Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kaka ja uwazam ze nie powinnas sztywno trzymac sie tego co jest napisane na opakowaniu.Moja tez nie jedla "regulaminowo".To chyba nie jest takie wazne;-)
Justynka kurde jak ja ci zazdroszcze ze jestes taka uparta.Ta dietke tez stosowalam przed moim slubem i dzialala!!!
A ja w związku z tym ze przerwałam karmienie:--
-
-
-
-
-( chce troszku poszalec do konca roku
tzn cole, pierozki na święta itp. A po nowym roku sie wezme za siebie.
Normalnie poszłam do łazienki i odciagnełam troche pokarmu do wanny (bo cyce juz twarde) i tak mi smutno było. Kurde nie wiedziałam ze to takie trudne bedzie i tak to bede przezywac.
. Miło. Na jutro planowałam ryż z warzywami, to akurat parowar się przyda. Jeszcze przymierzam się do maszyny do chleba, bo piekłam już parę razy w piekarniku, ale trochę dużo zamieszania przy tym, a tak do maszyny i gotowe. Ale ze mnie gospodyni się zrobiła 
To chyba te święta mnie tak natchnęły .
. Mamy taki bardzo skuteczny preparat, ale działa doraźnie. Kupiliśmy te tabletki na wilgoć i było lepiej, a teraz znowu
. Pożyczyłam od sąsiadki stację meteo i okazuje się, że mamy 70% wilgotności, a norma chyba 50. Jeszcze w kuchni czy pokoju zrozumiem, bo tam rozstawiam pranie, jak mam dużo, ale u Martyny?! Prawdopodobnie wina tkwi w elewacji, bo my na ostatnim piętrze mieszkamy od szczytu. Zarządca już wie, będziemy się kłócić z wykonawcą jakby co, a mam już w tej kwestii doświadczenie 
:-).teraz problem jak oduczyc od noszenia na rekach???probowalam 2 dni i jest straszny krzyk i zadnych zmian
nie wiem jak mam z tym walczyc.Karmie dalej piersia co 3-2,5h.Amelka to coreczka tatusia,az czasem zastanawiam sie co to bedzie jak bedzie starsza,hehe.Za tydzien przyjezdza moja babcia i przyszla tesciowa,juz sie nie moge doczekaC.Sylwestra spedzimy u znajomych,a babcie z mala
,bo niechce narazie malej niespodzianki
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE I WESOLYCH SWIAT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU.