dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA udanej imprezy :-)
A baseniku zazdroszcze :-)
A baseniku zazdroszcze :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Helol
jestem jestem
Dorotka nie pogniewalam sie
maly zasnal na szczescie wiec cos napisac moge.
ostatnio nie wiem co sie z nimdzije .jestem padnieta.drze sie tak jakby go ze skory obdzierano:-(i potrafi tak bez przerwy 1.5 godziny....i nie wiem co wtedy z nim zrobic.do tego wszystkiego z W byly male problemy ae chyba juz wszystko jest ok.dzisiaj przyjedzie wiec zobaczymy
czytalam Was caly czas ale jakiegos dola ostatnio zalapalam przez to wszystko i nie bylam w stanie nic napisac:-zawstydzona/y:
KAKA przykro mi bardzo:--
-(
[*]
[*]
[*]
Dorotka zdrowka dla malej!!!
Trzymam kciuki za Miroslave bo czytalam troche wczesniejsze posty jej u nas i ciesze sie ze tym razem sie udalo
Kasia super ma wloski!
Minisia ja tez na you tube siedze co chwile;-)fajne filmiki
za chwile l;ece sie pomalowac bo kolo 12 idziemy na spacerek.pozniej przychodzi do mnie moj kolega taki od przedszkolawiec sobie pogadamya wieczorem bedzie W
w miedzyczasie musze poszukac mieszkan w Gorzowie bo bede sie stad wyprowadzac za jakis czas....(male zgrzyty z mama i Wiesiem)i bedziemy kupowac jkies mieszkanie.w poniedzialek jedziemy do nowej pediatry bo maly jauz ma takie strupy ze sa zielone!!!!a nasza pediatra nic sobie z tego nie robi i mowi ze dalej za wczesnie na zmiane mleka.na szczescie nie jest za wczesnie na zmiane lekarza....a tamta podobno jest fajna.i pewnie na sojowe bedziemy przechodzic...moze na to nie ma uczulenia.ja juz nie wiem...nawet na Nanie tak nie bylo.bylo duuuzo lepiej.to ja juz nie wiem o co chodi...moze jakis skladnik z herbatek a nie mleko....moze ryz?sama nie wiem.
ja tylko na sekunde!
MIRKA URODZIŁA!!!! miała cc, i nic wiecej nie wiem jak narazie...