jeju a ja zaczynam panikowac dopiero 10 mam dostac @ ale cos dzis latam siusiu podejrzanie czesto i dopiero teraz wieczorem zdalam sobie sprawe ze moze to jakis objaw poza tym mam ostry mocz a to tez moze byc objaw w zyciu testu nie zrobie bo umre na zawal nim zobacze wynik boze jak ja sie boje az wyc mi sie chce mowie wam nie wiem co bym zrobila gdyby zaszla w ciaze jakas panika zaczyna mnie ogarniac:-
-
-
-
-
-(
reklama
Minisia ja to ostatnio przechodziłam

ze nawet z nerwów po dymka siegnełam

i teraz mam spiralke i juz 9 dni @

A jak zrobiłam test łapy mi sie trzesły jak alkoholikowi i jeszcze na drugi dzien wyciagałam ze smietnika by sprawdzic czy faktycznie tylko jedna krecha

ze nawet z nerwów po dymka siegnełam

i teraz mam spiralke i juz 9 dni @

A jak zrobiłam test łapy mi sie trzesły jak alkoholikowi i jeszcze na drugi dzien wyciagałam ze smietnika by sprawdzic czy faktycznie tylko jedna krecha

wanilia79
Entuzjast(k)a
Cześć
kolejny zabiegany dzień, może w weekend znajdę czas, aby dokładniej poczytać co się u Was dzieję.
My dziś po rehabilitacji, mały marudził strasznie i nie wiem o co chodzi, chyba jutro jeszcze z nim do lekarza pójdę. Zębali nie widać, za to dzisiaj mieliśmy zieloną kupę ze śluzem
.
Wpadłam też do pracy i od razu zadymę zrobiłam, bo informatyk dorwał mi się do komputera i wszystko pousuwał nawet pocztę, a muszę wypełnić jakiś wniosek na ubezpieczenie życiowe. Tyle...
Dorota Ty tak nie wietrz Oli, bo na antybiotyku to chyba nie mozna.
Magdziunia Powodzenia jutro!!!!
Minisia okna pomyłaś??? ale masz powera kobito, i nie schizuj, dostaniesz @ na pewno!
kolejny zabiegany dzień, może w weekend znajdę czas, aby dokładniej poczytać co się u Was dzieję.
My dziś po rehabilitacji, mały marudził strasznie i nie wiem o co chodzi, chyba jutro jeszcze z nim do lekarza pójdę. Zębali nie widać, za to dzisiaj mieliśmy zieloną kupę ze śluzem
. Wpadłam też do pracy i od razu zadymę zrobiłam, bo informatyk dorwał mi się do komputera i wszystko pousuwał nawet pocztę, a muszę wypełnić jakiś wniosek na ubezpieczenie życiowe. Tyle...
Dorota Ty tak nie wietrz Oli, bo na antybiotyku to chyba nie mozna.
Magdziunia Powodzenia jutro!!!!
Minisia okna pomyłaś??? ale masz powera kobito, i nie schizuj, dostaniesz @ na pewno!
J
justyneczka
Gość

teraz Lili
no więc siedzę i czuwam, do rana chyba. boję się kłaść. Laurze przechodzi, dziś było lepiej niż wczoraj choć apetytu nie ma ale najważniejsze nie wymiotuje nie gorączkuje, jedzie na kubusiu wodzie i kiślu ale bladziutka jeszcze jest. Liliana wydaje mi się że gorzej będzie to przechodzić
Ostatni posiłek jakiego nie zwróciła to obiad który jadła ok 14 a cała reszta out k. 19 i potem co chwile ale strasznie, widać że duzo sił ją kosztują te wymioty a kupsko 4x w ostatnich godzinach. Zmęczona jest okrutnie, zasypia co chwile i sie budzi po kilku minutach bo ma odruchy wymiotne ale juz nie ma czym. pół godz temu wypiła cała butelke wody choć nie chciała na początku i jeszcze nie zwróciła. Śpi w tej chwili no i czekam co sie dalej wydarzy. Powiedzcie mi, czy rano jak nie będzie gorączki moge dac mleko jak będzie głodna? a jak będzie miec gorączke to co ja tej kruszynie moge dać qurcze, bo przecież będzie odczuwać głód... W necie wyczytałam że można dawać gotowaną marchew, jabłko no ale tak od rana? Jak pomyślę o lekarzu tutaj to mnie aż telepie; wyśle nas z paracetamolem do domu k....a moge sie założyć. U nas w domu nigdy nie było jelitówki więc pojęcie też mam tylko z netu. Masakra.
J
justyneczka
Gość
skojarzyłam że marchew ma właściwości zapierające; wyczytałam w necie że babeczki robiły dzieciom marchiankę z ryżem który tez ma takie wlłaściwości więc mogłabym z kleikiem ryżowym zrobić. no i jeszcze wyczytałam że jak u dwu latka który ma pierwszy raz jelitówke może być 3 dniowa to u maluszków może trwać nawet 2 tygodnie
o i jeszcze że są czopki przeciwwymiotne (nie miałam pojęcia że cos takiego jest) i ze nie podaje sie mleka butelkowego
no żeby dziecko się nie odwodniło to wiem,elektrolity, dla większych dzieci cola rozgazowana.
maatko oczy mi sie zamykają, Lili zaczyna się kręcić....zaraz usne na siedząco.

