reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Czesc Dziewuszki ;-)
Nie było mnie dłuzszy czas, ale wiecie przygotowania do slubu itd, a mi sie nic nie chce robic ostatnio
Brzuszek mi jeszcze prawie w ogole nie urósł, no moze troszeczke, bo w spodnie sie juz zadne nie mieszcze prawie, wiec czas sie wybrac na jakies zakupy, hehe. USG miałam ostatnie w 12tc, teraz dopiero polowkowe około 20-22tc. Ehh nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc co tam z dzidzią
Jutro ide do gina sprawdzic wyniki badan itd. W sumie na BB wchodze codziennie, czytam was, ale z reguły jestem juz zmeczona i nie chce mi sie pisac, he he he. Takiego jakiegos lenia mam 
Ej dziewuszki nie było mnie jakis czas, ale nie zapominajcie o mnie :-) Tez jestem chetna na watek zamkniety :-)
Nie było mnie dłuzszy czas, ale wiecie przygotowania do slubu itd, a mi sie nic nie chce robic ostatnio
Brzuszek mi jeszcze prawie w ogole nie urósł, no moze troszeczke, bo w spodnie sie juz zadne nie mieszcze prawie, wiec czas sie wybrac na jakies zakupy, hehe. USG miałam ostatnie w 12tc, teraz dopiero polowkowe około 20-22tc. Ehh nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc co tam z dzidzią
Jutro ide do gina sprawdzic wyniki badan itd. W sumie na BB wchodze codziennie, czytam was, ale z reguły jestem juz zmeczona i nie chce mi sie pisac, he he he. Takiego jakiegos lenia mam 
Ej dziewuszki nie było mnie jakis czas, ale nie zapominajcie o mnie :-) Tez jestem chetna na watek zamkniety :-)
Diewczynki jest kasa na cale szczescie
Wyplacili mi od 20 marca do 8 maja az strach sie bac kiedy bede nastepne pieniadze
ale teraz na konto mi przysla.Kamien z serca.Tylko kwota za 1,5 miesiaca tak jakbym chodzila do pracy to tyle w ciagu miesiaca zarobie ale teraz sie nie dziwie bo my mamy niska podstawe ale wchodzi premia a teraz bez premii.Ale jak to policzylam to za miesiac jakies 800 zl wychodzi wiem ze nie duzo ale zawsze cis na rachunki starczy
.
Ide dzis z mama po spodnie ciazowe ide sie odstresowac.Tylko nie wiem jakie mam
najpierw kupic dlugie spodnie czy 3/4 .Maz doradzil mi dlugie a wy jak myslicie ???????????????????????
Dorka super, że pieniazki są już na koncie. Widziałam tez długie spodnie ciażowe, kotre mozna podpinać - miałabyć 2 w 1. Jednakze cokolwiek kupisz to napewno świetnie wybierzesz. I humorek się poprawi
Przeleciałam ten wątek (od poczatku maja do teraz) i te osoby najwiecej sie udzielają;-) Co o tym myślicie?
Jezeli kogoś pominełam to dajcie zaraz znać
Andzia21
Kaka82
Ppatqa
Minisia
Avialle
Dorota123456789
Czarna79
Mirabelka73
Motylek6
natusiaMa
Zawadka
k@siek
Antuanet24
mafa
ewela24
Jestem za

Idę sie szykować bo o 14 znów mam jazde. Podobno dziś na miasto jedziemyjuz mnie brzuch boli
![]()
Trzymam kciuki. Może nas nie rozjedziesz jak bedę wracała z pracy;-) Będzie wszystko ok więc się nie martw.
Czesc Dziewuszki ;-)
Nie było mnie dłuzszy czas, ale wiecie przygotowania do slubu itd, a mi sie nic nie chce robic ostatnioBrzuszek mi jeszcze prawie w ogole nie urósł, no moze troszeczke, bo w spodnie sie juz zadne nie mieszcze prawie, wiec czas sie wybrac na jakies zakupy, hehe. USG miałam ostatnie w 12tc, teraz dopiero polowkowe około 20-22tc. Ehh nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc co tam z dzidzią
Z przygotowaniami tyle roboty wić nic dziwnego, ze nie masz siły z nami poklikac.
A ja kolejny dzień w pracy. Z rana pogadalam z muszlą ale i tak czuję się swietnie. Z zaległosciami powoli wychodze na prostą. Tutaj szybko mija mi czas i dobrze, przynajmniej nie zastanawiam sie dlaczego kłóje mnie tu lub tam. Jak się czuję zmęczona robię sobie przerwe i nikt z tego powodu awantury nie robi. Jak wróce z pracy będę miała więcej czasu z wami poklikać

