Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzień doberek:-)
my dzis spalismy całą noc:-)
ja dzis zaczynam kopenhaską. mam nadzieje ze sie nie zapomneczasem zapominam ze jestem na diecie i przypominam sobie np w połowie jogurtu
![]()
a ja całkowicie zmieniłam swój sposób żywienia i czuje sie z tym dobrze. robie kopenhaska (nigdy nie stosowałam sztywnych diet) bo chce jeszcze pare kg do świąt zjechać. Mam nadzieje nie nadrobić jojo. Dobrze sie czuje nie jedząc smażonego wcale, 0 soli, mięso pieczone lub gotowane w ziołach, dużo warzyw, woda...itd odpowiada mi taki tryb życia i chciałabym przy nim zostać. Co ważniejsze, to wszytsko mi coraz bardziej smakuje. Nigdy nie sądziłam ze tak polubie surową marchewmyślałąm ze to nie możliwe żeby jeść na przekąskę warzywa z przyjemnością. a jednak. chyba oszalałam
i rozglądam sie za garnkami do gotowania na parze. za pare kilo wezmę sie za mojego męża, oj niech drży
![]()

i sama w koncu pisze
maly mi wlasnie na butelce zasypia.
bo wrzucamy same aniolki a mam pare fotek na ktorych jest uwieczniony Rafalek w akcji
no to ja zaczne;-)
będzie dobrze czasem trzeba taka decyzje podjać tym bardziej ze chyba to było konieczne jak piszesz ze maly teraz jest zupełnie inny
moje na butli wychowane i i nie jest zle Mati to wogole okaz zdrowia baaardzo zadko choruje a baaardzo lagodnie przechodzi a kumpela 1,5 roku karmila piersia i moglaby zamieszkac u lekarza w gabinecie powaznie tydzien w tydzien zwalnia sie z pracy bo dzwonia ze maly chory
TEGO CI ZYCZE;-)
Tak więc jeszcze prowadzę księgowość małej firmy...Cieszę się że Wasze maluszki ładnie rosną i robią ogromne postępy w rozwoju,nie ma nic piękniejszego niż uśmiechnięty maluszek.
Witajcie po dłuższej nieobecności:-)
Najpierw miałam brak netu, potem walczyliśmy z kolkami małego i jak on zasypiał to i ja padałam ze zmęczenia albo sprzątałam,gotowałam,prałam,prasowałam. Od dwóch dni podajemy mu sab simplex i jest dużo lepiej:-). Dalej karmię Kubusia piersią,ładnie przybiera na wadze nasz mały klocek. Ja już ważę mniej niż przed ciążą. Podziwiam Was że macie jeszcze czas na pisanie, ja nieraz nie wiem jak się nazywam. Poza tym piszę pracę mgr, i robię 2 projekty na studia. Poza tym od grudnia wzięłam pracę na zlecenieTak więc jeszcze prowadzę księgowość małej firmy...Cieszę się że Wasze maluszki ładnie rosną i robią ogromne postępy w rozwoju,nie ma nic piękniejszego niż uśmiechnięty maluszek.
Czesc kochane.
Ja was czytam praktycznie codziennie, wiec jestem na bierząco. Nie mam jakos weny na pisanie.
Przeziebiłam się, w niedziele gardło zaczeło bolec, we wtorek zaczeło mi leciec z nosa jak z kranu, nie chciałam małego zarazic, ale dzisiaj niestety tez dostał troche katarek i troche pokasłuje. Jutro mielismy isc na szczepienie, wiec pojde i niech doktor zbada malego, najwyzej szczepienie przełożymy. Mały zasnął przed chwilką, mam nadzieje, ze pospi do rana. W nocy jest cudowny, z reguły spi od 23 do około 6-7 rano, wiec nie mam problemu. Dzisiaj w dzien był marudny przez kaszelek, mam nadzieje, ze w nocy bedzie spokojnie spał.
Ok lece sie umyc i spac, bo sie musze tez wykurowac.
Buziaczki
Postaram sie napisac jutro cos wiecej :-)
Witam
KAKA nie obrazilam sie tylko wczoraj pol dnia bylam z mala i lekarza A pozniej nie mialam czasu bo jak jestem sama to jest czasu mnie A Oliwia wczoraj caly dzien byla taka marudna
MOTYLKU WITAJ
KATE fajnie ze mala zasypia sama juz :-)
Podziwiam was z tymi detami Ja w prawdzie ostatnio prawie nic nie jem wiec waga sama leci ale nie wiem ile nie wazylam sie jeszcze
U nas nocki sa coraz lepsze od kilku dni nie musze malje usypiac godzinami Tylko albo nakarmie ja na spaico wiec nie ma klopotu Albo jak nie spi to karmie ja na lezaco jej sie nigdy nie odbijaPolezy kolo mnie bo teraz spimy rezem Kicham to narazie spie z nia I jak lezy w nocy pomialczy i zasypia :-)