reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Kaka, bardzo, bardzo mi przykro

Agamir zdrówka dla m!
Kasia 09 co ja jeszcze mogę dodać... ale czupryna:-D Fajowa dziewuszka
Magdziunia o i Tobie brzuszek szwankuje... Ja się lakcidem muszę podszprycować.

Młoda wykąpana, czas na papu i do łóżeczka:tak:
Może później jeszcze zaglądnę.

Kaska ale zajefajne loczki super słodziutka
A ja mówie dobranoc :-)
Rano po 4 wstaje do pracy :-(postaram sie zajrzec jutro ale wieczorkiem bo po robocie jade na kawke imieninowa do tesciowki:-p
Ciekawe jak tam miroslawa:tak:TRZYMAM KCIUKASY

Miroslava rodzi:happy:
NO NARESZCIE!!!

Minisia moj chwyci butelke i wkłąda do buzi czasmi przytrzyma ale musi byc wtedy w pozycji lezacej:))) Co do programu leci na polsacie w czwartki o 21. Ludzie za kase odpowiadaja na kilka pytac wczesniej poddawani sa wykrywaczowi kłamstw. Czasem sa takie pytania ze szok.
Widze ze sie nudzisz i na You tubie siedzisz:)))

Moli oby obyło sie bez antybiotyku. I nie daj sobie wmówic ze to allergia bo to najprostszy sposób wymówki lekarza. I zdrówka dla maluszka

Agamir ojjjj przykro mi z powodu M i jego operacji

Kasia09 ale ta twoja Karolcia kudłata:)))) Śliczne masz dzieciaczki

Kaka TAK STRASZNIE MI PRZYKRO
[*]
[*]
[*]

a my mielismy dzis gosci. A wczesniej pogoda zrobiła sie cudna wiec wyskoczyłam z małym na spacerek. Potem Laura zaczeła nam zwracać (wczesniej połkneła cukierka) i podejrzewam ze to był powód bo do tej pory juz nie zwracała. Jutro wiele rzeczy do zrobienia Zakupy, potem Niki ma konkurs taneczny (tanczy w zespole szkolnym) i reszta obowiazków więc nie wiem o której zajrze;-) Teraz idu na drineczka i do M:-p:-p:-p:-p

Hej witam sie weekendowo
Oliwia zasnela wczoraj o 20 chcialam ja zaczac pozniej klasc Moze by wtedy dluzej by pospala Ale wczoraj nie zaliczyla drzemki i nie wytrzymala do 21
Ja jak sie polozylam troche po 21 tak do 23,45 wstawalam do niej wielokrotnie Przed 24 wzielam ja do siebie do lozka jak nigdy i spala do 3 pozniej mleczko i spala do 5 Przed 6 sie obudzila na dobre i do teraz nie spi Teraz G ja karmi i moze jeszcze zasnie na kilka minut.

AGAMIR moze spykniemy nasze dzieciaczki Antos wstanie o 5 zrobi Oliwi sniadanie a ona wstaje po 5 lub przed 6 heheheh wiec by sie zgrali heheheh:-D

NIESTETY W NOCY POJAWIL SIE U OLIWI OSTRY KATAR :-(NORMALNIE AZ MNIE SERCE KULO JAK SLYSZALAM JAK ONA SIE Z NIM MECZY A WCZORAJ SPECJALNIE Z NIA NIE WYCHODZILAM BO TROCHE WIECEJ KASZLALA :-(
(od wtorku nie bylysmy juz na spacerze )TERAZ TEN KATAR NORMALNIE OLIWIA CHORA :-:)-:)-(
Bede ja obserwowac jak sie bedzie pogarszac to do lekarza na izbie przyjec pojde a jak nie to w poniedzialek Wiecie co ja mam jakis lek jak ona ma katar i kaszel Raz tak miala i skonczylo sie na ZAPALENIU PLUC dlatego teraz sie boje

Lece was poczytac

MINISIA Weronisia slicznie otwiera buzie :-)Oliwia tez nie trzyma sama butli choc jak pije mleczko to zawsze podtrzymuje raczkami butelke ale jej sama nie utrzyma
MOLI co to za infekcja ??????ZDROWKA
WIOLU moze i nasze grono jest mniejsze ale nasze BB jest polodne w strony :-)Wczoraj bylam ostatni raz tutaj kolo 15 a dzis mialam troche stron do poczytania :-)
AGAMIR OLIWKA tez jest grzeczna Zawsze potrafila sie sama soba zajac I serio uwazam ze mam bardzo grzeczne dziecko :-)
Ostatnio od kilku dni marudzi ale chora na gardlo od dzis zas chora:-( i zabko chyba ida
Antosia zdjecia rewelacyjne Jejku te buciki i dżinsy SZOK slicznie wyglada :-)
A co do meza to wspolczuje i 3 mam kciuki
KASIA09 Karolcia przesliczna Jejku jakie dlugasne wloski :-)Braciszek Karolci tez slicznusi :-)
KAKA wspolczuje i Tule Cie mocno
MADZIU a jak dzis sie czujesz? mam nadzieje ze lepiej :-)
EVELAJNA jak noc nr 4 w lozeczku? Mamusia sie juz przyzwyczaila ? ;-)
KASIU Martynka miala sliczne krecone wloski :-)Nadal ma krecone ?
CZARNA jak Lala dzis sie czuje ?

DZIEWCZYNY WIECIE CO Z MIROSLAVA ???????

G poszedl do pracy Oli spi choc plakala przedchwila A ja na BB juz po sniadaniu :-)

Nie wiem czy moge ale wiem ze martwicie sie o Aske Rozmawialam z nia niedawno I Rafalek daje jej popoludniami w kosc Placze strasznie :-(
Z WALENTYM miala zgrzyty ale juz jest ok :-)

ASIA Nas czyta wiec apelujcie aby sie odezwala :-)
ASIU mam nadzieje ze sie na mnie nie pogniewasz ?

reklama
Kaka - bardzo mi przykro!
Dorotka - zdrówka dla Oliwki.
Asia - wracaj!!!!

Co przeczytam, to muszę lecieć.
Spanko tradycyjnie do 6, a i tak oczy mi się zamykają.
Ostatnio odpadam przez 22... i nici z braciszkowania ;-)
Wieczorkiem imprezka, więc sprzedajemy małą dziadkom :tak:
A jutro basenik!!!! Już się nie mogę doczekać!

Do góry