reklama
No cóż na Nutramigenie to dzieci mniej przybierają.Napisze tu bo Oliwia dzis strasznie marudna i ten jej placz i to marudzenie jest calkiem inne niz zawsze demonstrowala Nie wiem o co jej chodzi
Oli wazy 6860 Przybrala tylko 60 g ale to przez to ze ona malo ostatnio je
Osluchowo ok tylko ten katarek Przepisala jakies inne krople nie kupilam tych co mi polecalyscie bo w aptece za mleko i krople zaplacilam 90 zl wiec narazie sobie te krople opuszcze Zobacze czy te nowe pomoga
Bylam z Oliwia u jej chrzestnej Troche sie zasiedzialam ale bylo bardzo milo
U niej zawsze sie waze Licze swoja wage wedlug jej wagi Wiecie aby zawsze bylo ze na jednej wadze Moja pokazuje zla wage NO I SCHUDLAM O 1 KG sama nie wiem jak tego dokonalam ale bardzo sie ciesze![]()
Wierzę, że w aptece majatek można zostawić

Biedna Oli, ona chyba od tego płaczu przy okazji chudnie.
No i gratki dla 1 kilograma

Ja dzięki TV nauczyłam małą na brzuszku leżeć.
Test zakupiony, a testować będę rano![]()
Każdy sposób jest dobry hihi
Jesteś superową mamusią. Niestety bywa, ze czasem nasze Skarby źle zareaguja na nowy produkt.alenka mam nadzieje ze bedzie 2 dzidzius. A dzis nasz Antonio koszmar placze nie je ciezko oddycha alergia wysypałą go okropnie glupia matka dawac mu banana. Ja padam dzis ze zmeczenia wlasnie wypilam 6 kawe. Jutro usg jay brzusznej a potem mamay sie pokazac pediatrze.
Czarna wreszcie jestes
czesc dziewczyny. nie wiem czy powinnam tu do was pisac ale takze jestem pażdziernikową mamą. widze że wszystkie sie tu już super znacie a ja jestem nowa i nie wiem czy do was pasuje. ale to wasze forum najbardziej mi sie podoba. Mam 27 lat i 5 miesicznego synka o imieniu Maksymilian. Pozdrawiam i mam nadzieje że mnie tu przygarniecie:-):-)
witaj Mamo Maksa. Serdecznie zapraszamy. Najdalej po tygopdniu poczujesz sie tu jak w domu

Hanka wykąpana, po kaszce i śpi. Dziś nauczyła się obrotów. W końcu;-)
Wesolutka fajnie, że humor dopisuje i w perspektywie kolejne balety. Jagna to już fajna panienka i brawka za przespaną nockę. Od czegoś trzeba zacząć.
Mirabelka nie zazdroszczę łomotu
Beza witaj, wychodzi na to, że nie masz się kiedy nudzić, co rusz atrakcje
Wpadaj jak tylko możesz. Gratki dla Natanka za "5".
Malena to mamy trzymać kciuki rozumiem
Kaka gratki dla Hani!!!
U mnie dzień jakoś szybko zleciał. Poprałam, odkurzyłam i to w sumie tyle, chociaż plany były ambitne
Jutro muszę ze szmatką przelecieć i łazienkę ogarnąć, to zawsze tak mi się wszystko przestawia po wyjazdowych weekendach. Jeszcze ubrania dzieci do przejrzenia, bo wyrosły i aukcję na allegro muszę wystawić, bo za chwilę drugi miesiąc będzie jak się zbieram. Zamiast wielopaka z bodziakami, będę mogła mega paczkę wystawić ;-)
Miłego wieczorku!!!
Mirabelka nie zazdroszczę łomotu
Beza witaj, wychodzi na to, że nie masz się kiedy nudzić, co rusz atrakcje

Malena to mamy trzymać kciuki rozumiem

Kaka gratki dla Hani!!!
U mnie dzień jakoś szybko zleciał. Poprałam, odkurzyłam i to w sumie tyle, chociaż plany były ambitne

