dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA brawo NO MASZ SIE CZYM CHWALIC 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hanusia Ty Mało Spryciulo ;-)super.brawo.Niby powinnam wkleic na inny watek ale nie wszystkie tam zagladaja a ja chce się pochwalić;-)
YouTube - MOV00003
witam ja , dzisiaj padam i napisze jutro wieczorkirm, bo u nas nie ma jutro prądu![]()
A ja już posprzątałam mieszkanko lśni choć pewnie nie długo tak będzieBabki wpadły, po dwa Guinnessy wypiły, pozachwycały się małą, poplotkowałyśmy no i poszły w tango z okazji św. Patryka
czasem też mam ochote pójść w tango :-):-):-)
Moje dzieciaczki już słodko śpią, ja chyba też idę już na górę bo jakoś zmęczona jestem dziś...Dużo byłyśmy na dworze nawet wieczorkiem musiałam rundkę po osiedlu zrobić bo Karolinka się zapomniała i już się ściemniało a jej w domu jeszcze nie było, Lenka grzeznie leżała w wózku chyba zdziwiona była że ciemno jakoś
Jutro czeka mnie pranie i sprzątanie całej góry bo tyyyle kurzu wszędzie....
Dobrej nocki wszystkim.......................................
idź kochana do lekarza zawsze lepiej sprawdzić niż samemu wymyślać rózne rozwiązania. Będziesz spokojniejsza jak pójdzieszDZIEWCZYNY NIE WIEM CO Z NIA ROBIC
GLODNA RACZEJ NIE BEDZIE BO DAJEMY JEJ CO CHWILE JESC A TA NIE CHCE ZAWSZE W NOCY LADNIE JADLA A OD 2 NOCY NIC NIE CHCE JESC
DZIS WYPILA PLANTEX Z MOJA NADZIEJA ZE JA TO PRZECZYSCI I JAK DO TAD NIC :-(
SPALA OD 21 DO 2,30 Z WIELOMA POBUTKAMI A OD 2,30 DO 4 TO BYL RYK NIESAMOWITY ,ROBILISMY KILKA RAZY MLEKO ZROBILA KILKA LYKOW ALE WYPILA 50 ML PLANTEXA.CZYSCILISMY JEJ NOSEK ,MASOWALISMY DLUGO BRZUSZEK I ROBILISMY CWICZENIA NOZKAMI I NIC :-(
NIE WYTRZYMALISMY I ZAS BYL TERMOMERT I BYLA MALA KUPKA ALE NADAL RYK W KONCU POSZLISMY Z NIA DO DRUGIEGO POKOJU ZAGADALISMY POOGLADALA LAMPKI POGADALA Z NAMI I USNELA NA REKACH G
SPALA AZ 1,5 GODZINY I ZAS RYCZY NON STOP RYCZY
JUZ OD GODZINY JADLA 2 RAZY SPECJALNIE DALAM JEJ Z KASZKA BO LUBI
DALAM JEJ VIBURCOL TERAZ JAK TO NIC NIE DA TO MAM PARACETAMOL CZOPKI
NIE WIEMY CO JEJ JEST OD 3 DNI TAK
ZASTANAWIAMY SIE CZY NIE ISC Z NIA DO LEKARZA LUB NA POGOTOWIE :-(
Hej dzieczyny...u nas nocka ok,mały spał już całkiem nieźle,tylko kaszelek go męczy jeszcze,ale to dobrze,bo przynajmniej się odrywa...za to ja beznadzieja,wczoraj padłam z małym,mam 35,4st. i czuję sie jak flaki z olejem,z nosa kapie,gardło czerwone,wezły jak u chomika,jedyne co mnie pociesza(sorki),ze jest ochydna pogoda i nie żal mi,że nie wychodzimy na spacer...Ale za to w weekand chyba odpalimy nową brykę Mikiego,gondola już za mała,a Wy jeszcze wsadzacie maluchy do gondoli?
My jeszcze w gondoli ale też już mam straszną ochotę na spacerówkę, ale jeszcze poczekam aż będzie cieplej bo wydaje mi się ze gondola lepiej chroni dziecko od wiatru itp. Niech już ta wiosna przyjdzie na dobre. A może ona sie kryzysu boi i dlatego się ociąga
Poprostu ślicznie. Gratulacje. Śmiesznie to zrobiła. Niby taka spokojna leży sobie, leży az tu nagle fruuu i juz przekręcona:-):-):-)Niby powinnam wkleic na inny watek ale nie wszystkie tam zagladaja a ja chce się pochwalić;-)
YouTube - MOV00003
Witam, ja tylko na sekundkę, niestetyt nie mam kiedy Was poczytać
Ale mam wymówkę - od wczoraj wróciłam do pracy. I gdyby mi ktoś kiedyś powiedział, że będę do pracy chodziła po odpoczynek, to bym go do wariatkowa wysłała. no cóż... życie weryfikuje ;-) w końcu mam czas na jedzonko, siusiu i czego najbardziej mi brakowało, chwilę wyciszenia i zatopienia się we własnych myślach.
Okrutnie tęsknię za Maćkiem, ale chyba fajnie jest tek się oderwać od domowego kieratu. Będę musiała go tylko przestawić, bo młody zasypia po 18, więc wczoraj to ja właściwie tylko go wykąpałam, nakarmiłam, ululałam i tyle widziałam... kiedyś mi to było na rękę, bo wieczorki miałam dla siebie i na odpoczynek, ale teraz to mam za mało czasu, żeby Maćkiem się nacieszyć... Będę próbować go przetrzymać, ciężko będzie... no a jak się nie uda, to niedługo zmienia się czas, więc z automatu się przestawi
Mam tylko nadzieję, że Maćko na tym nie ucierpi :-(
U mnie nocka taka Spalam od 22 (wczesniej drzemnelo mi sie na m jka m ) do 1 a pozniej to juz nie spalam Wstawalam kilka razy w ciagu kazdej godziny od tej 1 Nawet nie mialam sily budzic G bo musialabym go budzic co 15 minOliwia kupki od wczoraj nie mogla zrobic Rano wlozylam jej termomert juz 2 razy i byly 2 wymuszone kupki co nigdy tak nie ma
Ja padam na pysk Dzis w planach isc do szefa
G pojechal tylko po pieniadze i ma zaniedlugo wrocic wiec pomoze mi z mala Oli nadal marudna
Wczoraj byla taka nieznosna ze az myslalam ze w koncu jakis zabek ale jak narazie nic![]()
to i ja musze sie pochwalic bo tez sama rozliczylam ale mojego MZdróweczka dla Jagusi.
Współczuję z tymi remontami balkonowymi
O to ładnie no i 3 godzinki zaoszczędzone.
Och córeczka tatusia widaćale poczekaj aż młoda podrośnie to tatuś będzie jak szalony latał od okna do drzwi i odganiał kawalerów
;-)
Mnie też gardło pogolewa i to myślę, że po ostatnim leśnym spacerku - zdjęłam szalik bo wiadomo ciepło a tu masz.
Trina mnie to czeka za miesiąc i już jestem jakaś taka niespokojna.
Niby mały zostanie z babcią, ale dla mnie nawet wyjście na 3 godzinki jest odprężeniem a z drugiej myślę czy jemu dobrze, czy nie płacze itp.
Fajnie nowa chata i koszty jak napisałaś się zmniejszą więc chyba wiele pozytywów przemawia na tak
Kate odpoczynku dużo życzę i przesyłam pozytywne fluidki - chociaz i ja dziś od rana zdenerwowana.
Trzymam kciuki za wizytkę.
A ciasto mniam, mniam :-)
PITy, PITy ... ech ... trzeba się wziąć za to.
Haja też
Ale muszę się odstresować.
W sobotę było pięknie, posprzątałam i poszliśmy na spacerek zamówić komodę do pokoju.
Wychodząć poczułam gaz ulatniający się, ale sprawdziliśmy wsio i ok było.
W niedzielę znów śmierdziało
Wczoraj to już totalny smród - ja zdenerwowana bo z tym nie ma żartów.
Okazało się, że to sąsiadce coś z kuchenką się stało.
Durna baba nawet nie zadzwoniła po Straż Pożarną.
Oczywiście już teraz jest po wszystkim i naprawione, ale jak strażacy weszli to opier... babę za to, że okien nie pootwierała.
I ona jeszcze do nich z gębą, że jej nabrudzili.
YYYYYYH ... zła jestem jak nic ...
Teraz muszę się wyciszyć.
Na spacer nie pójdę, bo pada.
Z rańca poleciałam porobić badania - wyniki po 16.00 ale jeden już mam - cukier 113mg/dl:-( i to na czczo.
Szukałam norm i jedni mówią, że do 100 to norma a inni inaczej.
Zmartwiłam się, ale zobaczymy co lekarz powie na to.
no ja tez i juz dawno miałam pieniazki na koncie
Asia a gdzie ty szukasz tego mieszkanka???
U nas słonecznie ale strasznie wietrznie wiec spacer odpada:--
-
-( bo bym musiała z wózkiem tancować w różne strony aby mu nienawiało za bardzo.
Przeprowadzamy się, dziś cały dzień korespoduję sms-ami z nowym właścicielem, ale dopiero od 1 maja, mam nadzieję że oswoję się z tym do tego czasu
Parada fajna, ja tam z tyłu stałam z Lenką ale Karolinka przy samych barierkach musiała wszystko widzeć,ale baaardzo jej się podobało, długo bo prawie 1.5 godz na samym przodzie idzie wieelki św. Patryk a potem po kolei, mnie się najbardziej podobała irlandzka orkiestra na takim czymś jak kobzy grają- super i ubrani fajnie
a mnie Bozia wzrostu też jakoś poskąpiła
Dobrze, że to nie jest bardzo poważna przypadłość
Gratulacje dla Kacperka za to że grzeczny
Nie tylko Oliwka tak się wydziera, nasza jak się wkurzy to też niezle daje głos
A ja nie mam do kogo się przytulić:-(
A jutro będzie mega kac
Moje dzieciaczki już słodko śpią, ja chyba też idę już na górę bo jakoś zmęczona jestem dziś...Dużo byłyśmy na dworze nawet wieczorkiem musiałam rundkę po osiedlu zrobić bo Karolinka się zapomniała i już się ściemniało a jej w domu jeszcze nie było, Lenka grzeznie leżała w wózku chyba zdziwiona była że ciemno jakoś
Jutro czeka mnie pranie i sprzątanie całej góry bo tyyyle kurzu wszędzie....
Dobrej nocki wszystkim.......................................
Idz do lekarza moze ona przelamana jest co??????????????????????????ANNA sliczne zdjecie
ULU fajnie ze sie przeprowadzacie :-)
MARMA dobrze ze to nie az takie straszne I gratki dla POTWORNIASTEGO :-)
TO KIEDY PRZESTAJESZ KARMIC PIERSIA ????????
CZARNA wlasnie wczoraj pomyslalam o tym czopku ale jakos mi to z glowy ucieklo i nie dalam Teraz jej dalam viburcol czy cos takiego
DZIEWCZYNY NIE WIEM CO Z NIA ROBIC
GLODNA RACZEJ NIE BEDZIE BO DAJEMY JEJ CO CHWILE JESC A TA NIE CHCE ZAWSZE W NOCY LADNIE JADLA A OD 2 NOCY NIC NIE CHCE JESC
DZIS WYPILA PLANTEX Z MOJA NADZIEJA ZE JA TO PRZECZYSCI I JAK DO TAD NIC :-(
SPALA OD 21 DO 2,30 Z WIELOMA POBUTKAMI A OD 2,30 DO 4 TO BYL RYK NIESAMOWITY ,ROBILISMY KILKA RAZY MLEKO ZROBILA KILKA LYKOW ALE WYPILA 50 ML PLANTEXA.CZYSCILISMY JEJ NOSEK ,MASOWALISMY DLUGO BRZUSZEK I ROBILISMY CWICZENIA NOZKAMI I NIC :-(
NIE WYTRZYMALISMY I ZAS BYL TERMOMERT I BYLA MALA KUPKA ALE NADAL RYK W KONCU POSZLISMY Z NIA DO DRUGIEGO POKOJU ZAGADALISMY POOGLADALA LAMPKI POGADALA Z NAMI I USNELA NA REKACH G
SPALA AZ 1,5 GODZINY I ZAS RYCZY NON STOP RYCZY
JUZ OD GODZINY JADLA 2 RAZY SPECJALNIE DALAM JEJ Z KASZKA BO LUBI
DALAM JEJ VIBURCOL TERAZ JAK TO NIC NIE DA TO MAM PARACETAMOL CZOPKI
NIE WIEMY CO JEJ JEST OD 3 DNI TAK
ZASTANAWIAMY SIE CZY NIE ISC Z NIA DO LEKARZA LUB NA POGOTOWIE :-(
Ja mojemu kiedyś kupiłam koszulkę z napisem supermążMadziu właśnie sama nie bede z dietami eksperymentowac, na poczatek ruch, ruch i jeszcze raz ruch, basen oczywiscie wchodzi w gre le ona ciagle chora wiec czekam na wiosne moze za tydzien dwa pojdziemy, siegniemy rower tylko co roku tak sobie obiecuje a i tak nic to nie daje bo minimlnie chudnie i koniec
ULKA JAK KAROLINKA?????????????????????
dziewczyny co mam kupic M na rocznice slubu 1!!