reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

A ja wałsnie miałam rozmowe z wielkim uchem:szok::szok::szok::szok:
Hmmm ... zastanawiające .... albo ciąża ... albo co pani zjadła?

Witam na pokładzie zalana i szczęśliwa:-p:-p:-p:-p:-p
Gratki.

Madziu rolki fajna sprawa i Zosi napewno się będą podobać :-D.

Justynko i Madziu - ja zawzięłam się i zrzucę te 20kg - nie ma co.
Wzrost 172cm, 85kg a prawidłowo powinno być 65-67kg (w takiej najlepiej się czuję).

No właśnie a jak to jest z @ bo ja nadal nie mam i to pewnie przez karmienie piersią.
Od dziś biorę Azalię i ciekawi mnie czy pojawi się czy nie?
Jedna wielka niewiadoma - czekać trza i tyle.

reklama
Magda swietne rolki!!!!
Kaka czyzby czyzyk?????????:-p
Magdziunia przy tych tabletkach mozesz tez nie miec bo je sie bierze non stop

No tak ... masz rację Czarna.

Kaka to po bułkach może Ciebie zmuliło tak.
Ja ostatnio rano wstałam i wypiłam ciut wody, którą mam przy łóżku z butli.
Matko kochana pędziłam do łazienki - ale skończyło się na beknięciach kilku.

Dobra zmykam na spacerek i do apteki po ten lek do gina.
Do później ... papapa.

ANNA pogadajcie na spokojnie, bo taka cisza to do niczego nie prowadzi
MINISIA ale Ty boja jeśli chodzi o M; fajnie, że w pracy ok.
JUSTYNKA podziwiam Twoją desperację
MAGDZIUNIA ja to się chyba nigdy nie zmobilizuje sama do ćwiczeń… aż mi głupio przy Was; u mnie też @ nadal nie ma
MAGDA uśmiałam się z tego siusiaka; moja mama stosowała co jakiś czas ta dietę, niestety szybko jest efekt jo-jo; fajne rolki!!!!!!
KAKA mi tez tylko co chwilę w głowie coś słodkiego, jak nigdy
CZARNA uffff

My po śnaidanku, Marika się bawi i czekamy na babcię. Potem na rehabilitację i do moich rodziców na obiad. Jutro urodziny M. - już się nie mogę doczekać, żeby go wyściskać.

Madziu zapomniałam napisać, że stosowałam 2 razy tą dietę kopenhaską i miałam dość.
Za pierwszym razem ślicznie zjechało 10 kg.
A za drugim to w 5 dni 8 kg ale jak zemdlałam to powiedziałam dość.
No i tyle z tą dietą miałam doczynienia.
A przecież wody dużo piłam - więc nie wiem czemu to omdlenie było.

Kate fajny dzionek się zapowiada.

Dobra ja już uciekam, bo jak tak dalej pójdzie to na spacerek nie wybędziemy a obiadek jakiś trzeba zrobić tylko w lodówce pusto.

Do później

Dorotka a fajny sąsiad;), o przypomniałaś mi o książkach, już od 2 tyg rzadnej nie dorwałam, ale musze kumpele popytać i może ma coś nowego, bo moje zakupy książkowe przeszły ostatnio na bajki
Anna udanej rozmowy
justynko a moge ci sprzedać moje kilosy bo tak dobrze ci idzie, jejku jak ty to robisz kobitko, 30 kg to ty teraz chyba jak patyk jesteś:)
magdziunia udanego spacerku i cwiczeń, ja kazałam M pochować słodycze, ale czasami prosze zeby mi coś przyniusł bo nie moge bez nich
Magdasf wczesnie się uczą anatomi:)
kaka bo faceci tak mają, czyżby, czyżby:):)
czarna o gratki

A ja jestem bez głosu, tak mi gardło daje. Nocka koszmarna mały spał ładnie ąż do karmienia dziś obudził go kaszel o 3, cyckał wolno, ale cyckał, i koło 4 taki kaszel go złapała ze wszystko zwrócił, przebraliśmy przemyliśmuy, ale się rozbudził, po 5 usnął, biedny Kamiś- jak nie kaszel to nosek zapchany go budzi. Ja tak jak on, też nie mam temperatury, ale nos, gardło i kaszel.
Ja teraz nie ćwicze bo siły nie mam, Kamiś teraz śpi po cycusiu. Jejku udaje mi się go tylko na spiocha karmić tak go gardziołko boli.
Ja stanełam na 59,8-60,5 ostatnio, chce zejść do 54-55 bo ja ztych niskich 165 i sprawdzałam tyle ważyłam w połowie ciąży:) U mnie nie mogą być slodycze w domu bo je sprzątam jak odkurzać więc M chowa w aucie:). a ja i tak kombinuje to zrobie gofry, to ciasto, to karpatke tak mi się chce.

no witaj CZARNA:-)
dziewczyny to wy wysoookie jesteście!! i oj niestety mam co do zrzucania, mój wzrost to 168 a waga ...... pip
PATRYCJA a próbowałas na to gardło syrop z cebuli??

ja własnie wcinam twarożek z pomidorem i szczypiorem i "nastawiam sie" na tą moją góre prasowania, nawet nie góre, ba, cały kantorek. nie miałam ostatnio kompletnie czasu na to a piore tez ostatnio coś częściej.

justynka chyba przez karmienie odpada???, jejku widziałam zdjęcie nie wpedzaj mnie w kompleksy

reklama
Do góry