reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Kaka i Madziu nie przejmujcie sie tym jedzeniem Gosiia MA RACJE :-)
najwidoczniej potrzebowalyscie tego :-)
A ja dzis zjadlam na sniadanie parowke i i kromke Pozniej czeresnie i 5 pierogow .CZipsy i truskawki i to jest wsio co dzis zjadlam :-(
Wam wsty ze jedzie a ja mam wyrzuty ze moze Oliwia glodna ale ja dzis sie tak czuje ze nie mam nawet ochoty jesc i chce sie zmusic ale nie moge :-(
Mam nadzieje ze JEJ to nie zaszkodzi.
Bylam z M na spacerze i jak leze jest oki ale jak zaczynam chodzic to wsio mnie boli
Dzis mam gorsza kondycje niestety :-(

Ja dzisaj startowałam od 2 bułeczek z serkiem homo na śniadanko, potem sałatka, dużo czereśni, mała porcyjka sałatki i teraz 2 śliwki w czekoladzie;-)

Ja zjadlam zype na kolacje heheh i krowke zajadam i wode pije non stop.
Cos mnie kaszel dzis bierze niby lepiej sie czuje ale ten kaszel mi sie zaczyna jak nie przejdzie to trza jakos na to zadzialac :-(
Ja mam dzis gorszy dzien ale moja OLIWCIA chyba ma lepszy i ciesze sie ze choc ona lepiej sie czuje bo ja moge cierpiec ale nie ONA :-)
Ide spac dziewczynki DO JUTRA :-)

OLIWCIA tez wam mowi przez brzusio dobranoc hehe choc ona pewnie jeszcze pokopie zanim zasnie hehehe :-)

Dorotko dobranoc a jutro bedziesz czuła się lepiej.

Ja też zmykam spać - nałaziłam się trochę ... ale przed snem wciągnę jagodziankę hihihiihi.

Fajnie macie ja o 23 musze jechac po mojego M wiec nie moge sie polozyc :no: a zchwili na chwile gorzej sie czuje! slabo mi i niedobrze:no: jak ja nienawidze tego wirusa!!!!!!!!!!!!!!!!

Minisiu to niedobrze - może zrób sobie ciepłej herbaty z miodem i cytrynką.
Albo mięty ... martwie się o Ciebie, bo faktycznie masz jechać tak późno po męża.
Uważaj na siebie.

Domi, wspolczuje, oszczedzaj sie Kochana!!!!
Minal kolejny dzien, a nasze Dzidziusie z dnia na dzien przyblizaja sie do przyjscia na swiat.:tak: I zamiast kopniaczkow beda slodkie spojrzenia w oczy, z czasem usmiechy :laugh2:...... Dobranoc Moje Mamusie!!!!! :********

Witajcie :-)
Dziękuję Wszystkim za życzenia:tak:
Spotkanko się udało, siedzieliśmy gdzieś do północy...Fajnie było powspominać imprezę sprzed roku. Dostaliśmy od znajomych super prezent, później może uda mi się fotkę zrobić to wkleję. Ja już od 7 na nogach bo jakoś spać nie mogę. Naczynia umyłam i zaraz chyba coś zjem.
dorota123456789 ja to codziennie rano jak wstaję to mam taki intensywny kaszel, ale później w ciągu dnia nie mam. Piłam herbatę z miodem i cytryną ale nic nie pomaga.
kaka82 no niestety tak jest że po tych owocach pestkowych robią się straszne wzdęcia, ale widocznie organizm potrzebuje. Moja koleżanka karmi piersią więc ona to ma teraz przerąbane, zero owoców typu truskawki, czereśnie i inne dobrodziejstwa natury...
Miłego dzionka.

reklama
Cześć Kobitki.

Minisia mam nadzieję, że dzisiaj masz się lepiej.

Ja dzisiaj muszę oddać mocz do kontroli. Jem śniadanko i ide oddać mój drogocenny płyn.;-) Mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre.

Do góry