reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
my już spakowani, troche tego wyszło, pogoda ma być turystyczna, może i dobrze jeśli i tak kąpiel i opalanie odpada, wczesniej zawsze zabieralismy rowery a w tym roku jedziemy bez.
Andzia miło cie widzieć po wypoczynku

Cześć!! nareszcie mi sie udało, miałam dziś problemy z netem normalnie nie chcialo wyswietlic zadnej strony!! a jak weszlam na BB to musialm wpisać haslo bo mnie nie zalogowało:wściekła/y:
U nas też dziś padało i była burza ale rano o 7 jak wiozłam mojego M na jazde a teraz duszno i swieci slonce, ja natomiast siedze w domku z wlaczonym wiatrakiem bo pasc idzie!!!
Trzymajcie 12 lipca kciuki bo moj ma w ten dzien egzamin na prawko:tak:
A ja dziś kupiłam w lumpku dresik dla Weronisi i przyszedl ten kombinezonik z allegro-naprawde sliczny nawet ladniejszy jak na zdjeciu!!!fotki wkleje na odp.watku:-) no i mojego brzusia tez wkleje zdjatko:tak:
Witaj zawadka!!!!!!
Paptqa udanego urlopu i slonecznej pogody!!
Magdziunia jak dzisiejszy humorek??
Bede trzymała kciuki. tylko ww przypomnij:-p
zawadkaDziwnówek, jak co roku

u mnie też duchota, mimo że wieje
Tam mielismy jechac w tym roku ale miejsc nie mieli:-( moze za rok sie uda:tak: Miłego wypoczynku.

Ja sie dzisiaj nalatałam jak smok jak wyszłam koło 15 tak wróciłam do domku koło 20:szok::szok::szok: Ale kupiłam M golarke z czego bardzo sie ucieszył. Potem zjedliśmy kolacyjke i ledwo juz zyje. Papa mi sie drze wiec zaraz do łózeczka zmykam:rofl2:

Witam sie z rana Moja KSIEZNICZKA kopala od 5 i nie umialam spac :-)

ANDZIA milo ze jestes po wypoczynku :-)

KAKA I MADZIA ja tez chce juz moja OLIWIE TULIC i juz tak strasznie sie nie moge doczekac :-)

CZARNA ty jak zwykle zabiegana :-)

My z M bylismy wczoraj u znajomych i jak u nich bylam to jak siedzialam to kolka mnie zlapala i juz krucho bylo z powrotem do domu ale jakos adalam rade .

Jestem ciakawa jak tam nasz MOTYLEK na urlopie i kiedy wraca :-)

PPATQA milego wypoczynku :-)

Napisalam troche na zamknietym bo sparawa z M sie wyjasnila i jak macie ochote to zapraszam do czytania

Ostatnia edycja:
Buuu, dziewczyny mam juz dosc tego remontu:no: Mialam po 2 tygodniach wprowadzic sie do wyremontowanego mieszkania a tu d... blada:baffled: dzisiaj mijaja 3 tyg. odkad siedze rodzicom na karku a tu jeszcze lazienka nie skonczona a w przdpokoju tylko gładzie polozone:zawstydzona/y: Jak dobrze pojdzie to dopiero przez weekend sie zaczne przeprowadzac. A najgorsze jest to ze przedpokój zostanie w takim stanie:szok: Chlopakowi który mi to robi skończyl sie urlop i teraz tylko sobotami bedzie remontowałl:nerd: nie wiem czy do końca wakacji zdarzy... Ponarzekałam Wam troche:zawstydzona/y:

A jutro USG...:happy: Widze ze nie tylko ja :happy: Milego dzionka!

Ostatnia edycja:
dorota zaraz poczytam, i dzieki
k@siek dasz rade, ja tez nie lubie bałaganu jaki jest w czasie remntu
A my startujemyo 11, późno ale M kuzynka ma dziś ostatnie spodkanie w szkole rodzenia, więc dopiero wstałam, zostało nam tylko znaleźć parawan - może jest w domku nad morzem, ale nie pamiętamy czy go tam zostawialiśmy, i zanieść wszystko do auta. jak ja wytrzymam bez neta.

K@SIEK dasz rade jakos musisz ten remont wytrzymac .Pomysl jak juz po bedzie ladnie w domu :-D

PPATQA jakos musis dac rade bez netu edziesz na wakacjach wiec nie bedziesz o nas myslala:baffled: A kiedy wracacie ??????????

Ja obejze Magde M i pojde z moim M do mojej przcy zaniesc chorobowe i do lumpku skoczymy :happy:
U mnie pogoda sie psuje i robi sie chlodniej :baffled:

reklama
Buuu, dziewczyny mam juz dosc tego remontu:no: Mialam po 2 tygodniach wprowadzic sie do wyremontowanego mieszkania a tu d... blada:baffled: dzisiaj mijaja 3 tyg. odkad siedze rodzicom na karku a tu jeszcze lazienka nie skonczona a w przdpokoju tylko gładzie polozone:zawstydzona/y: Jak dobrze pojdzie to dopiero przez weekend sie zaczne przeprowadzac. A najgorsze jest to ze przedpokój zostanie w takim stanie:szok: Chlopakowi który mi to robi skończyl sie urlop i teraz tylko sobotami bedzie remontowałl:nerd: nie wiem czy do końca wakacji zdarzy... Ponarzekałam Wam troche:zawstydzona/y:

A jutro USG...:happy: Widze ze nie tylko ja :happy: Milego dzionka!

my w zeszłym roku remontowaliśmy łazienke. Z 2 tygodni zrobiły się 3. To był najgorszy dla mnie okres ale liczy się efekt końcowy, a z niego będziesz najbardziej zadowolona. Dobrze, ze masz sie gdzie schronić od kurzu i farb:)

Trzymam kciuki z usg. Daj znać co i jak:)

A my startujemyo 11, późno ale M kuzynka ma dziś ostatnie spodkanie w szkole rodzenia, więc dopiero wstałam, zostało nam tylko znaleźć parawan - może jest w domku nad morzem, ale nie pamiętamy czy go tam zostawialiśmy, i zanieść wszystko do auta. jak ja wytrzymam bez neta.

PPQTQA szerokiej drogi:-D Może jakas kawiarenka internetowa po drodze sie znajdzie:)

Do góry