mirabelka73
Październikowe mamy'08
ppatqa proszę pogłaskać Dueta ode mnie, dzielny chłopak z niego, ja też cały wolny czas spędzałabym z nim w takiej sytuacji
Avialle ja też muszę wysterylizować kotkę, mały diabełek ma ruje które potrafią się ciągnąć przez dwa tygodnie i wszyscy sąsiedzi słyszą i może myślą że to ja tak po nocach wyję
tabletek nie chcę jej już dawać, muszę się umówić na zabieg
dorota ekstra że jest kasa, a z przelewem na konto to dobre rozwiązanie, mam nadzieję że spodenki dla siebie kupisz
Z zakupami dla malucha to ja chyba zostanę ostatnia,nic jeszcze nie kupiłam, ale w piątek wybieram się na taki olbrzymi rynek, który częściowo jest jak ciucholand tylko na świeżym powietrzu i tam też można kupić super ciuszki, często nowe za niewielką cenę. Poza tym po Sebie zostawiliśmy kilka ubranek na pamiątkę i teraz jak je przejrzałam to okazało się że są w idealnym stanie, tylko pranko dla odświeżenia. I pamiątka oprócz sentymentalnej stanie się też praktyczna :-)
Andzia mój siostrzeniec też w szpitalu, co prawda on już dorosły chłop bo 20-latek ale to jego prawie 30 raz w szpitalu od kiedy skończył 3 latka. Ma wrodzoną wadę cewki moczowej i kilka razy miał nieudane zabiegi, a teraz czeka go poważna operacja
Kaka cieszę się że powrót do pracy udany i to prawda, duży plus że nie masz przynajmniej czasu ani głowy na "rozczulanki"
Martynka rozumiem Cię doskonale, ja brałam ślub w 22 tygodniu ciąży, mnóstwo biegania, załatwiania, niestety ja nawet dzień przed ślubem nie odpoczywałam, w związku z czym koło 22 podczas wesela byłam padnięta
Czarna jak tam jazda po mieście, mam nadzieję że niepotrzebnie się stresowałaś i wszystkie słupy i znaki drogowe całe ;-)
Avialle ja też muszę wysterylizować kotkę, mały diabełek ma ruje które potrafią się ciągnąć przez dwa tygodnie i wszyscy sąsiedzi słyszą i może myślą że to ja tak po nocach wyję
tabletek nie chcę jej już dawać, muszę się umówić na zabiegdorota ekstra że jest kasa, a z przelewem na konto to dobre rozwiązanie, mam nadzieję że spodenki dla siebie kupisz
Z zakupami dla malucha to ja chyba zostanę ostatnia,nic jeszcze nie kupiłam, ale w piątek wybieram się na taki olbrzymi rynek, który częściowo jest jak ciucholand tylko na świeżym powietrzu i tam też można kupić super ciuszki, często nowe za niewielką cenę. Poza tym po Sebie zostawiliśmy kilka ubranek na pamiątkę i teraz jak je przejrzałam to okazało się że są w idealnym stanie, tylko pranko dla odświeżenia. I pamiątka oprócz sentymentalnej stanie się też praktyczna :-)
Andzia mój siostrzeniec też w szpitalu, co prawda on już dorosły chłop bo 20-latek ale to jego prawie 30 raz w szpitalu od kiedy skończył 3 latka. Ma wrodzoną wadę cewki moczowej i kilka razy miał nieudane zabiegi, a teraz czeka go poważna operacja
Kaka cieszę się że powrót do pracy udany i to prawda, duży plus że nie masz przynajmniej czasu ani głowy na "rozczulanki"

Martynka rozumiem Cię doskonale, ja brałam ślub w 22 tygodniu ciąży, mnóstwo biegania, załatwiania, niestety ja nawet dzień przed ślubem nie odpoczywałam, w związku z czym koło 22 podczas wesela byłam padnięta
Czarna jak tam jazda po mieście, mam nadzieję że niepotrzebnie się stresowałaś i wszystkie słupy i znaki drogowe całe ;-)
Avialle z M napewno sie ulozy,moj dzis zadzwonil z pracy,przeprosil i jest ok
Ppatga fajnie,ze masz takie hobby-konie i tak bardzo o nie dbasz
Dorota ciesze sie,ze pieniadze doszly i kupilas cos dla malenstwa=ja dzis kupilam sobie 3/4spodnie
Czarna dzieki za dolaczenie mnie to tego watka nowego
Ppatga fajnie,ze masz takie hobby-konie i tak bardzo o nie dbasz
Dorota ciesze sie,ze pieniadze doszly i kupilas cos dla malenstwa=ja dzis kupilam sobie 3/4spodnie
Czarna dzieki za dolaczenie mnie to tego watka nowego
reklama
Podziel się: