reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Witam!! jesli chodzi o mnie to tez nie zamierzam sie wybrac do szkoły rodzenia bo wiem jak to jest i szczerze mowiac przy pierwszym porodzie ani drugim nie odczuwałam aby w jakis sposob zle zrobila nie chodzac??:confused:
mam pytanko z jakiej stronki wklejacie fotki np. na watek zakupowy bo mnie juz pomalu szlag trafia z IMAGESHACK ciagle sie wylacza a zawsze z niej wklejalam wiec nie wiem co jest?????????????
ppatqa juz w drodze ZYCZE UDANEGO WYPOCZYNKU
A u mnie dzis upal jak diabli, rano bylam na zakupach a teraz siedze w domku maludy na dworze z babcia a M w pracy tylko ze jestem pod telef. bo chyba zarazil sie od maludow tak sie zle czul ale mimo tego pojechal!:baffled:

reklama
Minisia, ja po prostu dodaje wybrane zdjecia do zalacznikow (taka agrafka) i wklejam jeden po drugim.
1. Klikam na agrafke, pokazuje mi sie nowe okienko "przeslij plik ze swojego komputera"; naciskam "browse"; jednorazowo moge wstawic dwa zdjecia; potem klikam "wyslij".
2. Czekasz chwilke i zamykasz to okno, klikasz na agrafke i pojawia sie "zarzadzaj zalacznikami", a pod spodem masz juz wybrane pliki. Wystarczy wybrac po kolei kazdy.
3. Jezeli chcesz wkleic wiecej fotek, powtarzasz punkt 1. i 2. :)))) I juz. :tak:

A ja dziś jagodzianek się najadłam - no i wreszcie pokazały się jagody 21-20 zł/kg matko kochana dużo.
I malinki też już są.
Czekam aż stanieją.
Za to kupiłam czereśni i fasoli żółtej szpoaragowej - a co pojem sobie.
Dziewczyny z tęsknoty za mężem zjadłam :szok: całe pudełko ptasiego mleczka i małe pudełko Merci ... aż mi wstyd :zawstydzona/y: :szok:

Widzę, że i nie ja tylko dzisiaj zgrzeszyłam.

Na te czereśnie zjadłam sałatkę ziemniaczną i marzy mi się pączek...

Ojojoj.... Najwidoczniej nasze Brzuszkowe Pocieszki tego wszystkiego potrzebuja:laugh2: To, ze czujecie sie syte, nie znaczy , ze zjadlyscie niewiadomo ile. Teraz nawet po najmniejszym posilku robie "ufff, juz nie moge"....:laugh2::tak: Kocham lato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wczoraj pałaszowałam śliwki w czekoladzie:)
A dzisiaj po tych czeresniach to mi brzuch rozsadza. Mam nadzieję, że nie pęknie....

Do góry