reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Avialle gratuluje córeczki:-)
czarna79- mam nadzieję,:tak:
alez mam lenia - podeślijcie proszę troszkę Waszego zapału do pracy;-)

Antuanet- na zgagę z naturalnych rzeczy pomagaja migdały tylko trzeba je bardzo dobrze pogryść, a jak nei to to albo renni lub malox

reklama
Cześć Wam u mnie te pogoda do d... choć zaczyna się pojawiać słoneczko:-D
Byłam dziś w mieście na zakupach i jak zwykle kupiłam coś maleństwu:-)fotki na odpow.wątku, mam jeszcze dwa noew body ale cosik nie chciały mi sie wkleić:-(spróbuje póżniej.Mam już chyba 5 reklamówek z ciuszkami i nadal kupuje!!mój M pyta czy planuje wykupić jaki magazyn albo hale bo w domu zaraz zabraknie miejsca na ciuszki:tak:

Siwetny ten pajacyk minisia. Dla swojego maleństwa mam podobny ale kolorowy. Tak myślę że nie będę kupować ubranek letnich choć ich pełno w sklepach bo nasze maluszki będą potrzebowały bardziej na zimę coś grubszego.
Postaram się też wkleić moje ciuszki jeszcze dziś:-)

dziewczyny podziwiam Was z tymi zakupami, bo ja nawet jakoś o tym jeszcze nie myślę:-(fakt, że mam sporo po Robercie i tylko będe musiała kilka rzeczy kupic i raczej wszystko mam - tak mi się przynajmniej wydaje a we wrześniu jak będe wszystko przygotowywać to się okaże hihi

dziewczyny podziwiam Was z tymi zakupami, bo ja nawet jakoś o tym jeszcze nie myślę:-(fakt, że mam sporo po Robercie i tylko będe musiała kilka rzeczy kupic i raczej wszystko mam - tak mi się przynajmniej wydaje a we wrześniu jak będe wszystko przygotowywać to się okaże hihi

To ja ciebie podziwiam. Ja gdyby nie M już nawet bym wózeczek kupiła i łóżeczko przygotowała. Dlatego czesto celowo omijam sklepy z art. dzieciecymi:laugh2: Ja tez mam sporo po Laluni mojej ale okazuje sie ze wiekszosć typowo dzieczecych:-p i mimo iz mam dostać od sis po jej bliźniakach i tak raczki swędzą na samą myś o zakupach:-D

U mnie byla kolezanka i bylo milo :-)

Magdasf1 ja mieszkam w ŻORACH kolo rybnika lub jastrzebia zdroju :-)
wiesz gdzie sa Żory ????????????? :-)

Ja tez podziwiam cie ZAWADKA ze nic narazie nie kupuje sz ja tez sie nie umiem powstrzymwac :-)

A mnie od jakiegos czasu zas zoladek boli :-( ide zjesc moze mi przejdzie
A i zazdroszcze wam bo juz co czutam to kazda czuje malenstwo a ja nie i mam
glupie mysli ze cos jest nie tak :-( :-(
Czemu ja nic nie czuje ???????????????? :-(

czarna79- ja mam słabośc do wózków i do dzis na ulicy się ogladam za nimi ale powiedziałam, że jak dla Roberta nie kupiłam to teraz tez nie. Tylko na wiosnę zakupię spacerówkę:tak:.
dorotka1-9 - ja jakoś sobie zakodowałam w tej mojej łepetynie, że poczekam na wrzesień i wtedy będę robic zakupy. Ja preferuję używane i planuję zakupić ewentualnie na alegro jakis duzy zestaw i wtedy to mi juz na pewno wystarczy na kilka miesięcy.

Zawadka ciesze sie,ze synek dobrze zniosl wiadomosc o rodzenstwie,najwazniejsze,zeby byc z nim szczerym:-)
Dorota nie martw sie o te ruchy,napewno niedlugo poczujesz!
Ja zgage moze z 2 razy mialam jak narazie;-)
Wlasnie wrocilam z pracy i od razu usiadlam do BB:-)ide cos zjesc i bede odpoczywala,bo mam posprzatane;-).U nas rano slicznie bezchmurnie,a teraz chmury,ale mam nadzieje,ze nie bedzie padac:tak:!A co do zakupow to ja tez jeszcze nic nie kupuje,czekam na czwatrkowe usg i wtedy zaczne:rofl2:

Czarna to twoja siostra ma bliźniaki normalnie podziwiam... Mi dzisiaj siostra siostrzeńca zostawiła do pilnowania to 2 godziny nam sie zeszło ,żeby zasnąc i wkońcu u mnie na kolanach usnoł... A jak tylko temn mały łobuz zobaczy kawałek mojego brzucha jak mi się koszulka podwinie to mie palcem kuje :-D normalnie niemam siły... Pogoda u mnie tez beznadziejna i spać sie chcę...

reklama
Do góry