reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

dorota123456789 współczuję Ci tej biegunki:baffled: Mam nadzieję że Ci przejdzie żebyś tak się nie męczyła.
kaka82 to nieźle masz się z tymi badaniami...A kiedy idziesz do gina?
magdziunia mi na chłopca też dobrze wchodzą słodycze, zwłaszcza ciasteczka:-) Więc chyba nie ma reguły...
Ja właśnie objadam się czereśniami...I tak się zastanawiam czy do fryzjera by się nie wybrać:zawstydzona/y:Bo długość mojej grzywki mnie dobija. Pogoda taka ładna ze aż się w domu nie chce siedzieć.

reklama
bry:-)

Sylwia - ja od początku mówłam i czułam, że będzie córcia i tez to potwierdził na ostatniej wizycie gin a dziś idę na wizyte i może potwierdzi się, że córcia:tak:.W poprzedniej ciązy tez czułam ze bedzie chłopak i o dziwo w poprzedniej ciązy nie miałam żadnego imienia wybranego dla dziewczynki a teraz dla chłopca.

Dorotka - na biegunke mozesz wziąść węgiel podejrzewam, że nie jest zakazany w ciąży.

magdziunia - ceny jagód powalają :szok::szok::szok:

minisia, dorota jak zdrówko? trzymajcie się kochane
mnie przez pierwsze miesiące wogóle nie interesowały słodycze a od około tygodnia zaczęły jak przed ciążą :-) więc dołączam się do slodkich mamuś, dziś wrąbałam już dwie drożdżówki
sylwia nie przejmuj się tak bardzo tym co mówi lekarz o wadze, tym bardziej że ograniczyłaś to co możliwe, a za tydzień na pewno będziesz miała dobre wyniki badań a to najważniejsze
Zawadka u mnie z przeczuciami i wyborem imion układa się identycznie jak u Ciebie, no i w sobotę może jeszcze raz usłyszę że dziewczynka (od innego lekarza, tamten jakoś bez przekonania nas poinformował)
Wczoraj zapisałam się do szkoły rodzenia, od 7 lipca zaczynam (raz w tygodniu wykłady, dwa dni ćwiczenia)

pomocy
dziewczyny pomóżcie bo nie mogę zmienic zdjęcia:wściekła/y::-( zdjęcie ma rozmiar 41 kb wiec miesci się w normach a mimo tego nie chce zmienić. Zawsze załączałam prosto z kompa ale ani teraz tak ani tak nie idzie wrrrrrrrrrrrrrrrr

Zawadka czasem coś szwankuje moze następnym razem Ci wyjdzie.

Przed chwilą dostałam ochrzan oid sąsiadki, ze jak jeszcze raz zobaczy mnie, ze myje z tym brzuchem okna to sobie pogada z moim mężem:zawstydzona/y:

Zabrałam się za pedicure ale cieżko z tym brzucholem hehehe.

reklama
Zawadka czasem coś szwankuje moze następnym razem Ci wyjdzie.

Przed chwilą dostałam ochrzan oid sąsiadki, ze jak jeszcze raz zobaczy mnie, ze myje z tym brzuchem okna to sobie pogada z moim mężem:zawstydzona/y:

Zabrałam się za pedicure ale cieżko z tym brzucholem hehehe.
Sąsiadka skarb!
Moja sąsiadka to czarownica-rzuca czary,uroki...nie wyjdę z domu nie zauważona-ona jest wszędzie...Ostatnio zmieniła sobie okulary teraz ma chyba + 6 :szok: Nazywam ją lornetka... Ma 6 cioro prawnucząt (pierwszemu życzyła żeby zgnił w d... zanim się urodzi...Bo jej wnuczka wyszła za faceta prawie 20 lat starszego no i dziecko przed slubem ...Przepraszam,ze tak dokladnie zacytowałam...) Ostatnio kolo mojego ogrodzenia chodziła sypała czymś tam i coś pod nosem mamrotała...Nie chodzę już tamtendy:no:choć nie wierze w takie bzdury-po co jej sie narazać... Jest po 80-tce

Ostatnia edycja:
Do góry