reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

qurcze, zostały mi tylko 23 dni!!! a mała sie troszkę rozleniwiła przez ten weekend, dzis mi tylko pytusie tak porządnie pod żebra wsadziła że aż zapiszczałam. normalnie to juz jest takie "normalne" dziecko:szok: tak sobie myśle, że to taki bobas :szok::-)
jak ja sie nie moge doczekać, najdłuższe 3 tygodnie świata:rofl2::-) tylko masakra, że mnie wszystko tak boli; czuje sie jak dewota, wyjęczałam i wystękałam już chyba swój limit do 50-tki:-D
ale nudy na pudy, co tu robić?? niby mam obiad do zrobienia, ale mi sie nie chce jeszcze, Rob wraca pod wieczór.
Mam ochote na naleśniki z serem ale nie ma mi ich kto zrobić ;-) nie lubie stać przy patelni. Mama przyjeżdża za 18 dni, musze wytrzymać:rofl2: troche ją wykorzystam:-p

reklama
Blondii hmmmm moim skromnym zdaniem powinnas poprostu go ignorowac, Jak dojdzie sms wykasowac a tel nieodbierac. Taka zmiana nic nie da, a Ty nic złego nie zrobiłas abyś musiała sie do tego posuwac;-) Nie mozesz mu pokazac ze przed nim uciekasz bo go to tylko zdopinguje do innch rzeczy, a tak wkoncu da na luz jak zobaczy ze go ignorujesz:tak:
Tak ja to widze

Justynka ja tez sie nudze tzn roboty w ciul ale dzis juz swój limit wyczerpałam wiec daje sobie odpoczac. I siedze jak taka kwoka przed laptopem:baffled: Mała poszła spac i myślałam aby koło niej legnac ale jakis pajac znów remontuje wali, wierci aż mnie nosi. Akurat musiał teraz zacząć!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
No teraz witam sie ja:tak:
Do 23 ma LB bo maludy zajmuja sie soba a maz w pracy.
Odebrałam dzis wyplate i musze Wam powiedziec ze jestem w szoku bo mam 300zl wiecej niz zwykle:szok:fajnie fajnie ale skad????
Kupiłam sobie bezrekawnik ocieplany i narazie stop bo w nic innego sie nie mieszcze:baffled: po porodzie zaszaleje;-)
Czarna fajnie jak sie uda z tymi ciuszkami:tak:
Blond dobrze ze u Twojej mamy was nie znajdzie bo on jakis faktycznie dziwny i niepewny jest:tak:Jestes bardzo twarda i to sie chwali
A z dziekanem sie uda wierze w to i zycze ci tego!!!
Beza fajnie ze udalo sie kupic tanie buciki:tak:Takie zakupy ciesza:-D

No wreszcie 9 m-c:-D
Kaka ta herbatka za duzo nie daje z tego co slyszalam ale pij moze akurat:tak:
Ja na miescie dzis biegiem do tesciow lecialam siusiu bo w pewnym momencie poczulam ze sie zsikam chwile wczesniej mi sie nie chcialo:baffled:odrazu nadusilo:-p:zawstydzona/y:

ktos tu miał lezec!!!!!!!!!!!!
Mi tez sie marza jakies faj niutkie buciki i ogólnie ciuszki. Juz mam dosc leginsów i tunik nie mowiac o japonkach:baffled::-D

Ppatqo dzwonilam do biura obslugi klienta i powiedzieli mi ze oni mogliby zablokowac mi ten jego nr jakbym miala tel na abonament...ale ze mam w mixie to nie moga mimo ze moj tel ma taka funkcje:sorry2::dry:a numeru jeszcze kurcze nie moge zmienic:-(15 doladowan mi do konca zostalo....czyli jakies 3 miesiace u mnie...:-(ale tak mysle czy nie kupic jakiegos startera w simplusie i go uztwac, a tamten odlozyc na jakis czas i doladowywac co miesiac. moze wtedy jak zabaczy ze nie dochodza jego smsy i dodzwonic sie nie moze to pomysli ze zmienilam na zawsze...ale zamotalam znowu:-pco o tym myslicie?zanjomi beda miec moje 2 numery- stary i nowy ale tamten bede tylko uzywac jako zastepczy do wydzwaniania....

