reklama

Październik 2008

Hellooooo
Ppatqa ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu. My tez bedziemy tesknić:tak: Spokojnej i szerokiej drogi;-)

K@siek hmmmmm ja jakaś inna jestem bo uwielbiam remonty moze nie za ten syf ale tak jak Kaka napisała za efekt końcowy:-p Ja juz sie nie moge doczekac jak bede teraz malować chałupkę

Ja zaraz sie zbieram do sklepu bo chyba bede miała pozniej gosci spóżnionych na Laury imieninki:-p. I chce to z ranca załatwic bo potem mi sie niebedzie chciało latac. Wczoraj z deka przesadziam:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie.

Ppatqa szerokiej drogi i wypoczywaj. Relaks do woli.

Dorotko fajnie, że już ok z meżem.

Kasiek dasz radę, chociaż taki remoncik daje się we znaki okropnie.

Narazie mam taki plan ze sama bede malowac ale wsio wyjdzie w praniu. Zaczne od dzieciecego pokoju czyli najmniejszego. A reszte sie zobaczy.
Mój M najchetniej by nic nie robił tzn nie malował po pierwsze nie widzi potrzeby po drugie niecierpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zawsze jak malowałam czy cos podobnego zaznaczał ze ma nadzieje ze jak wróci z pracy juz bedzie skończone:szok::laugh2::laugh2::laugh2: kiedys zmieniłam kolory w pokoju z żóltego w zielony (jak był w pracy) i nic mu nie wspomniałam wiec nawet niezauważył:szok::szok::szok::szok: Dopiero znajoma jak przysżła i powiedziała ze fajnie pomalowałam zrobił wielkie oczy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dobra spadam do sklepu

ppatqa - miłego wypoczynku i wspaniałej pogody. rozumiem, że macie swój domek nad morzem?

czarna79- chetnie Ci pomogę w malowaniu bo osobiście bardzo to lubię:-):tak: - to kiedy zaczynamy? świetny masz podpis!!!

Kasiek - juz z górki dasz radę :tak:

dziewczyny uświadomcie mnie czym się różni USG 3D od 4D?

Czarna ja sie tylko boawiam, ze Ty się za dużo tych farb nawdychasz:baffled: Ja zawsze też pomagam przy remontach ale tym razem zamierzam się ewakuować i powrócić na sprzątanie.

Zawadka to chyba zależy ile płaszczyzn widzisz ale słyszałam, że jedno i drugie jest bardzo do siebie podobne.

CZARNA tys jest fajna i podziwiam ta twoja energie :-)
MADZIU z M wcale nie jest lepiej ale wiem ze ty nie masz dostepu do zamknietego i szkoda
:-(Moze jeszcze raz udez do CZARNEJ o ten watek zamkniety :-)
Ja ide teraz do pracy zaniesc chorobowe pozniej do lumpeksu Ale jakos brzuch troche mnie pobolewa taki dziwny bol Gin mowil ze smialo mam brac nospe weic dzis wdzielam aby sie nie meczyc Oliwka sie rusza wiec sie ciesze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry