reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Kaka kiedy masz wizyte? bedziesz miala Usg?bo my mamy taki sam okres porodu to bysmy porownaly ta wage naszych maluszkow i moze bys napomniala o mojej wdze tj Weronisi?bo ja dop.sie dowiem 16 lipca

reklama
Dziewczyny serdecznie pozdrawiam. W niedziele w Parku Szczesliwickim w Warszwie jest mobilna klinka i mozna zrobic za darmo usg 4 D. :-)

Agamir widze ze sprawilas sobie suwaczek Piekny SUWACZEK :tak:

KAKA to podzwon jeszcze po innych szkolach rodzenia jak masz mozliwosc ;-)

CZARNA i jak tam testy ??????? tym wewnetrznym to sie nie przejmuj bo u mnie on byl pic na wode ale nie wiem jak jest u Ciebie ;-)

My wczoraj posiedzielismy ze znajomymi jakies 15 minut tylko bo ja zdazylam dojsc i posiedziec kilka minut i zarobila mi sie starsznie zle.
Tzn zwymiotowalam tam i tak glosno bylgotalo mi w brzuchu wsio mi sie tam przewracalo :wściekła/y:.I musielismy taxi wziasc aby wrocic z M do domu bo ja nie dalabym rady na pieszo :no:
W domu meczylam sie strasznie Normalnie biegunka zas i zolad z brzuchema do tego miesnie mnie wszystkie bolaly i bylo mi strasznie zimno :wściekła/y:Poszlam spac kolo 21 i mimo wielu pobudek to jakos przespalam ta noc i nie bylo tak zle :happy:
W nocy nie mialam biegunki tylko jak wstawalam do ubikacji to czulam jak mnie brzuch i zolad bola :wściekła/y:Dzis rano wstalam przed 7 i juz lepiej sie czuje o wiele lepiej ale rano pogonilo mnie jeszcze do ubikacji Mialam troche biegunki ale teraz siedze i pije miete i zjem sobie zaraz jakas bulke z maslem i mam nadzieje ze juz nie bedzie mnie brzuch tak bolal i biegunki juz mam nadzieje ze nie dostane.:baffled:

Dzien doberek:-)
Dziewczyny kurujcie sie, az sie boje bo zaczyna sie od jednej a to chyba jakis wirus komputerowy bo przechodzi z jednej na druga:-D
Ja sie juz doczekac nie moge bo dzisiaj przyjezdza moj brat z rodzina, a ze widujemy sie rzadko i jestem tutaj sama, to juz szaleje. Od 5 nie spie, domek wysprzatany na cacy,zaraz bede robila lazanki i mykam na zakupy:tak:
Zosia nawet sama wysprzatala swoj pokoik, bo cieszy sie ze Marta przyjezdza, a bardzo lubi sie z nia bawic:tak:
Ok ja uciekam dalej robic, a wam zycze milego dnia:rofl2:

dzieńdoberek kochane:-)

agamir - śliczny suwaczek:tak:

dorotka - przy biegunkach powinno się trzymać ścisłą lekką dietę, najlepiej jeść ryż i unikać słodkiego bo to powoduje fermentację.Podejrzewam, że żadne soki nie są wskazane ani owoce. Jak węgiel nie pomaga to w aptece mozna kupic do zaparzania albo ziele kobylaka które tez bardzo ładnie działa lub suszone jagody i pić z nich napar myślę, że 1-2 czarne herbatki mocniejsze nie zaszkodza dziecku. A i jeszcze jeden sposób ale moze nie najzdrowszy to odgazowana coca-cola i paluszki to przepis sprawdzony od lekarza.

Czarna - trzymam kciuki za egzamin wew. Kiedy go masz? Jak Ci idą testy?

Jak tak piszecie o tych prawo jazdy to przypominam sobie jak ja się mocno zapierałam, że nei będę g robic, że się boję jeździć itp itd tylko dzieki mojemu bratu który poszedł zapisał i zapłacił poszłam na kurs. Teraz życia sobie nie wybrażam bez prawka, człowiek czuje się taki wolny i niezależny:tak:

Wczoraj byliśmy na wizycie mała strasznie kopała :-)Waży juz 1kg a mnie się przytyło w ciagu 5 tyg 3 kg buuu ale to głównie przez ten wyjazd nad morzem bo tam zamiast jeśc to ja żarłam no i na dodatek kolacje jadłam czego normalnie nie praktykuje od lat. Dobrze, że teraz wielka ochota na owoce jest i jest ich pełno więc poszaleję i może juz tyle waga mi nie podskoczy. Na badanie bylismy cała trójką ale mojego synka bardziej komputer interesował niz to co jest na ekranie hihi ale sie nie zraził i potem do brzuszka się przytulał :D .

u nas dzis pochmurnie i chłodno z czego bardzo się cieszę :D

MAGDASF1 milego dnia w gronie barata i jego rodziny :-)

ZAWADKA dzieki za wskazowki ja narazie nie lykam wegla tylko wczoraj wzielam 2 nospy i pol apapu a pije glownie wode i no od wczoraj 3 miety wipilam
Dzis jest mi o wiele lepiej i mam ochote wybrac sie ze znajomymi dzis na basem i z M bo trza wykorzystac puki on jest w domu :-)
Ale nie wiem jak sie bede czula a tak bym sobie poplywala bo uwielbiam plywanie :-)

Byla juz ktoras z was na basenie poplywac sobie?????
Ja jak sie zdecyduje dzis to mysle aby nie wlozyc sobie zwyklego suchego tampona ?????????
jak myslicie ???????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Witam czwartkowo:-)
dorota123456789 współczuje Ci tych ekcesów z żoładkiem. Mam nadzieje że Ci to paskudztwo całkiem minie.:tak:
Magdasf1 życze udanego spotkania z rodzinką. Tylko nie przemeczaj sie tam, miej też czas żeby chwilke odpocząć;-)
zawadka super że z dzidzią Waszą wszystko dobrze!!! Już duza dziewczynka, mówią że jak już przekroczy wage 1kg to już z górki pójdzie.
Ja niedawno wstałam, teraz lece po prase do kiosku:-)
Zycze milego dzionka.

Do góry