moli81
Mamuśka Mikuśka
Faktycznie,jakas mała frekwencja dziś
A ja oglądam program o tatuażach na travel&living,super sprawa..marzy mi się nad kostką jakiś fajowy
Miki zasnął po 20,M przyszedl z pracy i prawie się pokłóciliśmy,bo gadałam z mamą przez tel prawie 30min.
niedługo nic mi nie będzie można,wkurza mnie to
Wczoraj pojechałam do Ikei po prezent dla sister,to też musiałam z motorkiem w d...,nawet nie polukałam sobie dobrze,a do tego u nas remontują i jakoś prawie się pogubiłam w tej Ikei

minisia skoro maluchy biegają to cieszy nas fakt,że nic im nie jest:-)lepiej żeby były do jutra na obserwacji jakbyście mieli tam wracać...Dużo zdróweczka dla maluchów:-)
magdasf ja też lubię h&m,mój M ostatnio fajne bodziaki 3 paki kupił
blondpodeślij mi no tego Twojego dzielnego zucha,co by Mikiemu pokazał jak się zjada marchewę,bo ten tylko 3 łyżeczki i to z musem
A Dorotka dziś baluje:-)Fajosko:-)
chyba idę lulu,bo jakoś mi oczy lecą i suche takie...dobrej nocki dla Maluszków i Mamusiek

minisia skoro maluchy biegają to cieszy nas fakt,że nic im nie jest:-)lepiej żeby były do jutra na obserwacji jakbyście mieli tam wracać...Dużo zdróweczka dla maluchów:-)
magdasf ja też lubię h&m,mój M ostatnio fajne bodziaki 3 paki kupił
blondpodeślij mi no tego Twojego dzielnego zucha,co by Mikiemu pokazał jak się zjada marchewę,bo ten tylko 3 łyżeczki i to z musem

A Dorotka dziś baluje:-)Fajosko:-)
chyba idę lulu,bo jakoś mi oczy lecą i suche takie...dobrej nocki dla Maluszków i Mamusiek