o i jeszcze że są czopki przeciwwymiotne (nie miałam pojęcia że cos takiego jest) i ze nie podaje sie mleka butelkowego

no żeby dziecko się nie odwodniło to wiem,elektrolity, dla większych dzieci cola rozgazowana.
maatko oczy mi sie zamykają, Lili zaczyna się kręcić....zaraz usne na siedząco.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZESC DZIEWCZYNKI u mnie noc do D...
Oli jak zwykle zasnela bez problemu o 20 ja sie polozylam okolo 22 i od 22 do 23,30 wstawalam do niej 3 razy
G tez przychodzil ale mnie juz wtedy takie nerwy przez Nia wziely az mnie glowa rozbolala.
O tej 23,30 G juz spal A mnie nie chailo sie go budzic wiec bylam przy niej sama Zasnela przed 24 i spala do 3 i to byly jedyne 3 godziny normalnie przespane dzis w nocy
Przed 3 obudzilam juz G i on przyszedl do sypialni a ja poszlam tam gdzie on spi I spalam jakies 2 godziny ale jakos nie umialam tam spac
Od 6 jestem juz na nogach A od tej 3 do 6 Oli tez miala juz przerwe w spaniu Ja spiac w dugim pokoju slyszalam ja i tak czy tak 
Ona od 6 lezy sama w lozeczku i spiewa do siebie tak glosno ze w calym mieszkaniu ja slychac Mnie glowa nap.......
Mowie wam masakra sa te noce ostatnie Nie wiem czy to przez ta jej chorobe 
Lece was poczytac

Oli jak zwykle zasnela bez problemu o 20 ja sie polozylam okolo 22 i od 22 do 23,30 wstawalam do niej 3 razy

G tez przychodzil ale mnie juz wtedy takie nerwy przez Nia wziely az mnie glowa rozbolala.
O tej 23,30 G juz spal A mnie nie chailo sie go budzic wiec bylam przy niej sama Zasnela przed 24 i spala do 3 i to byly jedyne 3 godziny normalnie przespane dzis w nocy

Przed 3 obudzilam juz G i on przyszedl do sypialni a ja poszlam tam gdzie on spi I spalam jakies 2 godziny ale jakos nie umialam tam spac
Od 6 jestem juz na nogach A od tej 3 do 6 Oli tez miala juz przerwe w spaniu Ja spiac w dugim pokoju slyszalam ja i tak czy tak 
Ona od 6 lezy sama w lozeczku i spiewa do siebie tak glosno ze w calym mieszkaniu ja slychac Mnie glowa nap.......
Mowie wam masakra sa te noce ostatnie Nie wiem czy to przez ta jej chorobe 
Lece was poczytac
J
justyneczka
Gość
CZESC DOROTA ja też nie śpie, no pospałam moze pół godziny do godziny max
Lili na szczęście wody nie zwróciła choć budziła sie i chciało jej się wymiotować a jednocześnie kupe waliła, blada jest jak cień aż strach patrzeć. dopiero 6 jest, pierwsza apteka pewnie od 8 czynna. Robson ma podjechac do osrodka zdr, ciekawe czy nas dzis przyjmą.... ide zrobić kawe bo umieram
Lili na szczęście wody nie zwróciła choć budziła sie i chciało jej się wymiotować a jednocześnie kupe waliła, blada jest jak cień aż strach patrzeć. dopiero 6 jest, pierwsza apteka pewnie od 8 czynna. Robson ma podjechac do osrodka zdr, ciekawe czy nas dzis przyjmą.... ide zrobić kawe bo umieram
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA ja tez chyba zaczne nie jadac nic po 18 :-)
MINSIA dzieki I widze ze nawet wielkimi literami staralas mi sie to wytlumaczyc ale ja i tak jestem tepa i zaznaczam na ten + ale nie wiem jaka odpowiedz mam zaznaczyc?
Jak zejde nizej to pisze ze mam kliknac w szybka odpowiedz z powyzszego posta Wioec naciskam na ODP i nie ma tych nawiasow itp Umiem niestety jedno zacytowac :-( Wiem glab ze mnie i tyle :-(
KATE fajny dzien mialas u rodzicow Nie obejzysz sie i M juz wroci :-)
MARMA no to mielj imprezy zycze :-)
JUSTYNKA jak dzis Corunia sie czuje i jak twoj humorek ?
MINSIA dzieki I widze ze nawet wielkimi literami staralas mi sie to wytlumaczyc ale ja i tak jestem tepa i zaznaczam na ten + ale nie wiem jaka odpowiedz mam zaznaczyc?
Jak zejde nizej to pisze ze mam kliknac w szybka odpowiedz z powyzszego posta Wioec naciskam na ODP i nie ma tych nawiasow itp Umiem niestety jedno zacytowac :-( Wiem glab ze mnie i tyle :-(
KATE fajny dzien mialas u rodzicow Nie obejzysz sie i M juz wroci :-)
MARMA no to mielj imprezy zycze :-)
JUSTYNKA jak dzis Corunia sie czuje i jak twoj humorek ?
Podziel się:
tymbardziej ze M nie chce juz słyszec o gumkach