche za długie i za duże bo mi spadają i musze je skrócić
Jakby co to ja jestem tez za tym watkiem zamkniętym... Mój siosrzeniec po powrocie ze szpitala troche zmądrzał i sie nauczył mnie wołać po imieniu i mówić NIE i to tak wyraźnie.... Mały głuptasek :-)
Jakby co to ja jestem tez za tym watkiem zamkniętym... Mój siosrzeniec po powrocie ze szpitala troche zmądrzał i sie nauczył mnie wołać po imieniu i mówić NIE i to tak wyraźnie.... Mały głuptasek :-)Andzia a z maluchem juz lepiej bo pisałaś ze on na przepuste wyszedł??
Avialle jak bedziesz miała wybrane imie dla córci podaj to wpisze do listy
Mamusie założyłam ten tajny wątek. Jeszcze dzis postaram sie aby został Zamknięty i przyklejony pod Listą. Aha dostep beda miały do niego dziewczyny które sie udzielają Zaraz zrobie liste kto. Jakbyscie sie niezgadzały piszcie śmiało
Z czasem wiadomo ze beda dodawane osoby jak sie lepiej poznamy;-)
Avialle jak bedziesz miała wybrane imie dla córci podaj to wpisze do listy

Mamusie założyłam ten tajny wątek. Jeszcze dzis postaram sie aby został Zamknięty i przyklejony pod Listą. Aha dostep beda miały do niego dziewczyny które sie udzielają Zaraz zrobie liste kto. Jakbyscie sie niezgadzały piszcie śmiało
Z czasem wiadomo ze beda dodawane osoby jak sie lepiej poznamy;-)
no jasne ja tez tak uwazam!! fajnie ze mamy taki watek!!!moze wiecej zwierzen i bardziej rozmowne sie zrobimy;-) Ja lubie duzo mowic i poplotkowac na rozne tematy wiec jak macie do mnie pytanka na watku zamknietym mozemy pogadac szczerze i o wszystkim!!
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Avialle a dlaczego w piatek ????????? znow idziesz do gina????????? :-)
Czarna jestem za zamknietym watkiem i czuje ze duzo sie tam bede udzielala :-)
piszcie tam dziewczyny o wszystkim na co macie ochote.Ja was uwielbiam i jestem uzalezniona od BB i od WAS :-)
Ide pozmywac i zjesc cos i po 14 ide na rynek tam bedzie czekala na mnie mama i moze
sobie cos kupie :-)
Czarna jestem za zamknietym watkiem i czuje ze duzo sie tam bede udzielala :-)
piszcie tam dziewczyny o wszystkim na co macie ochote.Ja was uwielbiam i jestem uzalezniona od BB i od WAS :-)
Ide pozmywac i zjesc cos i po 14 ide na rynek tam bedzie czekala na mnie mama i moze
sobie cos kupie :-)
Podziel się: