reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

wczoraj mnie nie było ale teraz mam chwilke to jestem. Wielkie dzięki za komplementy dla Karolinki wdała się w tatusia z tymi włoskami. Miałyście racje jedynki nam wyszły i spokój narazie mała jest grzeczna i w końcu da sie przy niej przespać.
Byłyśmy dziś w kościółku zroiona rundka dookoła wioski i dupki wywietrzone aż chce się żyć.

Na katarek dla dziecka najlepsze kropelki oilbas jedna lub dwie krople na ubranko i katarek z głowy na cały dzień polecam sama stosuje:-)
Dużo zdrówka dziewczynki miłego wieczorku

reklama
KASIU to kratki zabkow :-)
Te krople bez recepty dostane ??????

My nie bylismy na spacerze bo sie rozpadalo :-(
Jutro zalicze spacer ida do lekarza
Jakos dzis tu pusto Kazda zajeta niedzielowaniem sie :-)

Witajcie!
Ja tylko na chwilkę, zanim się ssak obudzi.
Weekend udany, wczoraj mily wieczór, a dzisiaj basen.
Fantastyczna sprawa z tym basenem, a Izunia była zachwycona.
Relację zdam pewnie jutro.
Trzymajcie się wszystkie ciepło!

KASIU to kratki zabkow :-)
Te krople bez recepty dostane ??????

My nie bylismy na spacerze bo sie rozpadalo :-(
Jutro zalicze spacer ida do lekarza
Jakos dzis tu pusto Kazda zajeta niedzielowaniem sie :-)
tak te kropelki bez recepty w aptece sie kupi ok 20 zł kosztują ale są bardzo skuteczne Mozna też inchalacje z nich robić

MALENKO milo ze mialas ciekawy weekend I czekam na relacje z baseniku :-)
KASIU09 dzieki jutro rano ide do lekarza wiec zapytam o te krople
:-)Narazie mam nasivin jak jeszcze ze 2/3 dni nic nie pomoga ta kupie te co piszesz :-)

Co tu tak dzis pusto???:szok:

Witam sie wieczorkiem:-)
Dorotko dzieki :-D

Właśnie a gdzie CZARNA???????
Aśka i jak bo mi nie odp. z W zamieszkacie razem???????

Ja po pracy juz, teraz piwko i relaksik :) potem kapiel i jak dzieci pojda spac i ja mykam M na nocke a ja znow sama :(

U nas pogoda fatalna. Leje od samego rana. Ale z Potworniastym i tak nigdzie bym nie wyszła. No ale cieszę się bo jest troszeczkę lepiej niż wczoraj. Ładnie przespał noc.Gorączka spadła. Ma jakby większy katar i kaszel ale wygląda mi na to że wszystko mu się tam zaczyna odrywać to dlatego. Dalej maruda ale nie płacze już bez przerwy. M jest ze mną i jest mi znacznie lątwiej. Jak tylko jedno ma dość to pałeczke przejmuje drugie :-)
Dobrze, że już tak nie płacze.
Mam nadzieję, że wszystko się unormuje.

A my po spacerku - było pięknie, pogoda dopisała i cieplusio.
Młody pospał sobie, a my połazikowaliśmy.
No i już wiosnę w lesie czuć ... ach.
Ale teraz w domku po obiedzie ... głowa mnie boli i to chyba przez spadające ciśnienie.
Nie wiem czy mogę wziąć paracetamol, ale chyba tak.
No i po weekendzie ... znów poniedziałek ... dni lecą strasznie szybko.
Sebcio jutro kończy 5 miesięcy a tak niedawno się urodził.

warto spróbować te krople moje dzieciaczki na nic innego nie reagowały.

wieczór bardzo przyjemny nareszcie mogłam chwilke z mężem posiedzieć

reklama
MADZIU raczej mozna paracetamol :-)
MINISIA to milego wypoczynku :-)
Wiesz co ja nie wiem skad mi sie to wzielo ale mam takie mysli ze jak wroce do pracy to sie Oliwia nie bede zajmowala :-(
Martwi mnie to ze mnie nie bedzie przy niej 24 h :-( ze ominie mnie kilka spraw :-(
No ale nic pierwsze moje dziecko i pierwszy raz ide do pracy wiec dlatego nie wiem co i jak
KASIU to milego wieczorku :-)

No kusicie mnie na te kropelki :-) Raczej jutro je kupie po co niunia ma sie meczyc

Do góry