reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Dzien doberek:-)
Dziewczyny kurujcie sie, az sie boje bo zaczyna sie od jednej a to chyba jakis wirus komputerowy bo przechodzi z jednej na druga:-D
Ja sie juz doczekac nie moge bo dzisiaj przyjezdza moj brat z rodzina, a ze widujemy sie rzadko i jestem tutaj sama, to juz szaleje. Od 5 nie spie, domek wysprzatany na cacy,zaraz bede robila lazanki i mykam na zakupy:tak:
Zosia nawet sama wysprzatala swoj pokoik, bo cieszy sie ze Marta przyjezdza, a bardzo lubi sie z nia bawic:tak:
Ok ja uciekam dalej robic, a wam zycze milego dnia:rofl2:

No widze ze robota pełną parą. ja tez taka wariatka jak ktos ma przyjechac. M sie śmieje ze dobrze ze nie maluje pokoi z tej okazji:-D:-D
Miłej gościnny życze

Dorotka a nie wiem jak to u mnie jest z tym wew:szok::nerd::nerd: Wiem tylko ze mam testy i jazde:baffled: Co do basenu zrób jak zawadzka pisze tą maść kupisz w aptece bez recepty za 5 moze 6 zł;-) Nie zaszkodzi a moze ustrzec przezd ewentualnym zakażeniem.

Zawadka ja zapisałam sie na prawko ze złości na M:zawstydzona/y: i odrazu wpłaciłam większosc cześć kasy. A potem (w sumie cały czas) myślałam po jaki h.... mi to potrzebne. A ze szkoda mi kasy ciagne ten kurs:cool2:
Jeszcze wczoraj intruktorka z mojej szkoły jazdy niestrasząc mnie przygotowała mnie na to ze mogą mnie odesłać z kwitkiem z egz. Ostatnio była świadkiem dwóch takich zdarzeń a wczesniej to samo miała jej bratowa:baffled:
No nic jak niespróbuje to sie niedowiem:cool2:
Ale ta twoja dzidzia juz duża:szok::szok::szok:
Kaka jak u nas wygląda egz wew????????

Agamir śliczny suwaczek:tak:

A ja wczoraj porobiłam troszku testów ale koło 23 poszłam spać bo juz niewyrabiałam:zawstydzona/y:

reklama
Ja sie juz doczekac nie moge bo dzisiaj przyjezdza moj brat z rodzina, a ze widujemy sie rzadko i jestem tutaj sama, to juz szaleje. Od 5 nie spie, domek wysprzatany na cacy,zaraz bede robila lazanki i mykam na zakupy:tak:
Zosia nawet sama wysprzatala swoj pokoik, bo cieszy sie ze Marta przyjezdza, a bardzo lubi sie z nia bawic:tak:
Ok ja uciekam dalej robic, a wam zycze milego dnia:rofl2:

To się miły dzionek zapowiada.:-D

Wczoraj byliśmy na wizycie mała strasznie kopała :-)Waży juz 1kg a mnie się przytyło w ciagu 5 tyg 3 kg buuu ale to głównie przez ten wyjazd nad morzem bo tam zamiast jeśc to ja żarłam no i na dodatek kolacje jadłam czego normalnie nie praktykuje od lat. Dobrze, że teraz wielka ochota na owoce jest i jest ich pełno więc poszaleję i może juz tyle waga mi nie podskoczy. Na badanie bylismy cała trójką ale mojego synka bardziej komputer interesował niz to co jest na ekranie hihi ale sie nie zraził i potem do brzuszka się przytulał :D .

u nas dzis pochmurnie i chłodno z czego bardzo się cieszę :D

Super juz duży Maluszek. Minisia widzisz więc, ze tak Maluszki ważą. Mi też gin nie podawał wagi Hani. Następna wizyta 11 lipca.

Byla juz ktoras z was na basenie poplywac sobie?????
Ja jak sie zdecyduje dzis to mysle aby nie wlozyc sobie zwyklego suchego tampona ?????????
jak myslicie ???????????????????

Tampon to napewno dobry pomysł ale ja ich nie umiem używac:crazy: i jest mie niewygodnie.

Czarna egzamin wewnętrzy polegał na tym, że trzeba było zrobić 2 razy testy na komputerze. A potem miałam normalnie 2 godziny jazdy. Ja robiłam prawko zimą wiec sie szybko ciemno robiło i się okazało, ze nie pamiętam swiatełek:baffled: więc umówił mnie z synem na rano to sobie je powtórzyłam i wyjechałam dwa raz fajeczkę, a potem pojechałam na egzamin:)

Ja dzis jestem udana. Oddawanie moczu do 9tej, aja sięobudziłam o 9tej:-D zawsze sie budziałm ok 7mej a teraz proszę...no nic oddam jutro hehehehehe

A dzisiaj mam spotkanie integracyjne z pracy. I muszę dobrze wieczorem wygladać co będzie trudne bo nie mam imprezowych ciuchów ciażowych ale cos wymyśle.

Wczoraj moja siostrzenica miała tomografie głowy i dzisiaj będą wyniki., Trzymajcie kciuki.

Agamir fajnie, że nas zapraszasz do Wawy ale dla mnie to strasznie daleko:-(

ZAWADKA dzieki napewno go kupie :tak:

CZARNA jak nie dopuszcza cie do egzaminu panstwowego to moim zdaniem kasa nie powinna ci przepasc wiec jak co to zadasz w innym terminie ;-)

Ja jednak dzis nie wybieram sie na basen bo pogoda u nas nie basenowa tzn cieplo ale slonce raz jest a raz go nie ma :crazy:
A moze to i dobrze bo z tym zoladkiem to u mnie jeszcze nie do konca jest cacy :baffled:
Dzis na 11 mam dentyste i chce do niego isc bo juz tydzien temu nie poszlam bo bylam chora mam nadzieje ze nie zaczne siedziec na kubelku zamiast isc do dentysty :baffled:
Wkurza mnie ta moja jelitowka bo to juz 2 w ciazy i juz 3 dzien prawie nic nie jem bo 2 dni temu mnie zbieralo i tez malo jadlam :crazy:I zas nie przytyje a ja strasznie malo przytylam w ciazy bo tylko 3,5 kg aby jeszcze z tych 3,5 kg na plusie nie zchudla bo to juz byloby przegiecie .Kurcze czemu ja nie moge sie dobrze czuc i jesc co popadnie :baffled:

Ostatnia edycja:
No wlasnie gdzis zniknął ,moze zle wpisałam w sutawieniach , gdzie mam w ustawieniach go wpisac?

Tak, musisz zapisać go w ustawieniach w sygnaturze: zapisz zmiany czy cos takiego.

Dorotka z bolacym brzusiem to odpoczywaj w domku a nie na basen. To moze być zbyt duży wysiłek dla Ciebie na dziś.

dorotka - myśle, że głównym sprawca u Ciebioe dolegliwości i złego samopoczucia jest stres, jak czytam o Twoich dolegliwościach i obawach to widze siebie w poprzedniej ciąży, kiedy to byle ukłucie mnie stresowało. I non stop se nurtowałam pytaniem czy z dzieckiem wsio OK i najchętniej non stop byłabym u lekarza - teraz wyluzowałam się całkowicie i jest nieporównywalnie lepiej. Aż sam doktor był wczoraj w szoku bo 2 razy oferował mi zwolnienie a ja odmóiłam. W tamtej ciąży od połowy 4 m-ca byłam na chorobowym.

reklama
ZAWADKA moze cos w tym jest ale przeciesz bywa ze dlugo sie dobrze czuje :-)
A jak sie tu wyluzowac kiedy dookola tyle klopotow ??????? :-(
To dobrze ze Tobie sie to udalo i jest u Ciebie dobrze :-)

Do góry