Czarna ma racje. Dlaczego masz ponosić dodatkowe koszty jak to nie Ty jesteś tu winna i to nie Ty powinnaś zapaść się ze wstydu z powodu zachowania.
Ignoruj je, chociaż na pewno nie będzie to łatwe. Tym bardziej jak jeszcze jakaś iskierka tli się w Twoim sercu. Zapewne dasz radę. Pomyśl o swoim syneczku :tak:

Gosia co za dół????? może na zamkniętym wyrzucisz wszystko z siebie!!

A ja poszłam po kanie, które wypatrzyłam w sobote, ale były jszcze pozamykane i zonk, zastałam same korząki. Przed chwilą dzwonił M i pytał czym się różnią spiochy od pajacykąw, więc chyba coś kupi Kamilkowi. Przyniosłam częśc prania z dworu, reszta dosycha, na wieczór deszcz zapowiadają i mam nadzieję ze doschną.

justyneczka oj a jak ja bym chciała zeby było juz bliżej terminu, ale u mnie jeszcze daleko
blond może poprostu wyłącz dzwonek i dźwie przy jego numerze i nie reaguj na telefony Powozenia na egzaminie

Witam
Blond Ja myślę ze nie powinnaś zmieniać nr,po prostu lekceważ go i nie odpisuj.Czemu bierzesz dziekankę?Czy nie możesz sobie załatwić tak jak ja(jutro ide na uczelnie to załatwiać) indywidualny tok nauczania,albo indywidualną organizację studiów czyli że umawiasz się i idziesz zaliczać wtedy kiedy możesz i 20 proc musisz byc na zajeciach ja właśnie jutro ide załatwiać sobie ten tryb nauczania.A co do egzaminów moim zdaniem powinnaś podejść i spróbować nic nie tracisz bo na pewno bedą jeszcze jakieś terminy a na kobiety w ciąży troszkę inaczej patrzą.
Zadzwon do lekarza i opowiedz mu o swoim brzuszku, może powie ci przez tel jakie leki masz brać co i jak.
dorota 11 tostow,jakbym tyle zjadła to od razu bym miała 10 kg na plusie, a ty dopiero 9.
justyna przepiękne krzesło.

U mnie weekendzik minął milusio w sobotę pojechaliśmy na pizze z znajomymi i na spacerek, a w niedziele leniuchowaliśmy w łóżku trochę a później wybraliśmy sie na grzybki choć ja więcej odpoczywałam niż zbierałam bo jakoś strasznie mi duszno było.Dziewczyny mówie wam jak mnie piersi swędzą najchętniej to bym sie zadrapała do krwi ,smaruje je już chyba 8 razy dziennie 2 razy kremem a reszte oliwką ale to nic nie daje:( Dziś mam strasznego lenia, spakowałam troszke torbe już do szpitala nie wiem co mnie napadło,nie wiem też dokładnie co mam zabrać i tak miej więcej włożyłam.

Ciril Daj znac bo ty w CZMP co tam trzeba zabrać dla siebie id la bobaska do porodu.I trzymaj sie bo ja w szpitalu to zawsze łapałam doła jak sie nasłuchałam od innych babeczek o nieprzyjemnych rzeczach.

Acha mam problemy z laptopem coś mi nie łączy i czasem nie chce sie właczyć wiec gdybym kiedyś nie pisała dłużej to poprostu nie wytrzymałam i wyżuciłam go przez okno:):p hihi

PPATQA u mnie tez jeszcze daleko do terminu :-( Jakos musimy dac rade
MALAULKA ciesze sie ze sprawa z wozkiem sie wyjasnila i 3 mam kciuki aby szybko doszedl do ciebie ten wozio :-)
GOSIU dlaczego masz dola ?????????Jak masz ochote to my moze cos poradzimy :-)
BLONDI Czarma ma racje z tym telefonem Moze poczekaj z ta zmiana az skoncza ci sie doladowania z miksa i wtedy wezmiesz sobie inny nr tel.Po co masz ponosic dodatkowe koszty ?A jak tam dzis twoj brzuszek ?????????

Mnie jakis dobry czas bolaly te zebra ale strasznie bolaly ale juz przeszlo a mala sie rozruszala bardziej na szczescie :-)

reklama
Do góry