Magda az jestem w szoku ze tak go wysypało!!!! buziaki dla Stasia
Patrycja jak szybko wskoczyło tak szybko spadnie
))Ja wiem ze Karmi jak najbardziej mozna
Uśmiałam sie z tego wygryzania marchewki")))
Agamir śliczne zdjęcie!!!! kurde wstaw sobie suwaczek
)
Małaulka aby cholerstwo pusciło i nie bolało juz
Dorotka ja na temat moich dzieci mogłabym wiecznie gadac (pisac) ale ten watek jest dla dzieci pazdziernikowych i niechciałabym zapisywac was o reszcie mijej gromady bo nie wiem jaka by była reakcja.Ale bardzo dziekuje za miłe slowa
Kasia ja tez byłam na zakupach w lidlu własnie po rastopki'))))
Wiola co za dziadostwo oby nic wiecej z tego nie wynikło
(
Anna ale ten twój M uparty moze jak mu zaciazy w krzyzu to znajdzie do ciebie droge
))
Marma fakt Maciezynstwo to piekny okres ale nikt otwarcie nie mówi jak to czasem ciężko jest Tule i moc energii przesyłam
ja pitole
Hej dziewuchy. Kurde M coś majstruje caly czas przy modemie i za ciula nie mogę neta odpalić. Jak się uda na chwilke to cud!! !
A ogólnie to u nas Ok dzis była tak cudna pogoda ze gdyby nie mój zabiegany harmonogram dnia pewnie bym cały czas spacerowała a tak raptem 1,5 h bo obowiązki wzywały
))
Ahhh musze wam coś zdradzić chyba znalazłam sposób na wypadające włosy!!!! Jak narazie widze efekty ze skutkuje mam nadzieje ze i wam pomoze. Pewnie nie jedna o tym słyszała jest to maseczka z Nafty kosmetycznej+olejek rycynowy(koniecznie taka!). Z tyłu na tej buteleczce z nafty jest przepis jak robić(czyli dodajemy żółtka). Ja szczerze trzymam minimum 2 h(na ulotce jest 5-15 min a wiem że i mozna całą noc) dziś trzymałam 4h na łbie
)) ale mało ze o wieleeeeee mnie kłaków gupie to jeszcze jakość włosów jest REWELACYJKA!!!! Nie wiem dokładnie jak długo trzeba ja stosować (mojej bratowej 2 zabiegi wystarczyły) jak narazie 2 razy robiłam ale naprawde polecam!!!!!
dziś bede moze dopiero wieczorkiem wiec spoko loko
Patrycja jak szybko wskoczyło tak szybko spadnie
Uśmiałam sie z tego wygryzania marchewki")))
Agamir śliczne zdjęcie!!!! kurde wstaw sobie suwaczek
Małaulka aby cholerstwo pusciło i nie bolało juz
Dorotka ja na temat moich dzieci mogłabym wiecznie gadac (pisac) ale ten watek jest dla dzieci pazdziernikowych i niechciałabym zapisywac was o reszcie mijej gromady bo nie wiem jaka by była reakcja.Ale bardzo dziekuje za miłe slowa
bardzo madrze napisanePOWIEDZIALAM ZE OK NIECH SIE LECZY DLA SIEBIE SAMEGO I DLA OLIWI ABY KIEDYS NIE MIALA TAKIEGO SAMEGO KONTAKTU Z OJCEM SWOIM PRZEZ ALKOHOL JAKI JA MAM ZE SWOIM
Kasia ja tez byłam na zakupach w lidlu własnie po rastopki'))))
Wiola co za dziadostwo oby nic wiecej z tego nie wynikło
Anna ale ten twój M uparty moze jak mu zaciazy w krzyzu to znajdzie do ciebie droge
Marma fakt Maciezynstwo to piekny okres ale nikt otwarcie nie mówi jak to czasem ciężko jest Tule i moc energii przesyłam
ja pitole
Hej dziewuchy. Kurde M coś majstruje caly czas przy modemie i za ciula nie mogę neta odpalić. Jak się uda na chwilke to cud!! !
A ogólnie to u nas Ok dzis była tak cudna pogoda ze gdyby nie mój zabiegany harmonogram dnia pewnie bym cały czas spacerowała a tak raptem 1,5 h bo obowiązki wzywały
Ahhh musze wam coś zdradzić chyba znalazłam sposób na wypadające włosy!!!! Jak narazie widze efekty ze skutkuje mam nadzieje ze i wam pomoze. Pewnie nie jedna o tym słyszała jest to maseczka z Nafty kosmetycznej+olejek rycynowy(koniecznie taka!). Z tyłu na tej buteleczce z nafty jest przepis jak robić(czyli dodajemy żółtka). Ja szczerze trzymam minimum 2 h(na ulotce jest 5-15 min a wiem że i mozna całą noc) dziś trzymałam 4h na łbie
dziś bede moze dopiero wieczorkiem wiec spoko loko
Moja wczoraj "pochwaliła się" znajomością rozszerzania diety u maluszków, bo powiedziałam o jabłku, a ona o zupki pyta
i recytuje, po czwartym jarzynowa, po piątym na masełku, po szóstym z mięskiem ;-) U niej to jest zawsze tak, np powiemy, że Bartek już siedzi, a ona odpowie "o to już niedługo będzie wstawał" zacznie wstawać, a jej reakcja będzie "o już zaraz będzie chodził" 
jesteście dziś moją lekturą na noc, więc zadanie domowe odrobię jak wskoczę do łóżka:-)
.
.
. 

.
mój M w pracy a jak wroci to zwala sie goscie