reklama
Evelajna
Październikowa mama
Minisia, fantastyczna! Sama się uśmiałam

Śmiesznie sobie kciukiem buziaka naciąga:-)

Śmiesznie sobie kciukiem buziaka naciąga:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Minisiu ależ mała fajnie się śmieje.
No i gratki, że @ przyszła.
Kaka buciki ładne.
Ale mi się przypomniało z tymi gazetami - Bravo Girl, Popcorn, Diewczyna ... uhuhu kiedy to było.
A gazetki nadal są na czasie
Kate fajnie z tym weekendem majowym w Borach T.
No i gratki, że @ przyszła.
Kaka buciki ładne.
Ale mi się przypomniało z tymi gazetami - Bravo Girl, Popcorn, Diewczyna ... uhuhu kiedy to było.
A gazetki nadal są na czasie

Kate fajnie z tym weekendem majowym w Borach T.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
EVELAJNA niezla jestes :-)I co jak dzisiejszy spacerek w huscie?
MINISIA witaj :-) Sliczny smieszek z Weronisi Dzieki za dobre slowa i za komplementa o zdjeciu Oliwi :-)
CZARNA sliczna bluzeczka i ciesze sie ze jestes zadowolona z zakupu odkurzacza :-)
Wiolu moze Szymus nie chce widzec co pije hehehe
Mnie strasznie glowa boli az jest mi niedobrze Zaraz sie polze i wezme tabletki :-)
MINISIA witaj :-) Sliczny smieszek z Weronisi Dzieki za dobre slowa i za komplementa o zdjeciu Oliwi :-)
CZARNA sliczna bluzeczka i ciesze sie ze jestes zadowolona z zakupu odkurzacza :-)
Wiolu moze Szymus nie chce widzec co pije hehehe
Mnie strasznie glowa boli az jest mi niedobrze Zaraz sie polze i wezme tabletki :-)
ojej Kaka to ona juz ?? faktycznie!! ale super i ona sie doczekala malenstwa bo to przeciez juz za moment juz za chwile!!!!!!!!!!
Dzieki za komplementy o Weronisi a co do kciuka to fakt cos zaczel go ssac czesto
i zauwazylam ze naklada sobie koldre do snu albo zmietoli ja w rekach chyba kupie jej takie szmatki przytulanki widzialam takie moze jej tkiej brakuje
Dzieki za komplementy o Weronisi a co do kciuka to fakt cos zaczel go ssac czesto

Normalnie czasami nie cierpię swojego dziecka i najchętniej bym go oddała. Od 17 non stop wył dopiero udało mi się go uśpić. Ja nie wiem co z tym dzieckiem jest nie tak. Urodziłam potwora. Nie znam drugiego tak wyjącego dziecka. Święto jest jak się uśmiechnie. A może normalnie to zemną jest coś nie tak. Ja już nie wiem co ja mam robić po prostu ręce złamuje. Z jednej strony kocham go nad życie a z drugiej czasami mam wrażenie że popełniłam olbrzymi błąd i po prostu nie nadaję się na matkę i lepiej by mu było gdzie indziej. Matko przepraszam że tak marudzę ale normalnie zaraz mnie szlak trafi. Nie mogę się normalnie uspokoić. Pewnego dnia poprsostu wyjdę z siebie i niechcący zrobie mu krzywde.
Musiałam się wygadać
Musiałam się wygadać
oj marma spokojnie moze podawaj mu herbatke z melisy??teraz miejmy nadzieje bedzie coraz cieplej wiecej czasu spedzicie na spacerkach i bedzie dobrze a moze go swedza dziaselka??? daj mu czopek moze nawet paracetamol ja tak zrobilam raz jak moja tak ryczala bo podejrzewalam ze to wina zabkow i przeszlo odrazu byla grzeczniejsza. Jak nieraz tak ryczy a zadko jej sie to zdarza to ja kapie bo to lubi i ja uspokaja
albo rozbiore na troche do bodziaka to tez lubi, po fika nozkami i sie uspokaja
napisalam na marcu do miroslavy ze z nia jestesmy
az mi sie przypomnialo jak my czekalismy ktora sie rozpakuje

napisalam na marcu do miroslavy ze z nia jestesmy

ppatqa
Październikowe mamy'08
minisia ślicznie
kaka duzo zdrówka dla babci
Ja do końca tygodnia nie tykam żelaaka. My bylismy na spacerku(tradycyjny zastaw), M przywiozł fotelik
i siano. Więc narazie z tym spokój. Duet zwiał ale na wewnętrzny padok, byli teście i tyle.
kaka duzo zdrówka dla babci
Ja do końca tygodnia nie tykam żelaaka. My bylismy na spacerku(tradycyjny zastaw), M przywiozł fotelik
reklama
Podziel się: