Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaka ja uwazam ze nie powinnas sztywno trzymac sie tego co jest napisane na opakowaniu.Moja tez nie jedla "regulaminowo".To chyba nie jest takie wazne;-)
Justynka kurde jak ja ci zazdroszcze ze jestes taka uparta.Ta dietke tez stosowalam przed moim slubem i dzialala!!!
A ja w związku z tym ze przerwałam karmienie:--
-
-
-
-
-( chce troszku poszalec do konca roku
tzn cole, pierozki na święta itp. A po nowym roku sie wezme za siebie.
Normalnie poszłam do łazienki i odciagnełam troche pokarmu do wanny (bo cyce juz twarde) i tak mi smutno było. Kurde nie wiedziałam ze to takie trudne bedzie i tak to bede przezywac.
. Miło. Na jutro planowałam ryż z warzywami, to akurat parowar się przyda. Jeszcze przymierzam się do maszyny do chleba, bo piekłam już parę razy w piekarniku, ale trochę dużo zamieszania przy tym, a tak do maszyny i gotowe. Ale ze mnie gospodyni się zrobiła 
To chyba te święta mnie tak natchnęły .
. Mamy taki bardzo skuteczny preparat, ale działa doraźnie. Kupiliśmy te tabletki na wilgoć i było lepiej, a teraz znowu
. Pożyczyłam od sąsiadki stację meteo i okazuje się, że mamy 70% wilgotności, a norma chyba 50. Jeszcze w kuchni czy pokoju zrozumiem, bo tam rozstawiam pranie, jak mam dużo, ale u Martyny?! Prawdopodobnie wina tkwi w elewacji, bo my na ostatnim piętrze mieszkamy od szczytu. Zarządca już wie, będziemy się kłócić z wykonawcą jakby co, a mam już w tej kwestii doświadczenie 
:-).teraz problem jak oduczyc od noszenia na rekach???probowalam 2 dni i jest straszny krzyk i zadnych zmian
nie wiem jak mam z tym walczyc.Karmie dalej piersia co 3-2,5h.Amelka to coreczka tatusia,az czasem zastanawiam sie co to bedzie jak bedzie starsza,hehe.Za tydzien przyjezdza moja babcia i przyszla tesciowa,juz sie nie moge doczekaC.Sylwestra spedzimy u znajomych,a babcie z mala
,bo niechce narazie malej niespodzianki
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE I WESOLYCH SWIAT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.