Miłego wieczorku!!!
Ok ok ok wybiorę się jutro do tego lekarza... Eh jakoś wcale mi się to nie uśmiecha. Mama właśnie mnie postraszyła że mogą mi wypadać narządy rodne i trzeba będzie przeprowadzić operacje... A mi się wydaje że po prostu się przeciążyłam tym noszeniem Potworniastego.8,5 kilo to całkiem niezła siłownia.
No to nie fajnie macie z tymi alergiami. Mam nadzieję że to jakoś przejdzie.
blond_20
Czarownica
helol
maly spi i ja prawie tez
W byl u mnie i nie bardzo sie wyspalam
ale dzisiaj sobie to odbije chyba ze maly znowu mi zrobi taka niespodzianke jak dzisiaj w nocy.4 rano , patrze na lozeczko a tam kolderka w gorze a mlody lezy i macha nogami....super....no i tak sobie do 6 nie spal.nie wiem co mu sie stalo bo zawsze spal do 7...
jutro mama zabiera Rafalka do lekarza bo ja juz mam ich dosc.dzisiaj mielismy jechac ale wydawalo mi sie ze lepsza ma ta skore po sterydach i znowu nam ktos powie ze przesadzamy i ze jest ok.ale teraz wylazlo kolo nosa i ju nie jest ok
:-(
Witaj Mamo Maksa!chwile nas poczytasz i bedziesz juz wszystko o nas wiedziec
;-)
Kaka brawa dla Hanuli za obrot.moj narazie tylko boczki no i rwie sie do siadania.
Beza gratki dla Natanka!
Agamir wlasnie skad moglas to wiedziec.przeciez to nie Twoja wina i specjalnie tego nie zrobilas
Malena no no no czekam z niecierpliwoscia na wynik testu!!!;-)
ja padam na ryj doslownie i chyba sie juz klade.
kurcze zazdroszcze Wam ze Wasze dzieci jedza juz sloiczki.ja moge tylko pomarzyc o tej calej papraninie jak narazie:-(albo bede na wlasna reke dawac....co nie jest chyba dobrym pomyslem
ja juz naprawde watpic zacynam ze to jest skaza.jesli na zwyklym Nanie bylo jakos w miare a na tym tak sie drapie i takie ma plamy ze masakra.moze to jakas alergi na koty????mam ich 5 w domu i siersc jest wszedzie.juz zaczynam wszystko inne podejrzewac:-(
maly spi i ja prawie tez

jutro mama zabiera Rafalka do lekarza bo ja juz mam ich dosc.dzisiaj mielismy jechac ale wydawalo mi sie ze lepsza ma ta skore po sterydach i znowu nam ktos powie ze przesadzamy i ze jest ok.ale teraz wylazlo kolo nosa i ju nie jest ok

Witaj Mamo Maksa!chwile nas poczytasz i bedziesz juz wszystko o nas wiedziec

Kaka brawa dla Hanuli za obrot.moj narazie tylko boczki no i rwie sie do siadania.
Beza gratki dla Natanka!
Agamir wlasnie skad moglas to wiedziec.przeciez to nie Twoja wina i specjalnie tego nie zrobilas
kurcze zazdroszcze Wam ze Wasze dzieci jedza juz sloiczki.ja moge tylko pomarzyc o tej calej papraninie jak narazie:-(albo bede na wlasna reke dawac....co nie jest chyba dobrym pomyslem

moli81
Mamuśka Mikuśka
a ja znowu siup do kompa...Miki śpi padnięty,nie spał popołudniu,niby trochę lepiej,choć glutki dalej mu schodzą i kaszelek ma,no i na wieczór miał prawie 38st.;-(wcześniej go wymęczyliśmy z M na łóżku,wygłupy na 102,wkładał sobie nogi do buzi,zaślinił rajstopy a potem z M ściągał je sobie,no ze skarpetkami to już nie maproblemu skubaniec;-)a ja się kijowo czuję:-(nochal zawalony,gardło drapie dalej,jakoś mnie uszy swedzolą...
blond ojejkuś,może rzeczywiście niuniuś ma alregię na koty,moja siostra też takie objawy miała i też ma kota,do tego zaczęła kaszleć,no i okazało się,że to sierść
marma kurcze,leć jutro kobito do tego grzebologa,to nie są przelewki,tak czy siak coś się dzieje i nie zwalaj na kg małego,bo już trochę od porodu minęło,żeby takie rzeczy się działy od noszenia
kaka gratulacje dla niuni za obroty
malena czekamy na wynik;-)
dorotka jak ja Ci zazdroszczę tego kg,muszę się wziąść przed wakacjami
evelajna no to ładnie Tuśka przybrała...ale Wam dobrze z tą pogodą,kiedy u nas tak będzie?

blond ojejkuś,może rzeczywiście niuniuś ma alregię na koty,moja siostra też takie objawy miała i też ma kota,do tego zaczęła kaszleć,no i okazało się,że to sierść
marma kurcze,leć jutro kobito do tego grzebologa,to nie są przelewki,tak czy siak coś się dzieje i nie zwalaj na kg małego,bo już trochę od porodu minęło,żeby takie rzeczy się działy od noszenia

kaka gratulacje dla niuni za obroty
malena czekamy na wynik;-)
dorotka jak ja Ci zazdroszczę tego kg,muszę się wziąść przed wakacjami
evelajna no to ładnie Tuśka przybrała...ale Wam dobrze z tą pogodą,kiedy u nas tak będzie?

Cześć Mamo Maksa!!
Ja tu bywam zbyt rzadko, ale wiem tyle, że te e-cioteczki są fantastyczne!!!
i na pewno z przyjemnością Cię przygarnął
Ciebie i Twojego synia.
Asiu wejdź na forum gazety alergie...
Ja tam znalazłam dużo przydatnych informacji przy Jasiowym uczuleniu.
Moim zdaniem to raczej nie są koty. Przyzwyczaiłaś go już będąc w ciąży do tych alergenów. Tak mi się wydaję...
U nas też jest pięć kotów...
Nie znasz czasem jakiegoś specyfiku co by powstrzymał koty od sikania i srania w nieodpowiednich miejscach?
))
Ja tu bywam zbyt rzadko, ale wiem tyle, że te e-cioteczki są fantastyczne!!!
i na pewno z przyjemnością Cię przygarnął
Asiu wejdź na forum gazety alergie...
Ja tam znalazłam dużo przydatnych informacji przy Jasiowym uczuleniu.
Moim zdaniem to raczej nie są koty. Przyzwyczaiłaś go już będąc w ciąży do tych alergenów. Tak mi się wydaję...
U nas też jest pięć kotów...
Nie znasz czasem jakiegoś specyfiku co by powstrzymał koty od sikania i srania w nieodpowiednich miejscach?
malena81
mamusia październikowa 08
Malenka nie wytrzymałabym. Za nic... Nawet jeśli tylko rozwiać wątpliwości. Masz nerwy ze stali.![]()
Ale ja chcę, więc wolę wątpliwości później rozwiać ;-)
Ok ok ok wybiorę się jutro do tego lekarza... Eh jakoś wcale mi się to nie uśmiecha. Mama właśnie mnie postraszyła że mogą mi wypadać narządy rodne i trzeba będzie przeprowadzić operacje... A mi się wydaje że po prostu się przeciążyłam tym noszeniem Potworniastego.8,5 kilo to całkiem niezła siłownia.
Boże! A co to to wypadanie???

Nie znasz czasem jakiegoś specyfiku co by powstrzymał koty od sikania i srania w nieodpowiednich miejscach?))
Nie ma takieg, chociaż woda z octem trochę działa na sikanie, ale tylko to godowe

Dobrej nocy!
Mama Maksa
październikowa mama
dziekujemy razem z Maksem za to miłe przyjęcie. musze tylko trocho poczytać żeby was troche lepiej poznać ale obiecuje ze to nadrobie w miarę możliwości czasowych
reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Kochana jakich innych, mój ojciec zakazł Szymka wynosić z domu przec chrzcinamiNo to faktycznie dał Wam popalic w nocy... u nas nocka super ale pewnie sie skoncza superowe nocki jak sie zębiska pojawią.
Co do chrztu...u nas teściówka lekko też już naciskała dlatego sie zabralismy i chrzciliśmy w styczniu. Kiedys tam matki nie wychodził z domu z dziećmi nieochrzczonymi. Na szczescie żyjemy w innych zupełnie czasach
A w sumie kiedy planujecie chrzcic??

No proszę Cię!!! to mnie już skręca z ciekawości a Ty luzik-guzik???????Ja dzięki TV nauczyłam małą na brzuszku leżeć.
Test zakupiony, a testować będę rano![]()

Kaka napradę???? Co ja taka niedoinformowana jestemNo cóż na Nutramigenie to dzieci mniej przybierają.
Wierzę, że w aptece majatek można zostawić
Biedna Oli, ona chyba od tego płaczu przy okazji chudnie.

Blondi ja bym nie czekała już ani chwili dłużej tylko zmieniła mleko. Jak dla mnie to ewidentnie wina mleka, ale mogę się mylić.helol
maly spi i ja prawie tezW byl u mnie i nie bardzo sie wyspalam
ale dzisiaj sobie to odbije chyba ze maly znowu mi zrobi taka niespodzianke jak dzisiaj w nocy.4 rano , patrze na lozeczko a tam kolderka w gorze a mlody lezy i macha nogami....super....no i tak sobie do 6 nie spal.nie wiem co mu sie stalo bo zawsze spal do 7...
jutro mama zabiera Rafalka do lekarza bo ja juz mam ich dosc.dzisiaj mielismy jechac ale wydawalo mi sie ze lepsza ma ta skore po sterydach i znowu nam ktos powie ze przesadzamy i ze jest ok.ale teraz wylazlo kolo nosa i ju nie jest ok:-(
Witaj Mamo Maksa!chwile nas poczytasz i bedziesz juz wszystko o nas wiedziec;-)
Beza gratki dla Natanka!
kurcze zazdroszcze Wam ze Wasze dzieci jedza juz sloiczki.ja moge tylko pomarzyc o tej calej papraninie jak narazie:-(albo bede na wlasna reke dawac....co nie jest chyba dobrym pomyslemja juz naprawde watpic zacynam ze to jest skaza.jesli na zwyklym Nanie bylo jakos w miare a na tym tak sie drapie i takie ma plamy ze masakra.moze to jakas alergi na koty????mam ich 5 w domu i siersc jest wszedzie.juz zaczynam wszystko inne podejrzewac:-(
A kotom daj spokój

Cześc mamo Maksia :-)
Oglądałam melodramat ;-)

Oj zdaje się, że teraz kolej na mnie z grypowaniem, wszyscy w domu już przeszli antybiotykoterapię. Mnie znowy grzybki od dołu zaatakowały a po następnym antybiotyku wizyta u gina będzie obowiązkowa.

Podziel się: