Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Evelajna dobreKaka, cieszę się.
Pielucha zmieniona, wygłupy zaliczone, mykamy papu i może ten spacerek, bo słoneczko nakira, aż miło:-)
Chusta fajna sprawaAle doradzam taką solidnie zakładaną na plecach np. na krzyż, bo moja tylko jedną łopatkę obejmuje i na dłuższe eskapady nie bardzo się nadaje.
Nie wiem co mojemu dziecku odbija- mruży oczy i wali się lewą pięścią po łbie aż huczy![]()
Szymek ostatnio jak dostaje butle zasłania ocy rączkami i tak pije mleko
nie mam pojęcia o co mu chodzi!

w połowie kwietnia;-)To kiedy lecicie bo chyba nie doczytalam![]()
kuruj się!! zamów u męża rosołek;-)Cześć dziewczyny. Ostatnio nic nie pisze bo totalnie się rozłożyłam i z łóżka się nie ruszam. Jak dojdę do siebie to napisze co i jak.
bez pralki masakra, jak przyjechałam do UK to 2 miechy prałam w rękachJa wczoraj mialam zapierdziel, zrobilam w koncu porzadek z zabawkami zocy, 2 wory z zabawkami ida do przedszkola a 3 na smietnik, tzn oficjalna wersja to ida do piwnicy bo smrodziuch nie chce zadnej wyrzucicDzisiaj wielkie sprzatanie, jutro moi rodziceprzyjezdzaja i zostaja na tydzien, oj jak ja sie juz doczekac nie moge!!!!!!!!!wczoraj rozmrozilam lodowke, musze ja zaraz umyc, dobrze ze w zamrazalce nic nie ma bo znajac moja matke przywiezie jedzenia na miesiac
![]()
Troche sie boje konfrontacji w sobote jej i mojej tesciowej , bo ostatnio tesciowa powiedziala ze moja matka pomaga tylko mojemu bratu i mojej siostrze...Fakt ze moj tata zrobil caly remont mojemu bratu, a mama jezdzi do kwiaciarni mojej siostry ale inaczej im pomoc nie moga, gdybysmy mieszkali blizej tez by nam pomogli, a tak widzimy sie raz na 2 miesiace...U nas pralka zepsuta juz 9 dzien, jutro facet ma ja zrobic, a zaraz braknie mi czystych ubran dla dzieciokow;-)I jak nazlosc mlody albo sie zsika przy przebieraniu ze caly mokry, albo sobie zygnie ze musze go z 4 razy przebierac![]()

warto wziąść poprawkę na to co "ludzie gadają"To raczej nie to.
Opowieści zasłyszane po rodzinie.
Wybrała się owa Pani z Kuzynem do dziewczyny swojego szwagra. Ponoc obcesowo i z wyrazem zezaprobaty skomentowała umeblowanie mieszkania- tak prz właścicielce
Z wyższością deklarowała, ze ma najpiękniejszą a co najważniejszą najdrozszą suknię ślubną w całej okolicy Ze szczególnym naciskiem na najdroższą...itp, itd.
Do mnie jeszcze nic nie miała. Dlatego daje jej szanse. Choć mam trochę stresa;-) Pół mieskzania jeszcze nie wyremontowane hehehe, w kilku miejscas goły tynk...ale co tam.
gratuluję 5-tki:-); ja wózeczek już tez opyliłamA ja mam super humorek bo sprzedałam moj wozek , tzn jeszcze 2 dni do konca licytacji ale juz sie licytuja i cena wywolawcza juz jest wyzsza niz ta, ktora zaplacilismy za niego, wiec nie dosc ze uzywany to jeszcze na nim zarobie
A my dzis 5 miesiecy konczymy!!!!!!!!!!!
Troche sie dzis drzemka poranna poprzestawiala i dopiero teraz zasypia wiec trzeba jakis obiadek upichcic...
Buzka....![]()

każdy sobie rzepkę skrobie;-)Hej dziewczynki:-)
Widze że wczoraj gorące rozmowy o odchudzaniu do samego wieczorka były, aqle chyba dziś już was to nie będzie tak absorbować trzeba dbać om siebie i o swój wyglad to jasne;-)
uważaj na siebie, to nie żarty, może spróbuj sobie zorganizować jakąś pomoc przy dziecku.Cześć dziewczyny. No ja zaczęłam w miarę kontaktować. Wczoraj 2 razy zemdlałam. Normalnie nawet po porodzie nie byłam tak słaba.... Potworniasty dalej świruje w nocy ale jest już lepiej. W nocy zjadł tylko jedną butle mleka a nie jak poprzedniej 3. No ale przez cały dzień był na sztucznym.Jutro spróbuję już odstawić antybiotyk żeby Potworniastego z powrotem przystawić do piersi. Przez te 3 dni zauważyłam że bardzo spadła mi laktacja, to pewnie przez to osłabienie.
jedni chcą a nie mogą, inni mają a nie chcą i krzywdzą, dziwne to wszystkomALENKA ODPISALAM IM FAKTYCZNIE GLUPIO NAKRECONE. SZOK . JA MIALAM PROBLEM BO OKAZALO SIE ZE MAM MACICE JEDNOROZNA I ZAJSCIE NATURALNIE W CIAZE JEST ZNIKOME ALE JAKOS SIE UDAŁO ALE DOPIERO JAK TRAFILAM DO STAREGO PROFESORA. W KLINICE LECZENIA NIEPODŁONOSCI MOWILI ZE TYLKO IN VITRO A OKAZALO SIE ZE ZASZŁAM NORMALNIE A CZY BEDZIE 2 NIE WIEM . NIE CHCE ZNOWU LECZENIA
wspójczuje ojcu, aż mi ciary przeszły...Dzien doberek, u nas za oknem snieg...duuuuuzo snieguJak w nocy wstalam robic mlodemu mleko to w szoku bylam, bo wczoraj slonko tak swiecilo i bylo tak cieplo ze balkon mialam otwarty.CHociaz w sumie jeszcze zima, oby tylko do 21;-):-)
Dzisiaj moi rodzice przyjezdzaja, a malo brakowalo a nie dotarli by do nas. Przed wczoraj na jakies mszynie do ciecia drewna moj ojciec obciol sobie troche dwa paluchy, na szczescie pozszywali i pozwolili jechac...Juz kiedys sobie tak samo zrobil tylko w prawej rece a tym razem sobie wyrownal w drugiej:-) Nawet na pogotowie nie chcial jechac bo sie bal, bo mdleje nawet przy pobieraniu krwiTaki kawal chlopa, taki fifa rafa a taki mieczak (zartuje);-):-)
Maly wlasnie sobie drzemie ja musze umyc podlogi i wsjo.
masakraMalena, agamir ja wlasnie czytam to na staraczkac i nie wierze. Poprostu nie wierze...Moze i jest to mozliwe ja poprostu tej dziewczynie nie wierze.
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "
Mistrzostwo swiata, usmialam sie do lezI juz nie chodzi mi o te sprawe ale ogolnie
![]()
aż nie wiadomo śmiać się czy płakaćwspółczuję...Dostałam wiadomość, że moja babcia umiera....
nie załamuj się, jak zamieszkacie osobne i zaczniecie osobne życie prowadzić to na pewno ten problem zniknie i uzyskasz rozdów;-)DZIEWCZYNY JESTEM ZALAMANA NIE DALI NAM ROZWODU ANI SEPARACJI NIC :--
-
wściekła/y:
WYSLUCHALI NAS POWIEDZILI KILKA SLOW I KAZALI WYJSC A ONI WERDYKT PODEJMA I POWIEDZIELI ZE NIE SPELANIAMY WARUNKOW DO DANIA NAM ROZWODU CZYLI MIESZKAMY RAZEM ,MAMY WSPOLNA KASE JEMY TE SAME POSILKI CO JA LUB MAMA PRZYGOTOWUJEMY I TO PIORE GRZESKA UBRANIA Z NASZYMI TEZ JEST ZLE
DZIEWCZYNY SZLAM I RYCZALAM TAKA JESTEM ZLA I ZAWIEDZIONA ALE G NADAL SZUKA MIESZKANIA JAK NIE ON TO JA SIE WYPROWADZE
GRZESKOWI SEDZINA TEZ TROCHE POUBLIZALA MOWIE WAM MASAKRA JEJKU JAKIE TO ZYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE:-(
ja lubię prasować, tylko wieczorem, jak wszystko mam zrobione dzieci spią, gorąca czekolada i prasowanko przed jakimś filmem;-)A ja na spacerek nie wyszłam a szkoda ... nawet słoneczko świeci troszkę.
Mąż na zakupach a ja na BB- chałupkę ogarnęłam ale prasowanko na fotelu się piętrzy ... brrr.
Nie lubię prasować ... POMOCY![]()
świetne!Mam kabel. Sorka ze tu
gratki dla waszej księżniczki:-)Ja po nockach teraz dwa dni wolne, malutka spi a 11 marca skonczyla 5 m-cy !! jak ten czas leci![]()
farciara;-)No widzisz a ja dzis byłam na ryneczku chyba jutro albo jeszcze dzis sie przejde;-)
pokaż fotke Bo jutro bratowa ma pogrzeb a potem idzie do roboty wiec bede jej smyka pilnować więc chyba nie dam rady
A na ryneczku stała dziewczyna z różnymi ciuchami i tam kupiłam dwie bluzeczki (po 5 zł)
o takie:
Evelajna dobreSzymek ostatnio jak dostaje butle zasłania ocy rączkami i tak pije mleko
nie mam pojęcia o co mu chodzi!
...Dzisiaj jak na prawdziwą żonę przystało ugotowałam M obiad z dwóch dań, kupiłam zaległy prezent urodzinowy, a teraz lece poprasować ubranka.
Raz na jakiś czas można, nie?

ja nawet nie wiem skad sie dowiedzialam
chyba z biologii ale tez od kolezanek, jakies gazety... nie pamietam a napewno nie od rodzicow
Może wybraża sobie, że to piwo?
No, rozpieszczać męża to nie należy;-)
Myślę sobie, że kompletnie jestem nie na fali: nie mam pojęcia co to Highschool Musical, ani Hannah Montana... Bravo girl- iiiiiihh!- to prawie 20 lat temu było!
I jeszcze Popcorn i Dziewczyna.
A skąd dowiedziałyście się jak się "robi dzieci"? Mała Evelajna wparowała rodzicom do sypialni jak miała z 10 lat, bo usłyszała mamy jęki i chciała ją ratować przed tatusiem![]()

nad moim trzeba popracowac wtedy ma napad smiechowy