reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Wiolu och zazdroszczę troszkę tych zabaw ostatkowych ... ja niestety w związku z żałobą nie mogłam.
.
Magdziunia a jakież tam ostatki, brat przyjechał z kobitą i wypiłyśmy winczacho, a dziś kac gigant :baffled:;-)

Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode

JEJKU DOWIEDZIALAM SIE TERAZ ZE KOLZANKA JEST W CIAZY(czyt.zona od chrzestnego Oliwi )
MAJA JUZ SYNKA W STYCZNIU TERAZ SKONCZYL ROCZEK JEJKU ALE SIE CIESZE I MODLE SIE ABY BYLO OK
Dorotka alkohol rozwiązuje język ;-):-p:-p, a dla koleżanki gratulację i powodzenia!!

Nie kupuj sznurka. Myślę, że więcej prania nie przybędzie:rofl2:
:-D:-D:-D dobre, dobre.
Czarna, będzie dobrze, po ciązy organizm musi "się uspokoić" stąd pewnie "przesunięcia".:tak::tak:.

Patrycja zdróweczka dla Kamisia.

Miniś oj współczuję, dzień powszedni miesza się z niedzielą. Wady i zalety pracy zmianowej :sorry2::sorry2:

My już po imieninkach, zawieźliśmy dziadkowi fotografie Szymcia z chrztu w pięknych rameczkach i dziadek wniebowzięty :-D przynajmniej już się nie muszę głowić jakie prezenty kupować ;-):-p.

Mały śpi, a ja może tv pooglądam.

reklama
Kaka to "modlitwa zaby"??

My juz po kolacji, zosia przygotowana na jutro do przedszkola a my zaraz z jackowatym ranczo bedziemy ogladac;-):tak:Maly zaraz sie obudzi, a marudny dzisiaj jak nigdy i moze to dziwnie i wrednie zabrzmi ale mam go juz na dzisiaj dosc....buuuu ale matka ze mnie...;-)

Jak dla mnie to nie zabrzmialo to dziwnie ani wrednie.
Oli jest zazwyczaj grzeczna a jak ma od czasu do czasu gorsze dni to Mam tak samo :baffled:Milego filmowania sie Aha i juz mialam dawno napisac ze fajnie nazywasz swojego M JACKOWATYM :-D

EVELAJNA ze tak zapytam Andy to twoj M ?Ma fajne i nie polskie imie :-pJakiego pochodzenia on jest ????
MINISIA i jak wizyta gosci ? Fajnie ze juz sie odnalazlas w pracy i umiesz sie pieknie zorganizowac :tak:
CZARNA I MINISIA co wy macie z tym ZBIERANIEM NA.........:-( ??????????zADNA NA NIC ZBIERAC NIE BEDZIE MUSIALA NO CHYBA ZE NA SPIRALE:-p

MADZIU wiesz ja sie teraz modle za ta ciaze kolezanki bo sama wiesz jak to czasem z tymi ciazami jest :-(

MOLI to milej lektury na BB
PATI oj biedny maly Zdrowia zycze :tak:

Oli zasnela ale zaczela plakac Ze tez ona nie umie usnac i spac Nocki glownie mamy z kilkoma wstawaniami Czasem zdazaja sie zadziej al w dzien Oli nie jest zla :-DNie moge narzekac grzeczne mam dziecko No czasem da w kosc :rofl2:

ASIU pamietaj Facet to tylko Facet:sorry2:Oni chyba sami siebie nie rozumieja :-p

buziaczki!
nie mam czasu zajrzeć na dłużej, tylko wpadam się przywitać - niedawno wrociłyśmy po weekendzie u mamy, może poźniej dam rade się odezwać jak się ogarnę trochę, bo Marika śpi od 20.00, a M. wysłany po zakupy i Karmi.

MADZIU wiesz ja sie teraz modle za ta ciaze kolezanki bo sama wiesz jak to czasem z tymi ciazami jest :-(
Taak, ostatnio dowiedziałam się, że moja koleżanka ze studiów jest w ciązy, strasznie jej kibicowałam, bo dziewczyna ma ciężkie życie i ciąża to najlepsze co ją ostatnio spotkało, no i parę dni temu mam telefon, że już po ptokach. Bosshhhh.......
Dlatego następne dziecko mogę mieć (choć nie od razu), ale ten stres w ciąży jest okrrrrrropny!

Wiola, prezent w postaci najnowszego zdjęcia wnusi, prawnusi, jest zawsze tym wymarzonym:-D

No, Jackowaty - dobre to, dobre:-)
Dorotko Andy czyli Andrzej. Mąż do pięciu lat. Polak i rzeszowiak jako i ja. Sam zainteresowany krzyczy z kuchni, że jest grekiem. Chciałby...:rofl2:

A Tuśka zasypia tak samo jak Oli- po około pół godziny wrzask i trzeba lulać od nowa, a o nocnych ekscesach to mogłabym pisać i pisać... Myślę, Dorotko, że przetrwamy:-)

Taak, ostatnio dowiedziałam się, że moja koleżanka ze studiów jest w ciązy, strasznie jej kibicowałam, bo dziewczyna ma ciężkie życie i ciąża to najlepsze co ją ostatnio spotkało, no i parę dni temu mam telefon, że już po ptokach. Bosshhhh.......
Dlatego następne dziecko mogę mieć (choć nie od razu), ale ten stres w ciąży jest okrrrrrropny!

To straszne i nie sparwiedliwe:-(Wez mi nawet tego stresu w ciazy nie wpominaj To byl jeden z najbardziej stresujachych chwil w moim zyciu Codziennie drzalam o to aby donosic I powiem szczerze ze jeszcze nawet przed porodem mialam glupie mysli ze podczas porodu moze sie cos zlego stac :-(A KYSZ ZLYM MYSLOM :crazy:

Wiola, prezent w postaci najnowszego zdjęcia wnusi, prawnusi, jest zawsze tym wymarzonym:-D

No, Jackowaty - dobre to, dobre:-)
Dorotko Andy czyli Andrzej. Mąż do pięciu lat. Polak i rzeszowiak jako i ja. Sam zainteresowany krzyczy z kuchni, że jest grekiem. Chciałby...:rofl2:

A Tuśka zasypia tak samo jak Oli- po około pół godziny wrzask i trzeba lulać od nowa, a o nocnych ekscesach to mogłabym pisać i pisać... Myślę, Dorotko, że przetrwamy:-)

EVELAJNA my dwa ZOMBI BEZKAWOWE:tak:
I TUSKA I OLI drecza mamy swoim placzem gdy juz powinny smacznie spac :-pWlasnie Oli obudzila sie i ryczy w nieboglosy Biedna :-(

Teraz jest z G jejku jaki ten jej placz jest smutny

Z tym Andrzejem to dobre :-p

Oj lepiej nie wspominać tych stresów. Brrrr.:baffled:

Jakoś tak nam się utarło, że wołam na M Andy albo Jędrula.

Tuśka rozrabia, ale jeszcze przed kąpaniem. My dopiero obiadokolacjować będziemy:tak: Serwisowanie łysola (Magdziunia, bo ona jako kolano!:-)) zaraz po papu.

Znikam więc.

Jezu dziewczyny to bylo okropne :-(
Oliwia zaczela tak plakac Lzy jak grochy i az sie z placzu zanosila Nawet moja mama przyszla do pokoju bo ona tak krzyczala Mowie wam masakra A ja PLAKALAM RAZEM Z NIA :-(
G zaczal masowac jej brzuszek i juz placz byl ciut inny I wlozylismy jej termomert do tylka i odrazu zrobila kupe A teraz juz zadowolona krzyczy :tak:
Musial ja bolec brzuch a o czym PEWNIE PO BROKULACH :-(

reklama
Wesolutka - trzymaj się kochana!! !!

Aniaa to jest celowe- GDZIEŚ POLAZŁA? WRAAACAAJ!!:rofl2: NUUDZĘ SIĘ.
Młej imprezki.:tak:

Evelajna - ha ha ha!! dobre!! dokładnie tak to wygląda !! Mały też dokazuje ostatnio...w nocy na szczęście jest OK, ale w dzień czasami katastrofa ...

A ja zmęczona po wczorajszej imprezce... M musiał wyjechać w delegacje, jutro wieczorkiem wraca... Imprezka wczorajsza super!! o 4-ej wrócilismy zmęczeni baaaaardzo.. hehe..główne danie to była... kaczka po wegańsku!! Oboje sa wegetarianami, więc mięsa w ogóle nie było.. ale muszę przyznać, że ta sojowa kaczka smakowała jak mięso i część osób nie wiedząc że to soja, myślało że mięso...
W trakcie imprezy musiałam pójść do toalety i wylać do kranu trochę mleczka, bo miałam wrażenie, że piersi mi zaraz eksploduja !!

Jedyny problem był z Małym.... rodzice z nim zostali i mieli trohę problemów, gdyż Szymek za nic nie chciał butli :-( wrzeszczał, pluł, krztusił się, ale nie chciał pić... a nawet jak w końcu zaczął, to i tak co chwilę przerywał płaczem.....

Do góry