dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MINISIA I ULKA gratki dla coreczek za skonczone 2 miesiace :-)
MADZIU ja odebralam dzis pesel Oliwi i mam 083030 :-)
ASIU napewno Iga sobie poradzi :-)
Wiec tak odebralam Pesel I bylam zapytac o to dofinansowanie do mieszkania I dostalam wiele papierkow do podpisania Ale musi sie tez tam podpisac Wlasciciel budynku i tu juz jest klopot I walsciceil mijego mieszkania a to jest juz wiekszy klopot Bo co my mu powiemy O M i ze nie mamy na mieszkanie Na czynsz dla niego ???????To nas moze wyrzucicc Bo ja tez bym nie chciala takich ludzi co nie wiadomo czy w danym miesiacu zaplaca mi kase czy nie A przeciesz wynajmujac mieszkanie musisz zaplacic i sie do tego zobowiazujesz A nie szukasz jak by tu mniej zaplacic :-(
Kurde co my mu z mama powiemy :-(
U mnie dzis jest wiosna Bylam z mala w sklepie i kupial jej prezent pod choinke SMOCZEK :-)Chcialam jeszcze Grzechotke ale juz kasy nie mialam :-(
A le przynajmniej z nowego smoczka bedzie sie cieszyla Teraz mala spi po spacerze ale pewnie zaraz sie obudzi bo glodna bedzie Ide wstawic pranie a jak mama wroci zajmnie sie mala a ja pozmywam podlogi :-)
MADZIU ja odebralam dzis pesel Oliwi i mam 083030 :-)
ASIU napewno Iga sobie poradzi :-)
Wiec tak odebralam Pesel I bylam zapytac o to dofinansowanie do mieszkania I dostalam wiele papierkow do podpisania Ale musi sie tez tam podpisac Wlasciciel budynku i tu juz jest klopot I walsciceil mijego mieszkania a to jest juz wiekszy klopot Bo co my mu powiemy O M i ze nie mamy na mieszkanie Na czynsz dla niego ???????To nas moze wyrzucicc Bo ja tez bym nie chciala takich ludzi co nie wiadomo czy w danym miesiacu zaplaca mi kase czy nie A przeciesz wynajmujac mieszkanie musisz zaplacic i sie do tego zobowiazujesz A nie szukasz jak by tu mniej zaplacic :-(
Kurde co my mu z mama powiemy :-(
U mnie dzis jest wiosna Bylam z mala w sklepie i kupial jej prezent pod choinke SMOCZEK :-)Chcialam jeszcze Grzechotke ale juz kasy nie mialam :-(
A le przynajmniej z nowego smoczka bedzie sie cieszyla Teraz mala spi po spacerze ale pewnie zaraz sie obudzi bo glodna bedzie Ide wstawic pranie a jak mama wroci zajmnie sie mala a ja pozmywam podlogi :-)
Od rana zabieram sie za sprzatanie ale za kazdym razem chce cos zrobic mlody zaczyna brzeczec, takze chyba kolejny dzien spedzimy w syfie;-)
Mam nadzieje ze pozwoli mi przynajmniej obiad jackowi zrobic, bo juz wczoraj biedny jadl tylko pomidorowke z chlebem.
Ja lubie jak ludzie zachwycaja sie nad stasiem, a w towarzystwie Rafalka to bylo by niemozliwe bo on jest przecudny!!!!!!! Wczoraj pokazywalam zdjecie Jackowi i mowi ze moze sobie takiego malego adoptujemy
my dzisiaj spalismy od 23 do 10 z 2 przerwami:-)wiec super.
) i Rafalka zostawiam z Iga na jakies 4 godziny
wiecie co, ja juz tesknie za nim....boje sie czy sobie Iga poradzi, ale znajac ja bedzie sie tak starac ze wyjdzie jej to lepiej niz mi

Moj M remontuje mieszkanie i tam śpi wiec i tak go niewiduje i jestem sama:-(złapał mnie dziś jakiś dół, chce mi sie płakać, jakaś deprecha mnie łapie. w świeta robimy chrzściny i trzeba sie brac za pożadki a tu malutka nic mi nie spi w dzien chyba ze na spacerze
, potem pojechaliśmy do moich rodziców i tak całe popołudnie zleciało.W między czasie spacerek z Kubciem.