reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

No widzisz a ja dzis byłam na ryneczku chyba jutro albo jeszcze dzis sie przejde;-)
pokaż fotke Bo jutro bratowa ma pogrzeb a potem idzie do roboty wiec bede jej smyka pilnować więc chyba nie dam rady:rofl2:
A na ryneczku stała dziewczyna z różnymi ciuchami i tam kupiłam dwie bluzeczki (po 5 zł):-D:-D:-D
o takie:

Załączniki

• DSC07189.jpg
    DSC07189.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Witam mamuski!! nie moglam do was zagladac bo net mi nawala i nadal jest zle ale dzis udalo mi sie odpisac i poczytac kilka postow, zaraz bede dalej starala sie nadrobic zaleglosci

Ja po nockach teraz dwa dni wolne, malutka spi a 11 marca skonczyla 5 m-cy !! jak ten czas leci :)

Dorotko tak mi przykro :( nie rozumiem tej sedziny ale moge tylko cie pocieszyc ze jesli wytrwasz w tym przekonaniu i G sie wyprowadzi to za pol roku znow zloz papiery i masz juz wtedy wiecej na swoje przeciagniete a wtedy napewno sie uda!!!:tak:

Evelajna i ja prasuje |M co musze bo on mi nawet jego np t-shirtow nie pozwala prasowac ale ja czasem i tak ukradkiem prasuje:-pchoc lenia mam na maxa hehe

narazie tyle wiem reszte zaraz doczytam JESZCZE RAZ SIE WITAM steskniona jak diabli :-D:-D:-D

No witaj Minisia czy przypadkiem w poniedziałek nie świetowałas??????:-p
My tez tu stesknione za toba:tak: i gratki @ moja w końcu sie skonczyła:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dorotka śliczne zdjęcie w opise zaraz lece swoje zmienic ;-)tzn Werki

Kaka :-:)-:)-(

Co do tych historii to mi sie przypominaja historyjki z BRAWA z czasow szkolnych co ktos w redakcji wymyslal aby nastolatki"zielone"kupowaly i czytaly z wypiekami na twarzy "moj pierwszy raz" itp. hehe ja mysle ze ktos znow sie zabawia na forum i te posty sa fikcja nie biore ich powaznie;-):tak:
W poniedzialek nie :no: teraz mysle z jakiej okazji:zawstydzona/y:

Do góry