reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Kaka herbatka nic nie daje idz do zielnego po typowe liscie:))

Dostałam same zmielone licie malinw duzej torebce...ponoć można też sobie nasiadówki 20 minutowe robic. Spórbować nie zaszkodzi;-)

Ppatqo dzwonilam do biura obslugi klienta i powiedzieli mi ze oni mogliby zablokowac mi ten jego nr jakbym miala tel na abonament...ale ze mam w mixie to nie moga mimo ze moj tel ma taka funkcje:sorry2::dry:a numeru jeszcze kurcze nie moge zmienic:-(15 doladowan mi do konca zostalo....czyli jakies 3 miesiace u mnie...:-(ale tak mysle czy nie kupic jakiegos startera w simplusie i go uztwac, a tamten odlozyc na jakis czas i doladowywac co miesiac. moze wtedy jak zabaczy ze nie dochodza jego smsy i dodzwonic sie nie moze to pomysli ze zmienilam na zawsze...ale zamotalam znowu:-pco o tym myslicie?zanjomi beda miec moje 2 numery- stary i nowy ale tamten bede tylko uzywac jako zastepczy do wydzwaniania....

Czarna ma rację...mozesz nie odbierac telefonów:tak:

Zrobiłam pranko, posprzątałam i uzupełniłam pamiętnik mamy oczekującej dziecko - czyli wszystkie zaległosci nadrobione:tak:
Poćwiczyłam na piłce i zjadłam rybki w zalewie meksykanskiej hehehe i nawet humorek dopisuje.

Gosiaczku tulę mocno na poprawę humorku:tak:

Wesolutka ja sie pytalam o indywidualny tok ale powiedzieli mi ze indywidualny tok mahja tylko osoby wyjezdzajace na Erasmusa. a te 20 % to i tak o 20 za duzo bo to znaczy ze 3 tygodnie bym musiala chodzic jednak na zajecia a ja nprawde nie mam tu nikogo z kim bym mogla dziecko zoctawic(sa dziadkowie ale niestety schorowani i nie da rady jednak).a na egzaminy oczywiscie ze ide bo nie po to sie na nie uczylam- przynajmniej te 3 na ktore juz sie uczylam.ale na pozniejsze terminy nie moge isc bo 20 przeprowqadzam sie do mamy- 500 km wiec na pozniejsze terminy ktore u nas sa po 5 pazdziernika nie bede mogla przyjechac, no bo przeciez w 38 tygodniu nie bede sama jechac przez cala Polske na egzamin.
gadalam z wujkiem i tak jak myslalam - mam nie panikowac tylko czekac do USG . jesli czuje normalnie dziecko to nic sie dnie dzieje a dziecko uklada sie rornie i uciska mi co nie co wiez mi te nogi moga dretwiec.a on mi na skurcze nic nie bedzie radzil przez tel bo od tego jest moj lekarz a on histiorii ciazy nbie zna dokladnie wiec nie bedzie szkodzil.
z tym tel to zobaczymy w praniu jak to wyjdzie. bo jesli on bedzie sie odzywal raz w tygodniu to przezyje te 3 miesiace, jak zacznie przesadzac to zmienie od razu.
beza u mnie sie tli iskierka(a moze nawet cale ognisko milosci sie pali;-))do mojego bylego owszem, ale to nie ten sam co ojciec dziecka tylko moj narzeczzony z ktorym bylam 3 lata, zareczona i zerwalam z nim dla M:wściekła/y:z ktorym bylam miesiac...wiec do M pale sie ale z nienawisci i to wlasciwie od poczatku prawie:wściekła/y:
ide sie uczyc dalej....a w przerwach dzisiaj piore osikana do granic niemozliwosci przez kota jak sie dzisiaj okazalo poduche na mojej starej sofie.....wydawalo mi sie ze przestal tam sikac, a ja tam nie siadam bo smierdzi wiec dzisiaj chcialam ja wyprac...a tu taki zapach ze :angry:.wiec juz 6 razy ja pralam i dalej smierdzi. chyba musze ja jednak wywalic i to szybko. tylko ze teraz jest mokra:wściekła/y:nawet glupia poduszka przeciwko mnie...:-p

WESOLUTNA moze uderz do CZARNEJ :-)
my tu wszystkie w tej sprawie do Czarnej uderzalysmy ale jak na razie nic sie nie dzieje bo chyba osoba odpowiedzialna za to jest na jakims urlopie:-(i to dosyc dluuugo, bo ja dalej nie mam dostepu mimo ze jestem tu ponad 2 miesiace i zasypuje Was durnymi poematami na temat M...szczegolnie dzisiaj:zawstydzona/y:przy okazji przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ASIU co za glupoty piszesz ?????jak masz ochote to pisz ile chcesz o swoim M
Ciebie chyba jeszcze nie bylo u nas jak ja trulam o swoim M dziewczynom a one dzielnie mnie czytaly Dalej czasem jeszcze truje ale ja was uwielbiam i musze sie z wami dzielic :-)

Kurcze jak mnie te zebra od srodka bola nie umiem oddychac nawet Czasem na chwile przestaje a pozniej zas :-(

reklama
Blond i Minisia...macie suwaczki jeden koło drugiego i się chyba przez to stronka rozjechała:sorry2:
Blon podrzuc Rafałka ciociom z dziekanatu;-)

Do góry